Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 23, 2025, 12:56:29

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 35 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: wÂątek offtopowy  (Przeczytany 333219 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #175 : Kwiecień 04, 2010, 19:29:56 »

Ile pieniĂŞdzy przejadÂłeÂś podczas wielkanocnego Âśniadania?

ÂŚwiĂŞta w naszych domach

WedÂług wyliczeĂą analitykĂłw finansowych w tym roku Âśrednia wydatkĂłw na przygotowanie ÂświÂąt dla czteroosobowej rodziny wynosi 350 zÂłotych. SprawdÂźmy, ile kosztujÂą poszczegĂłlne produkty i ile pieniĂŞdzy przejedliÂśmy w te ÂświĂŞta.
1/14
...

http://finanse.wp.pl/gid,12136166,galeria.html

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #176 : Kwiecień 28, 2010, 21:30:37 »

Filmy 3D szkodliwe dla zdrowia.

3D moÂże byĂŚ niebezpieczne?
Wtorek, 27 kwietnia (10:26)

3D z kin przeniosÂło siĂŞ do naszych domĂłw. Czy jest to bezpieczna dla zdrowia forma rozrywki? /A

Telewizyjna technologia 3D dopiero zaczyna zyskiwaÌ popularnoœÌ, ale wraz z debiutem pierwszych telewizorów 3D rodzi siê pytanie, czy ta forma rozrywki mo¿e byÌ groŸna dla naszych oczu?

Samsung ostrzega przed wÂłasnymi odbiornikami wyÂświetlajÂącymi trĂłjwymiarowe obrazy. Na australijskiej stronie www koncernu pojawiÂła siĂŞ lista, wyszczegĂłlniajÂąca drastyczne skutki uboczne oglÂądania telewizji w trzech wymiarach.

OprĂłcz zaburzeĂą wzroku mĂłwi siĂŞ o drÂżeniu miĂŞÂśni, skurczach, mdÂłoÂściach i zaburzeniach ÂświadomoÂści. OgĂłlnie producent zaleca ludziom "o sÂłabej kondycji fizycznej", aby zrezygnowali z 3D. JeÂśli ktoÂś nie jest wyspany albo wypiÂł alkohol, powinien rĂłwnieÂż poprzestaĂŚ na tradycyjnym, pÂłaskim obrazie.

...

Prawdziwa g³êbia

Wszystko o filmach - raport specjalny o 3D
http://nt.interia.pl/raport/3d

Jeœli w którymœ momencie mózg zacznie siê przyzwyczajaÌ do separowania ostroœci i akomodacji oraz - w ró¿nicowanych p³aszczyznach - skupienia wzroku, ogl¹daj¹cemu mo¿e zacz¹Ì brakowaÌ w realnym ¿yciu informacji na temat sytuacji przestrzennej.

Zwykle takie "zaburzenie dwuocznoœci" ustêpuje po kilku minutach, ale orêdownicy pewnej teorii nie wykluczaj¹, ¿e u dzieci pojawia siê ryzyko permanentnych problemów w postrzeganiu "prawdziwej" g³êbi. W konsekwencji czêste ogl¹danie obrazów w 3D mo¿e doprowadziÌ do utraty zmys³u wzrokowej orientacji przestrzennej.

...

http://nt.interia.pl/audio-wideo/wiadomosci/news/3d-moze-byc-niebezpieczne,1470354

Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #177 : Maj 04, 2010, 20:44:48 »

Jest wielki krater, ale nie wiadomo, jak powstaÂł
Wtorek, 4 maja (17:31)

Eksperci przebadaj¹ próbki proszku wydobyte z dna leja powsta³ego w lesie niedaleko Sulêczyna na Kaszubach. Dziura ma 6 m œrednicy i 3 m g³êbokoœci i do dziœ nikt nie wie, w jaki sposób powsta³a.

Badaj¹cy wyrwê w ziemi astronomowie wykluczyli hipotezê o uderzeniu meteorytu. Na dnie leja nie znaleziono ¿adnych materia³ów pochodz¹cych z kosmosu. Nie znaleziono ich tak¿e, co jest charakterystyczne w przypadku uderzenia meteorytu, pod dnem leja.

O badaniu poinformowaÂł Cezary Sreberski ze Starostwa Powiatowego w Kartuzach. Teraz to urzĂŞdnicy Starostwa wyjaÂśniajÂą tajemnicĂŞ leja.
...

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/pomorskie/news/tajemniczy-krater-w-lesie-na-kaszubach,1473816

east
Gość
« Odpowiedz #178 : Maj 04, 2010, 21:58:23 »

A mo¿e to poszukiwacze bursztynu ? Kiedyœ coœ s³ysza³em, ¿e wwiercaj¹ siê w ziemiê i pod ciœnieniem wt³aczaj¹ tam wodê, a potem wysysaj¹ powsta³e b³oto wraz z drogocennym kruszcem i wywo¿¹ gdzieœ do odp³ukania. W efekcie powstaje lej . U¿ywaj¹ do tego szambowozów. Tak mi siê dziwnie skojarzy³ ten proceder z tym lejem bo w³aœnie na Kaszubach on kwitnie.
MoÂżliwe jednak , Âże siĂŞ mylĂŞ.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #179 : Maj 04, 2010, 22:45:31 »

SulĂŞczyno znajduje siĂŞ zaledwie kilka kilometrĂłw od WĂŞsiorĂłw, moÂże miejsca "mocy" majÂą szczegĂłlny wpÂływ na okolicĂŞ?

A moÂże ktĂłremuÂś Kaszubowi potrzebny byÂł piach na budowĂŞ domu, a kopalniĂŞ potraktowano jako "dziw" natury DuÂży uÂśmiech
Czego to cz³owiek nie wymyœli, by podkreœliÌ atrakcyjnoœÌ miejsca poprzez odmiennoœÌ swojej okolicy, oczywiœcie bezinteresownie...

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #180 : Maj 04, 2010, 23:03:39 »

Tam jest œwietny piasek pod budowê, a i bursztyn znaleŸÌ mo¿na. Morze by³o i tam kiedyœ tak¿e...
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #181 : Maj 04, 2010, 23:15:45 »

ja wiem co tam siĂŞ staÂło  Szok ktoÂś za gÂłeboko szukaÂł grzybĂłw   DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Betti
Gość
« Odpowiedz #182 : Maj 05, 2010, 09:14:04 »

A moze wykopal grzyba giganta DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
zodiakus71
Gość
« Odpowiedz #183 : Maj 05, 2010, 12:10:27 »

Ja przychylam sie do odpowiedzi Chanell . KtoÂś szukaÂł Trufli przy uÂżyciu genetycznie zmodyfikowanej Âświnki giganta  DuÂży uÂśmiech
kamil771
Gość
« Odpowiedz #184 : Maj 05, 2010, 16:52:29 »

Tam jest Âświetny piasek pod budowĂŞ,

TeÂż tak sÂądzĂŞ,to jest pierwsza myÂśl jaka mi przyszÂła do gÂłowy.
Sam znam kilka takich miejsc,nic nadzwyczajnego.....
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #185 : Maj 10, 2010, 13:19:56 »

Ekolodzy ostrzegajÂą: Jordan wysycha
2010-05-08, ostatnia aktualizacja 2010-05-07 15:51

Rzeka Jordan, jedno z miejsc kultu chrzeœcijan, wysycha. Jej rozleg³e odcinki mog¹ znikn¹Ì jeszcze przed koùcem 2011 roku.

Sytuacja jest bardzo powa¿na. Nie chodzi tylko o to, ¿e znacz¹ca czêœÌ biblijnej rzeki mo¿e znikn¹Ì z powierzchni Ziemi. Równie istotnym problemem jest fakt, ¿e to, co pozostanie, bêdzie przypomina³o zwyk³y œciek. W³aœnie takie wnioski widniej¹ w raporcie, który grupa izraelskich, jordaùskich i palestyùskich badaczy œrodowiska opublikowa³a w poniedzia³ek.

- Mo¿na prawie przeskoczyÌ przez rzekê. W innych miejscach nie musisz nawet skakaÌ, mo¿esz j¹ zwyczajnie przekroczyÌ. Jest g³êboka do kostki. Trudno zobaczyÌ wodê - skomentowa³ Gidon Bromberg, izraelski dyrektor organizacji Przyjaciele Ziemi Bliskiego Wschodu, która zleci³a raport.

...

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80355,7854779,Ekolodzy_ostrzegaja__Jordan_wysycha.html

Betti
Gość
« Odpowiedz #186 : Maj 12, 2010, 14:30:46 »

Ech co za zycie nastĂŞpna katastrofa , tyle ze tym razem ktoÂś przezyÂł dziecko.
Zobaczcie na ile maÂłych czĂŞÂści rozsypaÂł siĂŞ ten samolot!
http://wiadomosci.onet.pl/156181,21,0,pokaz.html

PrzeÂżyÂło dziecko, 103 osoby zginĂŞÂły - katastrofa Airbusa
 Samolot libijskich linii lotniczych Afriqiyah Airways rozbiÂł siĂŞ na lotnisku w Trypolisie - poinformowaÂły sÂłuÂżby bezpieczeĂąstwa na lotnisku. W katastrofie zginĂŞÂły 103 osoby, jednak przeÂżyÂł jÂą 8-letni holenderski chÂłopiec. Nie wiadomo, w jakim jest stanie. WedÂług dpa, ktĂłra cytuje rzecznika portu w Trypolisie, katastrofĂŞ przeÂżyÂła 9-letnia Holenderka.

ZdjĂŞcia z miejsca katastrofy Airbusa w Trypolisie.

Samolot leciaÂł z Johannesburga w Republice PoÂłudniowej Afryki. Na pokÂładzie Airbusa 330 znajdowaÂło siĂŞ 93 pasaÂżerĂłw i 11 czÂłonkĂłw zaÂłogi. Docelowym portem rejsu, po lÂądowaniu w Trypolisie, byÂło londyĂąskie lotnisko Heathrow - podaje BBC News.

REKLAMA   Czytaj dalej

Wed³ug BBC samolotem podró¿owa³y osoby ró¿nej narodowoœci, Brytyjczycy i obywatele RPA. Wszyscy cz³onkowie za³ogi byli Libijczykami. Polska konsul w Libii poinformowa³a, ¿e na liœcie pasa¿erów nie by³o polsko brzmi¹cych nazwisk.

Do katastrofy doszÂło okoÂło godziny 6.00 rano podczas lÂądowania. WedÂług korespondentĂłw BBC warunki atmosferyczne byÂły sprzyjajÂące - byÂło sÂłonecznie i bezchmurnie.

Sprzeczne informacje napÂływajÂą o dziecku, ktĂłre przeÂżyÂło katastrofĂŞ. PowoÂłujÂąc siĂŞ na ÂźrĂłdÂła na lotnisku, AFP podaÂła, Âże chodzi o 8-letniego chÂłopca z Holandii, ktĂłry zostaÂł odwieziony do szpitala w Trypolisie. ObraÂżenia dziecka nie zagraÂżajÂą jego Âżyciu - powiedziaÂł minister Zidan. WedÂług dpa, ktĂłra cytuje rzecznika portu w Trypolisie, katastrofĂŞ przeÂżyÂła 9-letnia Holenderka.

AFP pisze, ¿e po katastrofie wzmocniono œrodki bezpieczeùstwa na lotnisku, na które wci¹¿ przyje¿d¿aj¹ karetki pogotowia i pojazdy obrony cywilnej. Zakazano wstêpu na miejsce zdarzenia.

Rzeczniczka po³udniowoafrykaùskiej dyplomacji Nomfanelo Kota powiedzia³a, ¿e samolot wylecia³ z Johannesburga we wtorek wieczorem i na trasie znikn¹³ z ekranów radarów. - Nie wiemy, co siê sta³o - powiedzia³a Kota agencji Reutera.

Warunki meteorologiczne w œrodê rano w Trypolisie by³y dobre; niebo by³o lekko zachmurzone. PrzewoŸnik Afriqiyah Airways, pierwszy ca³kowicie kontrolowany przez paùstwo libijskie, rozpocz¹³ dzia³alnoœÌ w 2001 roku.

(tbe, meg, ap, oso)
TAGI: katastrofa, samolot, libia
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Przezylo-dziecko-103-osoby-zginely---katastrofa-Airbusa,wid,12256929,wiadomosc.html
Kiara
Gość
« Odpowiedz #187 : Maj 17, 2010, 10:59:30 »

No to karmic dzieci kielbasami i boczkiem , Samuel bedzie zadowolony , i nie zapominac o pol szklaneczki slalcu dziennie.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
marek324
Gość
« Odpowiedz #188 : Maj 17, 2010, 11:30:34 »

Kiara, co ty tutaj wygadujesz za dyrdyma³y o w³aœciwoœciach izolacyjnych t³uszczów itd... twierdzisz sama ¿e w swojej diecie t³uszcze zwierzêce praktycznie wyeliminowa³aœ. a wystarczy spojrzeÌ na twoje zdjêcie aby z ca³¹ pewnoœci¹ stiwerdziÌ i¿ czego jak czego, ale t³uszczy, a zw³aszcza zwierzêcych w twojej diecie nie brakuje - wrêcz przeciwnie. jest ich zbyt du¿o. to o co chodzi? kolejne pozerstwo?
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2010, 11:42:14 wysłane przez marek324 » Zapisane
janek-kula
Gość
« Odpowiedz #189 : Maj 17, 2010, 12:02:45 »

Panie Mareczku troszkĂŞ kultury,rozmawiasz pan z kobietÂą. DuÂży uÂśmiech
KaÂżdy z nas lubi co lubi i moÂże przekazaĂŚ tutaj swoje doÂświadczenia
dotyczÂące zdrowego odÂżywiania.
Ja lubiê ogl¹daÌ TV,a tutaj otrzyma³em wiadomoœÌ,¿e powinienem siê z tym ograniczyÌ.
I to ja sam zadecydujĂŞ co z tym fantem zrobiĂŞ. Chichot
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2010, 12:16:43 wysłane przez janek-kula » Zapisane
marek324
Gość
« Odpowiedz #190 : Maj 17, 2010, 12:10:53 »

janek, ledwo siĂŞ pojawiÂłeÂś a juÂż zaczynasz zwracaĂŚ uwagĂŞ? pokulaj siĂŞ trochĂŞ po forum, poczytaj, wyrĂłb sobie opiniĂŞ... i wtedy bĂŞdziemy mogli porozmawiaĂŚ o tym, jak to w moim poÂście brakuje kultury. bo ja twierdzĂŞ Âże to jest stwierdzenie faktu. tak jak z otyÂłoÂściÂą klinicznÂą. nie piszĂŞ Âże ktoÂś jest pÂączkiem, grubasem czy tym podobne. stwierdzam fakt zwÂłaszcza w kontekÂście faktu jak to Kiara kiedyÂś zaczeÂła wypowiadaĂŚ siĂŞ o tÂłuszczach i braku ich spoÂżywania w jej diecie. jeÂśli ktoÂś pisze coÂś takiego moÂże zostaĂŚ to skomentowane - prawo forum.
janek-kula
Gość
« Odpowiedz #191 : Maj 17, 2010, 12:25:31 »

Marek ja juÂż wczeÂśniej podglÂądaÂłem to forum i wiem co w trawie piszczy. Chichot
Jak wspomniaÂłem juÂż wyÂżej,wszystko jest w moich rĂŞkach i dlatego wiele
mogĂŞ wysÂłuchaĂŚ a postĂŞpowanie co do kaÂżdego z nas powinno byĂŚ ludzkie
tzn. bez nienawiœci do drugiego i ze zrozumieniem,¿e ka¿dy mo¿e b³¹dziÌ. Uœmiech
marek324
Gość
« Odpowiedz #192 : Maj 17, 2010, 12:29:54 »

dlatego skoro nie rozumiesz to powtĂłrzĂŞ jeszcze raz: w moim poÂście nie ma nienawiÂści, chĂŞci dokuczenia komuÂś itp. tylko suche stwierdzenie faktu w kontekÂście propagowanej diety. i nie moralizuj bo w takim wydaniu jest ona poprostu mĂŞczÂąca.

Jak wspomniaÂłem juÂż wyÂżej,wszystko jest w moich rĂŞkach

bardzo krótkie i bardzo lakoniczne stwierdzenie jak¿e wiele mówi¹ce o twojej osobie. czasami wystarczy parê s³ów... ¿eby rozwiaÌ w¹tpliwoœci.

Marek ja juÂż wczeÂśniej podglÂądaÂłem to forum i wiem co w trawie piszczy. Chichot

a moÂże raczej siĂŞ udzielaÂłeÂś tylko pod innym nickiem, bo twĂłj styl jakoÂś dziwnie wydaje siĂŞ byĂŚ znajomy...
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2010, 12:47:53 wysłane przez marek324 » Zapisane
janek-kula
Gość
« Odpowiedz #193 : Maj 17, 2010, 12:34:01 »

Z³oœliwoœÌ zdrowiu szkodzi Chichot
Dlatego lepiej trzymajmy siĂŞ tematu,ktĂłry jest tutaj poruszany,a wyjdziemy
na tym korzystniej. UÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #194 : Maj 17, 2010, 14:06:39 »

janek, ledwo siĂŞ pojawiÂłeÂś a juÂż zaczynasz zwracaĂŚ uwagĂŞ? pokulaj siĂŞ trochĂŞ po forum, poczytaj, wyrĂłb sobie opiniĂŞ... i wtedy bĂŞdziemy mogli porozmawiaĂŚ o tym, jak to w moim poÂście brakuje kultury. bo ja twierdzĂŞ Âże to jest stwierdzenie faktu. tak jak z otyÂłoÂściÂą klinicznÂą. nie piszĂŞ Âże ktoÂś jest pÂączkiem, grubasem czy tym podobne. stwierdzam fakt zwÂłaszcza w kontekÂście faktu jak to Kiara kiedyÂś zaczeÂła wypowiadaĂŚ siĂŞ o tÂłuszczach i braku ich spoÂżywania w jej diecie. jeÂśli ktoÂś pisze coÂś takiego moÂże zostaĂŚ to skomentowane - prawo forum.

Czy napewno mozesz i potrafisz  udowodnic fakt co ja jadam , jaka jest moja dieta?

Jezeli tak to prosze o dowody tych faktow.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2010, 14:07:53 wysłane przez Kiara » Zapisane
marek324
Gość
« Odpowiedz #195 : Maj 18, 2010, 07:09:33 »

Czy napewno mozesz i potrafisz  udowodnic fakt co ja jadam , jaka jest moja dieta?

Jezeli tak to prosze o dowody tych faktow.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Odp: Fenomen duchĂłw sterujÂących KIARÂĄ
« Odpowiedz #2 : Maj 08, 2010, 11:25:54 »

"Naprawde wiecie wszystko na temat , co ja jem?
Czy ktos z Wasz zapytal mnie o to chociaz jeden raz?
Dziwne nigdy tego az tak dokladnie nie napisalam , a oprucz tego jezeli juz tak bardzo chcecie stosowac moja diete , to niech nikomu nie przyjdzie do glowy przestac jesc calkowicie tluszcze. Ja jem je , faktycznie sa niezbedne, ale w 99% ograniczylam tluszcze zwierzece.
Jedynym,  w minimalnych ilosciacj jest smietana (ona  jest tluszczem zwierzecym) , tak wiec zanim cos napiszecie o mnie , prosze sie mnie zapytac , by sie nie osmieszac.

Kiara"

"w 99% ograniczylam tluszcze zwierzece", "Jedynym,  w minimalnych ilosciacj jest smietana (ona  jest tluszczem zwierzecym)" - tak wiĂŞc jak to sama piszesz, "by siĂŞ nie oÂśmieszaĂŚ" nie pisz Âże praktycznie zrezygnowaÂłaÂś z tÂłuszczĂłw zwierzĂŞcych, bo powtĂłrzĂŞ - tak nie wyglÂąda osoba ktĂłra z nich zrezygnowaÂła.

nie wycofuj siê rakiem, nie k³am. bo skoro mo¿na stwierdziÌ ¿e spekulujesz faktami oczywistymi, które masz powy¿ej to równie dobrze mo¿na za³o¿yÌ ¿e wiarygodnoœÌ wszystkich innych twoich wypowiedzi jest równie wiarygodna - czyli ¿adna.

tak bardzo starasz rozbudowaÌ swój wuizerunek ¿e zaczynasz siê gubiÌ w szczegó³ach. nie doœÌ ¿e zaczynasz siê gubiÌ w szczegó³ach, to jeszcze zaczynasz k³amaÌ.

mo¿e w przeciwieùstwie do chwili obecnej przestaù godzinami przklepywaÌ m¹droœci w¹tpliwej reputacji mêdrców, nie marnuj czasu godzinami œlêcz¹c i œpi¹c na klawiaturze. wyjdŸ do ludzi. przestaù nauczaÌ a zwyczajnie zainteresuj siê tym kto obok ciebie mieszka. porozmawiaj z nim. o zwyczajnych ludzkich rzeczach a nie o wibracjach... zbuduj relacje miêdzyludzkie których jak widaÌ nie masz, a mo¿e poznasz kogoœ ciekawego. mo¿e komuœ pomo¿esz, mo¿e ktoœ pomo¿e tobie - i wiesz co? mo¿e poczujesz siê w koùcu ¿e jesteœ komuœ potrzebna. ¿e zrobi³aœ w koùcu coœ po¿ytecznego. ¿e zwyk³a, ludzka, codzienna uczynnoœÌ jest znacznie wiêcej warta ni¿ wirualne wibracje ascetycznych bytów z krainy nibylandii. przestaù wype³niaÌ pustk¹ pustki bo ¿ycie zmarnujesz. a i tak nie wype³nisz go niczym innym tak bardzo jak drug¹ ¿yczliw¹ osob¹. a mo¿e nawet i kochan¹...
Kiara
Gość
« Odpowiedz #196 : Maj 18, 2010, 10:25:37 »

Dla scislosci dodac nalezy 1 lyzeczke od herbaty smietany dziennie , nie caly pojemnik , 1 lyzeczke.

Milych doznan smakowych.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
wiki
Gość
« Odpowiedz #197 : Maj 18, 2010, 10:47:33 »

Marku jako farmaceuta ( tak coÂś kiedyÂś obiÂło mi siĂŞ, nie wiem czy dobrze pamiĂŞtam) sÂłabo z Twoja wiedzÂą, uwaÂżasz Âże tylko jedzÂąc tÂłuszcze moÂżna dorobiĂŚ siĂŞ  nadwagi? oj braki braki widzĂŞ ...... to tak w temacie czepiania siĂŞ Kiary..............

czy wegetarianin np nie moÂże mieĂŚ nadwagi?

Pozdrawiam UÂśmiech
marek324
Gość
« Odpowiedz #198 : Maj 18, 2010, 11:06:22 »

nie w temacie czepiania siê kiary tylko stwierdzenia prostego faktu. poza tym przy ca³ej m¹droœci, wiedzy, uduchowienia i kontaktów z zaœwiatami myœ³isz wiki ¿e potrzebna jej jest pomoc ciebie jako adwokata?

wegetarianizm to nie tylko brak spo¿ywania miêsa i jego pochodnych. to doœÌ szeroko rozumiana filozofia "jedzenia". chcesz przez to powiedzieÌ ¿e brak miêsa nadrabia cukrami - pustymi kaloriami? a mo¿e alkoholami? wtedy ca³y ten zabieg by³by warty funta k³aków Uœmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #199 : Maj 18, 2010, 11:23:54 »

No , no ... coraz ciekawiej to sie zapowiada , to do opetania i takich innych checie mi dorzucic alkoholizm CoÂś CoÂś CoÂś UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech

Ale ja nie widzialam tlustych alkoholikow jeszcze. W co mnie jeszcze ubierzecie?

Waze 300 kg , musza mnie nosic w lektyce ( bo chodzic juz nie moge ) , jestem opetana i co..? Acha moze alkohole... UÂśmiech UÂśmiech UÂśmiech
Podsumowac nalezy , zerowa wiedza na moj temat , ale rowniez na tematy zwiazane z rozwojem duchowym.

Taki moj wniosek konczacy ta dyskusje.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 35 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: