Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 28, 2025, 13:22:43

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Inni o energii.  (Przeczytany 881212 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ptak
Gość
« Odpowiedz #1975 : Grudzień 31, 2012, 14:27:26 »

A ja tam Wojtusia kocham, nawet gdy jest bez portek.  UÂśmiech Co nie przeszkadza mi widzieĂŚ ciut wiĂŞcej,
niÂż jego Âślepi wyznawcy. I powiem tak, jeÂśli WojtuÂś, to Jezus, to dlaczego zapiera siĂŞ swego imienia?
CoÂś spartoliÂł na Ziemi? I dlaczego jego wyznawcy, ktĂłrzy tak mocno wierzÂą w swojÂą(?) wiedzĂŞ,
wci¹¿ siê na niej zawodz¹?
JakoÂś siĂŞ nam staruszka Ziemia nie rozdzieliÂła, jakoÂś nikt siĂŞ nie zdematerializowaÂł, jakoÂś nadal
tkwimy w okowach starego. Co widaĂŚ i sÂłychaĂŚ.  Chichot

Wiecie, kiedy przyjdzie nowe? Dla kaÂżdego z osobna? Gdy zamiast wierzyĂŚ w cudze bajania, zaczniesz
je weryfikowaĂŚ. Ale to takie bolesne dla napompowanego waÂżnoÂściÂą (jak sÂłusznie zauwaÂża Thotal) ego.
PĂłki co, ego ma siĂŞ dobrze i trzyma wÂładzĂŞ.  DuÂży uÂśmiech No, moÂże niektĂłre z nich juÂż siĂŞ trochĂŞ wstydzÂą i czerwieniÂą?  Zawstydzony

To pa  DuÂży uÂśmiech

SzczĂŞÂśliwego Nowego Roku!  UÂśmiech

« Ostatnia zmiana: Grudzień 31, 2012, 14:29:20 wysłane przez ptak » Zapisane
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #1976 : Grudzień 31, 2012, 14:58:17 »

Oj, ptaku, czy jesteÂś pewna tego co widzisz, czy to tylko tak twĂłj umysÂł twierdzi?
A wiesz, Âże wszyscy wyznawcy, kogokolwiek i czegokolwiek sÂą Âślepi poza tym selektywnym wyborem.
Powtórzê jeszcze raz. Tym bardziej jeœli kochasz, szanuj wybór i woln¹ wolê. Na ocenê tego kto i co spartoli³ mamy nastêpny rok, a w³aœciwie to ca³¹ wiecznoœÌ. Poniewa¿ punkt widzenia... to ocena swojego i innych ego mo¿e siê drastycznie zmieniÌ i to szybko.
Fakt nie widaĂŚ i nie sÂłychaĂŚ, ale twierdzenie, Âże nie istnieje niekoniecznie musi byĂŚ prawdziwe. Jak gdzieÂś stwierdziÂłem - to najbardziej Âłagodna forma przejÂścia ze wszystkich moÂżliwych, ciÂągle wielu niezdecydowanych, lub nie wiedzÂących ma szanse.
I to jest najwaÂżniejsze. Nie ma ostatecznych rozwiÂązaĂą.

TeÂż wszystkim ÂżyczĂŞ pomyÂślnego i SzczĂŞÂśliwego Nowego Roku, w/g niektĂłrych nr 000001!

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
ptak
Gość
« Odpowiedz #1977 : Grudzień 31, 2012, 15:12:43 »

Oj, blueray! Niczego nie jestem pewna, nawet siebie samej.  MrugniĂŞcie
Gdybym byÂła pewna, zamknĂŞÂłabym sobie drogĂŞ dla niepewnoÂści, a to ona daje najwiĂŞkszÂą
si³ê napĂŞdowÂą. By pod¹¿aĂŚ dalej, szukaĂŚ, tworzyĂŚ, burzyĂŚ i znĂłw tworzyĂŚ… i dziwiĂŚ siĂŞ temu,
co siĂŞ stworzyÂło.  DuÂży uÂśmiech
Czy jest coÂś pewnego na tym Âświecie, naturÂą ktĂłrego jest zmiana?

To pa  DuÂży uÂśmiech

BĂŞdĂŞ dziÂś witaĂŚ Nowy Rok na molo i plaÂży. Obym siĂŞ tylko nie utopiÂła!  Chichot
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1978 : Grudzień 31, 2012, 15:17:12 »

I tak trzymaj! Fakt, jedyn¹ pewnoœci¹ jest ci¹g³oœÌ zmian.
Tylko pamiĂŞtaj, Âże morze alkoholu jest bardziej zdradliwe, niÂż to naturalne.
SzampaĂąskiej zabawy!

ptak
Gość
« Odpowiedz #1979 : Grudzień 31, 2012, 15:33:41 »

@ Blueray,
dziĂŞkujĂŞ, ale morze to jedynie to prawdziwe moÂże mi zagraÂżaĂŚ (nie umiem pÂływaĂŚ).  Chichot
A alkoholu naduÂżywaĂŚ nie potrafiĂŞ. Toast jednak wypijĂŞ, za zdrĂłwko i powodzenie wszystkich szacownych
z tego forum, rĂłwnieÂż.  DuÂży uÂśmiech
No i teÂż ÂżyczĂŞ szampaĂąskiej zabawy.  UÂśmiech

To pa  DuÂży uÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #1980 : Grudzień 31, 2012, 17:29:30 »

niestety na kila razy juÂż widziaÂłem takich ktĂłrzy nie potrafiÂą naduÂżywaĂŚ...  ;]
z dwojga zÂłego juÂż lepiej potrafiĂŚ  :]
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1981 : Grudzień 31, 2012, 17:39:27 »

No ja teÂż takich widzĂŞ, co nie potrafiÂą.

arteq
Gość
« Odpowiedz #1982 : Grudzień 31, 2012, 17:42:50 »

i dobrze, gimnazjaliÂści nie powinni piĂŚ, zdecydowanie nie.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1983 : Grudzień 31, 2012, 17:48:37 »

To chyba nie o mnie mowa DuÂży uÂśmiech
Wprawdzie nie wiem jak moÂżna umieĂŚ naduÂżywaĂŚ alkohol  DuÂży uÂśmiech
Bo ja wiem, Âże jak przekroczĂŞ kilka kieliszkĂłw to  zwyczajnie jestem hm pijany DuÂży uÂśmiech
No ale co tam dziÂś na trzeÂźwo bo to wypiÂłem przez ÂświĂŞta jeszcze ze mnie nie wyparowaÂło DuÂży uÂśmiech
Do toastu kieliszkiem szampana oczywiœcie siê przy³¹cze i zdrówko Wasze wypije Du¿y uœmiech
Co do napĂŞdu niepewnoÂściÂą to ja postrzegam to troszkĂŞ inaczej ale dla kaÂżdego co innego DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #1984 : Styczeń 01, 2013, 13:38:17 »

31.12.2012 Trend. RADA 72

TÂłumaczenie poniÂższego Przekazu ze ÂŚwiatÂła dedykujemy Tobie,
Ukochana Siostro ze ÂŚwiatÂła, Tobie Ukochany Bracie ze ÂŚwiatÂła.
Jest to ostatnie PrzesÂłanie roku 2012 i tym przekazem koĂączymy Stary Czas wchodzÂąc w Nowy. DziĂŞkujemy Tobie za ostatnie 2 lata wspĂłlnej pracy, wspĂłlnej RadoÂści, wspĂłlnych Âłez i wspĂłlnego Podniesienia. Od jutra zaczynamy wspĂłlnie budowaĂŚ Nowe, aÂż do 2026 roku i jeszcze dalej. DziĂŞkujemy ÂŚwiatu Duchowemu i samemu StwĂłrcy oraz wszystkim prowadzÂącym Mistrzom oraz Jahn Johannes Kassl i teamowi Lichtweltverlag za ich Âświetliste prowadzenie.
Prosimy z caÂłego Serca o dalsze asystowanie, dziĂŞkujemy za wszystkie Dary Nieba przekazane do dnia dzisiejszego, proszÂąc o wiĂŞcej. Niech ta dedykacja bĂŞdzie Âświadectwem naszej MiÂłoÂści i ÂŚwiatÂła do caÂłego ÂŻycia, do wszystkich Istot, caÂłego Tworzenia. W bezgranicznej MiÂłoÂści do ÂŻycia, po drugiej stronie Kurtyny witamy Ciebie i wszystkich innych Towarzyszy na Drodze. Niech siĂŞ dzieje Wola StwĂłrcy.
W MiÂłoÂści i ÂŚwietle MaÂłgorzata Sherina & Piotr Martin Shogun.

SÂłuchajÂąc na Uniwersalne Prawa
Ziemia wchodzi w ÂŚwiatÂło.
W asyÂście Galaktycznej Federacji,
w asyÂście duÂżej iloÂści ÂŚwietlistych Istot
i Istot z ró¿norodnych Poziomów Œwiat³a.

Ziemia zdrowieje, Ludzie stajÂą siĂŞ cali (*kompletni),
ÂŻycie stanie siĂŞ Wieczne na tym ÂŚwiecie.
 BiorÂąc pod uwagĂŞ te Fakty, ÂŻycie organizuje siĂŞ na nowo
- z kaÂżdym Dniem w Czasie, z kaÂżdym Dniem na tym ÂŚwiecie.
 Nie ma juÂż wiĂŞcej Âżadnego powrotu,
nie ma juÂż wiĂŞcej Âżadnego zatrzymywania siĂŞ,
nie ma juÂż wiĂŞcej Âżadnego spadania z powrotem w letarg Starych Dni
- Droga bĂŞdzie konsekwentnie kontynuowana, aÂż dojdziemy.
 ZastĂŞp WojownikĂłw ÂŚwiatÂła ktĂłrzy ostatecznie wejdÂą w ÂŚwiatÂło jest nieliczny. Zbyt wielu siĂŞ teraz chwieje i upadajÂą. To jest „Trend” ktĂłry siĂŞ teraz zaznacza.

Za sob¹ pozostawiamy LudzkoœÌ,
z nami idÂą pojedynczy Ludzie
ktĂłrzy dla siebie tak wybrali
i ktĂłrzy nigdy nie chwiejÂą siĂŞ w tej decyzji.
„Nigdy siĂŞ nie chwiaĂŚ” …o to teraz chodzi,
albowiem nadciÂągajÂą nowe Sztormy, zostanÂą rozpalone
nowe Ognie, nowe Powodzie zalejÂą sobÂą ZiemiĂŞ.

Tak wiêc, poniewa¿ nadchodzi to co zosta³o Wam og³oszone, nale¿y byÌ wolnym od Strachu który siê zaznacza i który ponownie kie³kuje w Centrum Wydarzeù. ByÌ wolnym od tego uda siê tylko tym, którzy osi¹gnêli ci¹g³e po³¹czenie ze Œwiat³em, tym którzy ¿yj¹ w Stwórcy i którzy wiedz¹ ¿e s¹ Wieczni, ¿e s¹ Duchem z Nieprzemijaj¹cych Królestw.
 Nieustraszeni, ktĂłrzy wytÂłumaczyli swoje Serce i ktĂłrzy wstÂąpili w KrĂłlestwo Pokoju sÂą prawomocnymi spadkobiercami Nowego ÂŚwiata. Im przekazana jest Odbudowa i poprzez ich Byt ten ÂŚwiat bĂŞdzie z powrotem doprowadzony do Bytu.
 Tu jest mowa o Was, ktĂłrzy zostaliÂście na to przygotowani i kaÂżdy rozpoznaje siĂŞ teraz w tych Zleceniach, albowiem zaprawdĂŞ dziÂś jest klarownym gdzie ciÂągnie Serce i dziÂś jest Czas w ktĂłrym kaÂżdy CzÂłowiek rozpoznaje swoje miejsce, zajmuje je i je speÂłnia.

PozostaÂło juÂż niewiele do powiedzenia.
Przede wszystkim naleÂży przekazywaĂŚ Duchowe PrzesÂłania, lecz nie naleÂży juÂż dokÂładnie opisywaĂŚ Przemiany ÂŚwiata i kolejnych KrokĂłw na tym ÂŚwiecie.
 My jesteÂśmy przy Was, My korespondujemy nadal z Wami za poÂśrednictwem konkretnej liczby WojownikĂłw ÂŚwiatÂła ktĂłrzy przejĂŞli to Zadanie.

Jednego bÂądÂźcie teraz Âświadomi:
ÂŚWIAT ZOSTANIE PODNIESIONY Z CUM
I CAÂŁA KONIECZNA WIEDZA ZOSTAÂŁA JUÂŻ PRZEKAZANA.
TERAZ NALE¯Y PODO£AÆ TYM WYDARZENIOM
I PODNIE¦Æ NOWY ¦WIAT.

My jesteÂśmy w nieskoĂączonej MiÂłoÂści, we WszechobecnoÂści
ktĂłra jest nasza i w Wiedzy o znaczeniu tych Dni przy Was i z Wami
- zaprawdĂŞ na Wieki.
 RADA 72

//Patrz rĂłwnieÂż: 19.11.2012 Przygotowania do Dnia X. GALAKTYCZNA FEDERACJA ÂŚWIATÂŁA – kliknij tutaj//

ÂŹrĂłdÂło: lichtweltverlag.com
TÂłumaczenie: Team TERRA
http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/12/31122012-trend-rada-72.html

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Gość
« Odpowiedz #1985 : Styczeń 02, 2013, 13:52:18 »

Jednego bÂądÂźcie teraz Âświadomi:
ÂŚWIAT ZOSTANIE PODNIESIONY Z CUM
I CAÂŁA KONIECZNA WIEDZA ZOSTAÂŁA JUÂŻ PRZEKAZANA.
TERAZ NALE¯Y PODO£AÆ TYM WYDARZENIOM
I PODNIE¦Æ NOWY ¦WIAT.

PLACEBO DuÂży uÂśmiech
No, ale najwaÂżniejsze, Âże dziaÂła Chichot
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1986 : Styczeń 02, 2013, 14:00:43 »

Dla niektĂłrych tat! dla innych ewolucja, nie rewolucja tylko ewolucja....  DuÂży uÂśmiech

NieskoĂączonoœÌ nowych wersji Âżycia bez stagnacji  dotychczasowej, ot wyjÂście z portu na peÂłne morze, ale .. nie dzieje siĂŞ to w ciÂągu jednej chwili. JĂŞzyk Buziak

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Strony: 1 ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 [80] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: