ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1975 : Grudzień 31, 2012, 14:27:26 » |
|
A ja tam Wojtusia kocham, nawet gdy jest bez portek.  Co nie przeszkadza mi widzieÌ ciut wiêcej, ni¿ jego œlepi wyznawcy. I powiem tak, jeœli Wojtuœ, to Jezus, to dlaczego zapiera siê swego imienia? Coœ spartoli³ na Ziemi? I dlaczego jego wyznawcy, którzy tak mocno wierz¹ w swoj¹(?) wiedzê, wci¹¿ siê na niej zawodz¹? Jakoœ siê nam staruszka Ziemia nie rozdzieli³a, jakoœ nikt siê nie zdematerializowa³, jakoœ nadal tkwimy w okowach starego. Co widaÌ i s³ychaÌ.  Wiecie, kiedy przyjdzie nowe? Dla ka¿dego z osobna? Gdy zamiast wierzyÌ w cudze bajania, zaczniesz je weryfikowaÌ. Ale to takie bolesne dla napompowanego wa¿noœci¹ (jak s³usznie zauwa¿a Thotal) ego. Póki co, ego ma siê dobrze i trzyma w³adzê.  No, mo¿e niektóre z nich ju¿ siê trochê wstydz¹ i czerwieni¹?  To pa  Szczêœliwego Nowego Roku! 
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 31, 2012, 14:29:20 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 32
|
 |
« Odpowiedz #1976 : Grudzień 31, 2012, 14:58:17 » |
|
Oj, ptaku, czy jesteœ pewna tego co widzisz, czy to tylko tak twój umys³ twierdzi? A wiesz, ¿e wszyscy wyznawcy, kogokolwiek i czegokolwiek s¹ œlepi poza tym selektywnym wyborem. Powtórzê jeszcze raz. Tym bardziej jeœli kochasz, szanuj wybór i woln¹ wolê. Na ocenê tego kto i co spartoli³ mamy nastêpny rok, a w³aœciwie to ca³¹ wiecznoœÌ. Poniewa¿ punkt widzenia... to ocena swojego i innych ego mo¿e siê drastycznie zmieniÌ i to szybko. Fakt nie widaÌ i nie s³ychaÌ, ale twierdzenie, ¿e nie istnieje niekoniecznie musi byÌ prawdziwe. Jak gdzieœ stwierdzi³em - to najbardziej ³agodna forma przejœcia ze wszystkich mo¿liwych, ci¹gle wielu niezdecydowanych, lub nie wiedz¹cych ma szanse. I to jest najwa¿niejsze. Nie ma ostatecznych rozwi¹zaù.
TeÂż wszystkim ÂżyczĂŞ pomyÂślnego i SzczĂŞÂśliwego Nowego Roku, w/g niektĂłrych nr 000001!
|
|
|
|
Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1977 : Grudzień 31, 2012, 15:12:43 » |
|
Oj, blueray! Niczego nie jestem pewna, nawet siebie samej.  Gdybym byÂła pewna, zamknĂŞÂłabym sobie drogĂŞ dla niepewnoÂści, a to ona daje najwiĂŞkszÂą si³ê napĂŞdowÂą. By pod¹¿aĂŚ dalej, szukaĂŚ, tworzyĂŚ, burzyĂŚ i znĂłw tworzyĂŚ… i dziwiĂŚ siĂŞ temu, co siĂŞ stworzyÂło.  Czy jest coÂś pewnego na tym Âświecie, naturÂą ktĂłrego jest zmiana? To pa BĂŞdĂŞ dziÂś witaĂŚ Nowy Rok na molo i plaÂży. Obym siĂŞ tylko nie utopiÂła! 
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1978 : Grudzień 31, 2012, 15:17:12 » |
|
I tak trzymaj! Fakt, jedyn¹ pewnoœci¹ jest ci¹g³oœÌ zmian. Tylko pamiêtaj, ¿e morze alkoholu jest bardziej zdradliwe, ni¿ to naturalne. Szampaùskiej zabawy!
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1979 : Grudzień 31, 2012, 15:33:41 » |
|
@ Blueray, dziĂŞkujĂŞ, ale morze to jedynie to prawdziwe moÂże mi zagraÂżaĂŚ (nie umiem pÂływaĂŚ).  A alkoholu naduÂżywaĂŚ nie potrafiĂŞ. Toast jednak wypijĂŞ, za zdrĂłwko i powodzenie wszystkich szacownych z tego forum, rĂłwnieÂż.  No i teÂż ÂżyczĂŞ szampaĂąskiej zabawy. To pa 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1980 : Grudzień 31, 2012, 17:29:30 » |
|
niestety na kila razy juÂż widziaÂłem takich ktĂłrzy nie potrafiÂą naduÂżywaĂŚ... ;] z dwojga zÂłego juÂż lepiej potrafiĂŚ :]
|
|
|
|
|
|
|
blueray21
 Skryba, jakich maÂło
|
 |
« Odpowiedz #1981 : Grudzień 31, 2012, 17:39:27 » |
|
No ja teÂż takich widzĂŞ, co nie potrafiÂą.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1982 : Grudzień 31, 2012, 17:42:50 » |
|
i dobrze, gimnazjaliÂści nie powinni piĂŚ, zdecydowanie nie.
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1983 : Grudzień 31, 2012, 17:48:37 » |
|
To chyba nie o mnie mowa  Wprawdzie nie wiem jak mo¿na umieÌ nadu¿ywaÌ alkohol  Bo ja wiem, ¿e jak przekroczê kilka kieliszków to zwyczajnie jestem hm pijany  No ale co tam dziœ na trzeŸwo bo to wypi³em przez œwiêta jeszcze ze mnie nie wyparowa³o  Do toastu kieliszkiem szampana oczywiœcie siê przy³¹cze i zdrówko Wasze wypije  Co do napêdu niepewnoœci¹ to ja postrzegam to troszkê inaczej ale dla ka¿dego co innego  to pa 
|
|
|
|
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #1984 : Styczeń 01, 2013, 13:38:17 » |
|
31.12.2012 Trend. RADA 72 TÂłumaczenie poniÂższego Przekazu ze ÂŚwiatÂła dedykujemy Tobie, Ukochana Siostro ze ÂŚwiatÂła, Tobie Ukochany Bracie ze ÂŚwiatÂła. Jest to ostatnie PrzesÂłanie roku 2012 i tym przekazem koĂączymy Stary Czas wchodzÂąc w Nowy. DziĂŞkujemy Tobie za ostatnie 2 lata wspĂłlnej pracy, wspĂłlnej RadoÂści, wspĂłlnych Âłez i wspĂłlnego Podniesienia. Od jutra zaczynamy wspĂłlnie budowaĂŚ Nowe, aÂż do 2026 roku i jeszcze dalej. DziĂŞkujemy ÂŚwiatu Duchowemu i samemu StwĂłrcy oraz wszystkim prowadzÂącym Mistrzom oraz Jahn Johannes Kassl i teamowi Lichtweltverlag za ich Âświetliste prowadzenie. Prosimy z caÂłego Serca o dalsze asystowanie, dziĂŞkujemy za wszystkie Dary Nieba przekazane do dnia dzisiejszego, proszÂąc o wiĂŞcej. Niech ta dedykacja bĂŞdzie Âświadectwem naszej MiÂłoÂści i ÂŚwiatÂła do caÂłego ÂŻycia, do wszystkich Istot, caÂłego Tworzenia. W bezgranicznej MiÂłoÂści do ÂŻycia, po drugiej stronie Kurtyny witamy Ciebie i wszystkich innych Towarzyszy na Drodze. Niech siĂŞ dzieje Wola StwĂłrcy. W MiÂłoÂści i ÂŚwietle MaÂłgorzata Sherina & Piotr Martin Shogun.
S³uchaj¹c na Uniwersalne Prawa Ziemia wchodzi w Œwiat³o. W asyœcie Galaktycznej Federacji, w asyœcie du¿ej iloœci Œwietlistych Istot i Istot z ró¿norodnych Poziomów Œwiat³a.
Ziemia zdrowieje, Ludzie stajÂą siĂŞ cali (*kompletni), ÂŻycie stanie siĂŞ Wieczne na tym ÂŚwiecie. BiorÂąc pod uwagĂŞ te Fakty, ÂŻycie organizuje siĂŞ na nowo - z kaÂżdym Dniem w Czasie, z kaÂżdym Dniem na tym ÂŚwiecie. Nie ma juÂż wiĂŞcej Âżadnego powrotu, nie ma juÂż wiĂŞcej Âżadnego zatrzymywania siĂŞ, nie ma juÂż wiĂŞcej Âżadnego spadania z powrotem w letarg Starych Dni - Droga bĂŞdzie konsekwentnie kontynuowana, aÂż dojdziemy. ZastĂŞp WojownikĂłw ÂŚwiatÂła ktĂłrzy ostatecznie wejdÂą w ÂŚwiatÂło jest nieliczny. Zbyt wielu siĂŞ teraz chwieje i upadajÂą. To jest „Trend” ktĂłry siĂŞ teraz zaznacza.
Za sobÂą pozostawiamy LudzkoœÌ, z nami idÂą pojedynczy Ludzie ktĂłrzy dla siebie tak wybrali i ktĂłrzy nigdy nie chwiejÂą siĂŞ w tej decyzji. „Nigdy siĂŞ nie chwiaĂŚ” …o to teraz chodzi, albowiem nadciÂągajÂą nowe Sztormy, zostanÂą rozpalone nowe Ognie, nowe Powodzie zalejÂą sobÂą ZiemiĂŞ.
Tak wiêc, poniewa¿ nadchodzi to co zosta³o Wam og³oszone, nale¿y byÌ wolnym od Strachu który siê zaznacza i który ponownie kie³kuje w Centrum Wydarzeù. ByÌ wolnym od tego uda siê tylko tym, którzy osi¹gnêli ci¹g³e po³¹czenie ze Œwiat³em, tym którzy ¿yj¹ w Stwórcy i którzy wiedz¹ ¿e s¹ Wieczni, ¿e s¹ Duchem z Nieprzemijaj¹cych Królestw. Nieustraszeni, którzy wyt³umaczyli swoje Serce i którzy wst¹pili w Królestwo Pokoju s¹ prawomocnymi spadkobiercami Nowego Œwiata. Im przekazana jest Odbudowa i poprzez ich Byt ten Œwiat bêdzie z powrotem doprowadzony do Bytu. Tu jest mowa o Was, którzy zostaliœcie na to przygotowani i ka¿dy rozpoznaje siê teraz w tych Zleceniach, albowiem zaprawdê dziœ jest klarownym gdzie ci¹gnie Serce i dziœ jest Czas w którym ka¿dy Cz³owiek rozpoznaje swoje miejsce, zajmuje je i je spe³nia.
PozostaÂło juÂż niewiele do powiedzenia. Przede wszystkim naleÂży przekazywaĂŚ Duchowe PrzesÂłania, lecz nie naleÂży juÂż dokÂładnie opisywaĂŚ Przemiany ÂŚwiata i kolejnych KrokĂłw na tym ÂŚwiecie. My jesteÂśmy przy Was, My korespondujemy nadal z Wami za poÂśrednictwem konkretnej liczby WojownikĂłw ÂŚwiatÂła ktĂłrzy przejĂŞli to Zadanie.
Jednego bÂądÂźcie teraz Âświadomi: ÂŚWIAT ZOSTANIE PODNIESIONY Z CUM I CAÂŁA KONIECZNA WIEDZA ZOSTAÂŁA JUÂŻ PRZEKAZANA. TERAZ NALEÂŻY PODOÂŁAĂ TYM WYDARZENIOM I PODNIEÂŚĂ NOWY ÂŚWIAT.
My jesteÂśmy w nieskoĂączonej MiÂłoÂści, we WszechobecnoÂści ktĂłra jest nasza i w Wiedzy o znaczeniu tych Dni przy Was i z Wami - zaprawdĂŞ na Wieki. RADA 72//Patrz rĂłwnieÂż: 19.11.2012 Przygotowania do Dnia X. GALAKTYCZNA FEDERACJA ÂŚWIATÂŁA – kliknij tutaj// ÂŹrĂłdÂło: lichtweltverlag.com TÂłumaczenie: Team TERRA http://kochanezdrowie.blogspot.com/2012/12/31122012-trend-rada-72.html
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1985 : Styczeń 02, 2013, 13:52:18 » |
|
Jednego bÂądÂźcie teraz Âświadomi: ÂŚWIAT ZOSTANIE PODNIESIONY Z CUM I CAÂŁA KONIECZNA WIEDZA ZOSTAÂŁA JUÂŻ PRZEKAZANA. TERAZ NALEÂŻY PODOÂŁAĂ TYM WYDARZENIOM I PODNIEÂŚĂ NOWY ÂŚWIAT. PLACEBO  No, ale najwaÂżniejsze, Âże dziaÂła 
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1986 : Styczeń 02, 2013, 14:00:43 » |