Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 31, 2025, 21:02:27

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Relacje mĂŞsko-damskie  (Przeczytany 110749 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #125 : Grudzień 10, 2010, 21:36:49 »

Widocznie g³êboki sens przeznaczony jest tylko dla wtajemniczonych Mrugniêcie

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
ptak
Gość
« Odpowiedz #126 : Grudzień 10, 2010, 21:40:56 »

Tak czy inaczej, piec ogrzeje kostkĂŞ lodu, zamraÂżalnik schÂłodzi wrzÂątek, wiĂŞc chyba jest ok.?  DuÂży uÂśmiech
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #127 : Grudzień 10, 2010, 21:57:44 »

Kiara napisaÂła;
"Gdy wysoki potecjal energetyczny odbiera osoba o niskim moze  dyskonfor, w odwrotnej sytuacji rowniez."

Nijak nie umiem tego zrozumieĂŚ Smutny

Rzecz chyba o jakiejÂś odmianie wampiryzmu energetycznego. UÂśmiech

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
purattu
Gość
« Odpowiedz #128 : Grudzień 10, 2010, 22:00:16 »

kimi hi o take
yoki mono misen
yukimaruge

rozpalze ogien
niezla ci rzecz pokaze
balwan ze sniegu

basho
....................

najlepszy mowca
uzywa niewielu slow

mencjusz

Thotal
Gość
« Odpowiedz #129 : Grudzień 10, 2010, 22:05:02 »

Darku,
czy podejrzewasz Âże bĂŞdÂąc bardziej uskrzydlonym "po" niÂż wczeÂśniej mogĂŞ byĂŚ uwaÂżany za wampira energetycznego?
Czy wszyscy skrzydlaci sÂą na podobnym poziomie? DuÂży uÂśmiech

koliberek33
Gość
« Odpowiedz #130 : Grudzień 10, 2010, 22:08:15 »

O kurczĂŞ, to Âżem juÂż wtajemniczony, bo doskonale rozumiem ten przekaz, pomimo literĂłwek, ha!ha! Gdy wysoki potecjal energetyczny odbiera osoba o niskim moze  dyskonfor, w odwrotnej sytuacji rowniez." MrugniĂŞcie I jakie to proÂściuchne.

Ps. Literatura, kino, nierzadko mĂłwiÂą o kobietach wampach, ale sÂą rĂłwnieÂż i tacy mĂŞÂżczyÂźni. WĂłwczas jeden z partnerĂłw  w takim zwiÂązku siĂŞ Âładuje, a drugi powoli niknie. SypiÂą mu siĂŞ jego przedsiĂŞwziĂŞcia, kariera, zdrowie, a drugi czuje siĂŞ coraz bardziej happy i mocarny! Ten drugi mocarniejszy (coraz bardziej w miarĂŞ "hapania" energii) ma z reguÂły o  wiele wiĂŞcej wdziĂŞku, i smaku i znakomicie potrafi uwodziĂŚ.

I kiedy partner ju¿ nie ma z czego dawaÌ, to wamp najczêœciej zdradza i szuka nastêpnej ofiary. Jest taka ksi¹¿ka stricto psychologiczna o dawcach i biorcach, która potwierdza, to o czym tutaj piszê. I wg której w³aœnie biorcy (wampy) zdradzaj¹ w przeciwieùstwie do dawców!

A zdradzaĂŚ moÂżna wszĂŞdzie, nie tylko w bliskich relacjach. Czyli dystansik do wszelkiej maÂści zdrajcĂłw jak najbardziej wskazany...

koliberek33 MrugniĂŞcie
« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2010, 22:12:11 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #131 : Grudzień 10, 2010, 22:13:47 »

Darku,
czy podejrzewasz Âże bĂŞdÂąc bardziej uskrzydlonym "po" niÂż wczeÂśniej mogĂŞ byĂŚ uwaÂżany za wampira energetycznego?

Nie wiem jak inni skrzydlaci, ale ja mam ponoĂŚ fazy (diagnoza Kiary)…   Chichot mogĂŞ zatem sÂłuÂżyĂŚ pomocÂą dla poszkodowanych po…  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2010, 22:14:11 wysłane przez ptak » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #132 : Grudzień 10, 2010, 22:22:21 »

WidzĂŞ Âże wtedy kiedy jestem miÂły, czarujÂący, flirtujĂŞ i staram siĂŞ byĂŚ atrakcyjny dla pÂłci przeciwnej jest to jednoznaczne z ocenÂą ; zdrajca DuÂży uÂśmiech
Kiedy czujĂŞ siĂŞ lepiej "po" to znaczy ; wampir DuÂży uÂśmiech

DziĂŞkujĂŞ za wszystkie budujÂące mnie oceny...

Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #133 : Grudzień 10, 2010, 22:22:57 »

Cytat: Thotal
Darku,

No co Ty, Âżartujesz sobie? MrugniĂŞcie
To teraz ja Ciebie zapytam, czy masz o mnie tak niskie mniemanie?  MrugniĂŞcie DuÂży uÂśmiech

A, chyba tak, przynajmniej wg niektĂłrych teorii. Jednak ja ten akurat aspekt postrzegam nieco inaczej, tzn. od zakrystii. Czyli, Âże nie "skrzydlaci" wampirzÂą , a na nich dokonujÂą tego niecnego procederu ci bez skrzydeÂł. CoÂś w stylu ..., jak napisaÂł >koliberek<.

« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2010, 22:42:08 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #134 : Grudzień 10, 2010, 22:38:15 »

WidzĂŞ Âże wtedy kiedy jestem miÂły, czarujÂący, flirtujĂŞ i staram siĂŞ byĂŚ atrakcyjny dla pÂłci przeciwnej jest to jednoznaczne z ocenÂą ; zdrajca DuÂży uÂśmiech
Kiedy czujĂŞ siĂŞ lepiej "po" to znaczy ; wampir DuÂży uÂśmiech

. DziĂŞkujĂŞ za wszystkie budujÂące mnie oceny...

"TyÂś powiedziaÂł..." OsobiÂście nie znam tej drugiej Twojej flirtujÂącej etc... strony, jeÂśli juÂż, to bardziej tĂŞ zjadliwostkowatÂą MrugniĂŞcie

A Dariusz i ja odnieÂśliÂśmy siĂŞ do postu Kiary, ktĂłry jest wystarczajÂąco noÂśny, ale jeÂżeli siĂŞ pod tym niektĂłrzy sami i z wÂłasnej woli podpisujÂą, to ich osobista sprawa. Nie moÂżna powiedzieĂŚ, Âże tego nie widzimy; i to nawet doœÌ wyraÂźnie.  Ale to wszystko - widzieĂŚ, nie znaczy oceniaĂŚ zaraz!

UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2010, 23:00:26 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #135 : Grudzień 10, 2010, 22:46:03 »

Koliberku,
nie szukaj zjadliwych flirtujÂących stron, nie szukaj w innych niedoskonaÂłoÂści, szukaj je w sobie, zrozum je i zrĂłb wszystko by staÂły siĂŞ budujÂące...

krzysiek
Gość
« Odpowiedz #136 : Grudzień 10, 2010, 22:46:29 »

A wiecie, jaka jest ró¿nica pomiêdzy seksem ma³¿eùskim i pozama³¿eùskim?

Taka sama, jak miĂŞdzy Âświniobiciem i polowaniem  DuÂży uÂśmiech Tak dzisiaj sÂłyszaÂłem. No, co...  DuÂży uÂśmiech
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #137 : Grudzień 10, 2010, 22:50:55 »

A najzabawniejsze, ¿e w ogóle nie muszê szukaÌ. Czy szukasz piasku na pla¿y, albo wody w rzece? Pla¿a jest pla¿¹, a rzeka, rzek¹. A koliberek uwielbia od czasu do czasu przegl¹daÌ siê w takich lustereczkach. NieŸle sam siê wtedy bawi!!! Chichot

MĂłwisz, ÂżeÂś flirtujÂący, (no!, no!)to patrz wyÂżej: propozycjĂŞ juÂż jawnÂą otrzymaÂłeÂś... Chichot SÂą na takich ochotni, Âże hej!
« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2010, 22:56:20 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #138 : Grudzień 10, 2010, 22:59:59 »

Darku,

Nie wiem jak inni skrzydlaci, ale ja mam ponoĂŚ fazy (diagnoza Kiary)…   Chichot mogĂŞ zatem sÂłuÂżyĂŚ pomocÂą dla poszkodowanych po…  DuÂży uÂśmiech
MoÂżliwe, Âże prawdziwy poszkodowany to ten, ktĂłry sie najbardziej "nahapal" PO ( czy tam w PO MrugniĂŞcie )
Faza jest suuper, kiedy nastĂŞpuje rezonans zarĂłwno w fazie, amplitudzie jak i czĂŞstotliwoÂści MrugniĂŞcie
I Âżadne moralizatorstwo Kiary tego nie zmieni. To sÂą prawa fizyki UÂśmiech
Thotal
Gość
« Odpowiedz #139 : Grudzień 10, 2010, 23:18:00 »

Koliberku,
sÂą istoty z ktĂłrymi nie potrafiĂŞ flirtowaĂŚ... zbyt niskie loty Smutny

koliberek33
Gość
« Odpowiedz #140 : Grudzień 10, 2010, 23:18:02 »

East, zauwaÂżyÂłeÂś, Âże wszyscy tu moralizujemy? CaÂła istota tego forum na tym polega. JeÂśli mĂłwisz o seksie jak o czĂŞstotliwoÂściach (ale fajne to teÂż, podoba mi siĂŞ!); to jĂŞzyk naukowy wybrania CiĂŞ od tego tutaj apriori -forumowego tonu? MoÂże na strico naukowym forum tak jest, ale nie tutaj (i broĂą panie boÂże! )MrugniĂŞcie

Budujemy tu wszak now¹ Uniwersaln¹ Etykê, Now¹ ŒwiadomoœÌ ( lub wreszcie ŒwiadomoœÌ Kim Jesteœmy Naprawdê), zatem szukamy wspólnych p³aszczyzn; w takim wiêc odniesieniu nie ma jak narazie innych mo¿liwoœci jak w³aœnie wzajemne uczenie siê, napominanie, czyli moralizowanie itp...

I to nie jest wcale, samo w sobie, pejoratywne miano; zresztÂą Kiara podawaÂła oczywiste tutaj fakty. I nie mĂłwi ona w stylu: zabraniam ci tego, czy tamtego, bo... Wskazywanie na pewne zaleÂżnoÂści i zwiÂązane z nimi konsekwencje jest tutaj nie tylko prawem, a wrĂŞcz obowiÂązkem, gdyÂż oblicze tej witryny aÂż siĂŞ oto prosi.

Amen!!! UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2010, 23:43:30 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #141 : Grudzień 10, 2010, 23:20:01 »

UwaÂżam teÂż, Âże ludzie o duÂżym potencjale seksualnym majÂą wiĂŞksze moÂżliwoÂści w rozwoju duchowym[...]

I w ten sposĂłb dotarliÂśmy do ciekawej konkluzji: poziom rozwoju duchowego jest wprost proporcjonalny do rozmiarĂłw wacka... :]
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #142 : Grudzień 10, 2010, 23:24:09 »

Koliberku,
sÂą istoty z ktĂłrymi nie potrafiĂŞ flirtowaĂŚ... zbyt niskie loty Smutny

ÂŻyczĂŞ Ci zatem koliberkowej* lekkoÂści i radoÂści, jak siĂŞ tam dostaniesz, to juÂż nie bĂŞdziesz musiaÂł flirtowaĂŚ, byĂŚ uwodzicielski etc.... BĂŞdziesz naprawdĂŞ happy i wreszcie sam z siebie, bez Âżadnych podpĂłrek. Tylko wÂłaÂściwe poczucie wartoÂści uwalnia od wszelkich takich gier. A teraz, jakem nickowy koliberek, ( o kolibrze i jego cechach przeczytaÂłem potem)to bez ÂżartĂłw juÂż wreszcie: ÂżyczĂŞ Ci tego z caÂłego serca UÂśmiech.

* o istocie energii kolibra poczytasz w indiaùkich kartach, w ksi¹¿ce: Karty uzdrawiaj¹cej mocy.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2010, 23:51:23 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #143 : Grudzień 10, 2010, 23:40:31 »

KaÂżdy czyta to co chce przeczytaĂŚ...
WielkoœÌ WACKA jest wa¿na dla tradycjonalistów, dla ludzi sp³ycaj¹cych relacje mêsko damskie, dla tych którzy licz¹, mno¿¹ i co najgorsze dziel¹.
JeÂśli zrozumiesz energetyczne funkcjonowanie kaÂżdego czÂłowieka, jeÂśli zauwaÂżysz pracĂŞ siedmiu czakr, to pewnie dojdziesz do wniosku, Âże ci ktĂłrzy majÂą harmonijny, rĂłwno poukÂładany potencjaÂł bĂŞdÂą bardziej zdrowi, bardziej wydajni.
Ludzie z kulejÂącym libido, to nie ÂświĂŞci, tylko chorzy, bez wzglĂŞdu na panujÂące  religijne przeÂświadczenia.

Arteq,
nie spodziewaÂłem siĂŞ po Tobie takich prymitywnych reakcji.

koliberek33
Gość
« Odpowiedz #144 : Grudzień 10, 2010, 23:47:18 »

AÂżebyÂś wiedziaÂł arteq, Âże to ma zwiÂązek, ale tylko wtedy, gdy mÂądry umie ten potencjaÂł przetransformowaĂŚ. To znaczy, gdy nie trwoni tej energii na prawo i lewo, ale jÂą wznosi. To rzeczywiÂście "wyÂższa szkoÂła jazdy" UÂśmiech

A wacek Mrugniêcie? Bardzo taktowne i zarazem obrazowe okreœlenie mêskiej "poni¿szoœci". Nie widzê w tym nic prymitywnego. Dosadnie i skrótowo; czasem warto tak zamkn¹Ì myœl, bez zbêdnego rozwodzenia siê, a wszyscy wiedz¹ o co chodzi!

UÂśmiech

Acha, jeÂśli juÂż mĂłwimy o czakrach, to mĂłwmy o dwunastu.

UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2010, 15:08:08 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #145 : Grudzień 10, 2010, 23:49:23 »

Za to ja spodziewaÂłem siĂŞ po Tobie - byĂŚ moÂże niesÂłusznie - wiĂŞkszego dystansu do siebie i poczucia humoru.

PowaÂżniej, to nie wiem dlaczego starasz siĂŞ wmĂłwiĂŚ mi jakieÂś kulejÂące libido, szczegĂłlnie w religijnym kontekÂście. To nie ma nic wspĂłlnego z rzeczywistoÂściÂą. Czy jeÂżeli uwaÂżam, Âże seks nie jest najwaÂżniejszy, a do tego naleÂży podchodziĂŚ do niego z rozsÂądkiem i szacunkiem do innych to ma byĂŚ to toÂżsame z zachwianiem libido, tudzieÂż prostÂą droga do zachwiaĂą psychicznych? Nie rozumiem dlaczego ÂżyjÂąc w zgodzie z prezentowanymi poglÂądami, do tego widzÂąc ich dobre owoce mam mieĂŚ niepoukÂładany potencjaÂł.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #146 : Grudzień 10, 2010, 23:50:23 »

Koliberku,
dobrze Âże masz karty z uzdrawiajÂącÂą mocÂą, moÂże one CiĂŞ uratujÂą.
Jestem radosnym czÂłowiekiem, lubiĂŞ ÂżartowaĂŚ, flirtowaĂŚ, byĂŚ miÂłym i pogodnym, jeÂśli tacy ludzie jak ja CiĂŞ niepokojÂą, to masz powaÂżny problem...

Kiara
Gość
« Odpowiedz #147 : Grudzień 10, 2010, 23:57:10 »

UwaÂżam teÂż, Âże ludzie o duÂżym potencjale seksualnym majÂą wiĂŞksze moÂżliwoÂści w rozwoju duchowym[...]

I w ten sposĂłb dotarliÂśmy do ciekawej konkluzji: poziom rozwoju duchowego jest wprost proporcjonalny do rozmiarĂłw wacka... :]

UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech

I za ten tekst proponuje dla artqa nagrode roku w postaci wpisu do forumowych "ZÂłotych MyÂśli".

UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2010, 00:03:05 wysłane przez Kiara » Zapisane
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #148 : Grudzień 11, 2010, 00:02:08 »

Nie czu³em siê niepokojony, ale teraz ju¿ tak, gdy takim "radosnym i serdecznym" tonem odpowiadasz na moje jak najszczersze wzglêdem Ciebie ¿yczenia. Jeœli wolisz jednak nieustaj¹c¹ prowokacjê i walkê, to czyù to beze mnie. Wiesz, niektórzy, jeœli nie mog¹ przez seks, to prowokuj¹ inaczej... I dobrze wiesz, ¿e jesteœ w tym mistrzem. Wiesz te¿, ¿e zbyt d³ugie przebywanie z jednym nauczycielem, blokuje rozwój. Zatem za nauki, które otrzyma³em serdeczne dziêki ( to absolutnie nie kpina!), ale zdaje siê, ¿e pora mi dalej ju¿ iœÌ...

Z najlepszymi ÂŻyczeniami Tobie i Twoim najbliÂższym.

koliberek33 UÂśmiech 2
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2010, 00:11:01 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #149 : Grudzień 11, 2010, 00:03:57 »

Arteq,
przeczytaj artyku³ z pierwszej strony, jeœli zrozumiesz cokolwiek, to zwierz siê swojej ¿onie, pos³uchaj co ONA ma do powiedzenia i prze³ó¿ to na ¿ycie...
Kobieta i mĂŞÂżczyzna majÂą dwie natury, to Âże wydaje Ci siĂŞ Âże wiesz wszystko o swojej ukochanej ÂświadczyĂŚ moÂże tylko o ignorancji i pospolitej gÂłupocie, mĂŞskim szowinizmie i braku wyobraÂźni.

Nie rozumiem teÂż dlaczego wymyÂśliÂłeÂś sobie niski potencjaÂł, Âże niby ja Ci go wmawiam, to byÂł tekst przeznaczony dla wszystkich, nie jesteÂś "jedynym" dla ktĂłrych siĂŞ wyraÂżam.

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: