Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Lipiec 03, 2025, 22:11:41

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 907957 razy)
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #225 : Styczeń 11, 2010, 16:37:19 »

Artku, rob tak dalej. Ja widze ze teraz dopiero sie rozkreciles. Ja narazie zobacze konca tej calej historii.
Jesli chodzi o to inne forum, tam nie ma zadnych wichszycieli, panuje spokuj.

Janneth, prosze poczytaj sobie tekst od goscia 5690, jak on widzi nasze forum, i jak je ocenia. Dlatego musi byc so aktywny.....
kot
Gość
« Odpowiedz #226 : Styczeń 11, 2010, 17:10:53 »

Rafaelo.

MyÂślĂŞ,Âże nie tylko ja TwojÂą opiniĂŞ podzielam,wiĂŞc siĂŞ nie stresuj zbytnio,bo racja Twoja jest widoczna i

zbyteczne jest pod dyskusjĂŞ jÂą poddawaĂŚ. UÂśmiech MrugniĂŞcie
Elzbieta
Gość
« Odpowiedz #227 : Styczeń 11, 2010, 17:15:24 »

Janneth
A jeÂśli chcemy cenzurowaĂŚ wszystkich, ktĂłrzy sÂą przeciwnikami PCh, to ja zamilknĂŞ pierwsza.

Przepraszam - ale poprosze o wyjasnienie.Jest to dla Mnie bardzo nie zrozumiale.Jak mozna byc moredatorka na PCh i miec takie stwierdzenie?
Janneth prosze nie zlosc sie na Mnie.Moze poprostu zle zrozumialam Twoja wypowiedz.Pozdrawiam - Ela
gosc5690
Gość
« Odpowiedz #228 : Styczeń 11, 2010, 17:20:35 »

Rafaelo.

MyÂślĂŞ,Âże nie tylko ja TwojÂą opiniĂŞ podzielam,wiĂŞc siĂŞ nie stresuj zbytnio,bo racja Twoja jest widoczna i

zbyteczne jest pod dyskusjĂŞ jÂą poddawaĂŚ. UÂśmiech MrugniĂŞcie

Rafaelo, czy pod powyÂższym cytatem rĂłwnieÂż napiszesz - i tu Twoje sÂłowa: "No prosze muchy juz sie zlatuja........bzy,bzy,bzy" ?

ZakÂładam, Âże nie, bo chodzi o to, Âżeby dyskredytowaĂŚ jedynie oponentĂłw, prawda Rafaelo?
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2010, 17:22:30 wysłane przez gosc5690 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #229 : Styczeń 11, 2010, 17:37:36 »

Janneth
A jeÂśli chcemy cenzurowaĂŚ wszystkich, ktĂłrzy sÂą przeciwnikami PCh, to ja zamilknĂŞ pierwsza.

Przepraszam - ale poprosze o wyjasnienie.Jest to dla Mnie bardzo nie zrozumiale.Jak mozna byc moredatorka na PCh i miec takie stwierdzenie?
Janneth prosze nie zlosc sie na Mnie.Moze poprostu zle zrozumialam Twoja wypowiedz.Pozdrawiam - Ela

Raczej nie zrozumiaÂłaÂś mnie Âźle, nie jest ÂżadnÂą tajemnicÂą, Âże nie zasilam szeregĂłw zwolennikĂłw projektu.
Na Twoje pytanie jednak nie potrafiê odpowiedzieÌ, poniewa¿ nie rozumiem, co Twoim zdaniem siê tutaj ze sob¹ k³óci.
Jestem moderatorem dwóch dzia³ów, z meritum samego projektu niezwi¹zanych.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Elzbieta
Gość
« Odpowiedz #230 : Styczeń 11, 2010, 18:42:39 »

Janneth - Dzieki za wyjasnienie.Teraz mam juz calkowity i rozjasniony obraz tego co sie tu dzieje.
Teraz rozumiem Twoj bardzo kontrowersyjny post jako Moderatorki odnosnie zwolennikow PCh.
Kazdy ma prawo do wyrazenia siebie.Sposob natomiast wyrazenia siebie  - bardzo duzo mowio o Nas samych.Milego dzionka - Ela
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #231 : Styczeń 11, 2010, 19:03:44 »

El¿bieto, to jest w³aœnie b³¹d, jaki pope³niaj¹ zarówno zwolennicy jak i przeciwnicy zarówno projektu jak i wszystkich innych poruszanych tu zagadnieù. Zbyt ³atwo przychodzi pewnoœÌ rozeznania sytuacji.
Mój post nie by³by dla ciebie bardzo kontrowersyjny, gdybyœ nie mia³a pewnoœci co do postawionej przez siebie oceny sytuacji. On nie powinien byÌ kontowersyjny dla nikogo, bo stanowi tylko i wy³¹cznie mój pogl¹d na dan¹ sprawê. Nie dyskutowa³yœmy przecie¿, sk¹d taki i dlaczego. Jak mo¿esz wiêc mówiÌ, ¿e teraz ju¿ wszystko rozumiesz?
To jest w³aœnie w tym wszystkim przykre. Nie potrafimy wznieœÌ siê ponad podzia³y.
Z Darkiem mamy taki nigdy nie uzgadniany ukÂład, tak przynajmniej sama to odczuwam.
Ja nie narzucam jemu swojego myœlenia, a on swojego nie narzuca mnie. Mimo, ¿e dziel¹ nas znaczne ró¿nice, znajdujemy te¿ miêdzy sob¹ podobieùstwa. To jest copiero coœ! To jedna z najbardziej zaskakuj¹cych mnie relacji, jakie tu nawi¹za³am.
Tolerujemy siê nawzajem i cenimy za odmiennoœÌ. Nauczcie siê tego i Wy, poniewa¿ nie ma si³y, która spowoduje, ¿e zmienicie drugiego cz³owieka. Tym bardziej nie ma takiej, któr¹ kogoœ zmusicie do niewypowiadania siê.
Albo bĂŞdziecie siĂŞ mĂŞczyĂŚ ze sobÂą nawzajem, albo zaczniecie doceniaĂŚ to, Âże nie jesteÂście tacy sami.
Jest tu wielu zwolennikĂłw projektu, z ktĂłrymi potrafiĂŞ siĂŞ porozumieĂŚ i sÂą teÂż ludzie wyznajÂący wiarĂŞ, ktĂłrej nie wyznajĂŞ, a ktĂłrych potrafiĂŞ zrozumieĂŚ. Nikt nie jest idealny, toleruj moje wady i odwdziĂŞczĂŞ Ci siĂŞ tym samym.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2010, 19:14:35 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Linda
Gość
« Odpowiedz #232 : Styczeń 11, 2010, 19:37:32 »

: Chichot

Cytat: Rafaela
No prosze muchy juz sie zlatuja........bzy,bzy,bzy

Kochana Rafaelo ja tez na chwilke pozwoliÂłam sobie przyleciec..Chociaz wiesz jak CiĂŞ lubiĂŞ,to jednak nie moge siĂŞ z TobÂą zgodziĂŚ...Wiem ,ze to zrozmiesz i przemyslisz i nie bedziesz miaÂła do mnie zalu.Stoje po stronie Artka...
Sama pamiêtam jak Kot mnie bra³ za Morê..pamietasz?... Chichot Te¿ zareagowa³am.Musimy zaakceptowac to ,ze kazdy ma inna osobowoœÌ. Kazdy bedzie na tak¹ sam¹ sytuacje reagowa³ inaczej.Dlaczego mamy nie akceptowac osobowosci typu Artka. Spójrzmy na to z innej strony.Jesli ktos podwaza wszystkie przepowiednie PCH,które
na poczatku wywoÂływaÂły w nas wiele emocji ,przede wszystkim strach,to tak jakby dawaÂł nam poczucie bezpieczenstwa.Dowiadujemy sie dzieki temu ,ze zwolennicy PCH naprawde nie maja zadnych argumentĂłw.Oznacza to ,ze te przepowiednie sÂą wyssane z palca..
Artek miedzy innymi to pokazuje dosc czesto ,w sposĂłb nie pozostawiajacy Âżadnych watpliwosci.
Nie macie dosc grĂłzb,Âże niedÂługo czeka nas takie zagroÂżenie?
Tak jak powiedziaÂłas, na innych forach i w mediach siejÂą strach przed Apokalipsa.Nie masz tego dosc.
Pamietacie te plastikowe skrzynie na zwÂłoki ,te obozy dla tych, ktĂłrzy siĂŞ nie zaszczepiÂą.Zamiast tego sÂą ludzie ,ktĂłrzy walcza o sprowadzenie szcepionek.
Ciesze sie ze sÂą ludzie ,ktĂłrzy w takim przypadku oczekuja dowodĂłw i te dowody weryfikuja,logicznie rozwazaja ich prawdopodobienstwo.Tak robi Artek .Mnie jego styl nie przeszkadza. UÂśmiech

Elzbieta
Gość
« Odpowiedz #233 : Styczeń 11, 2010, 19:51:09 »

Janneth
Tolerujemy siê nawzajem i cenimy za odmiennoœÌ.

Amen.Dzieki - Ela
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #234 : Styczeń 11, 2010, 20:28:54 »

Tak wiec nic sie nie zmienilo. Mozna dalej dawac sobie ducha. Tak wiec Artek , dzisiejszy dzien przyniosl ci wiele powodow do zadowolenia. Rafaela.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2010, 20:32:32 wysłane przez Rafaela » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #235 : Styczeń 11, 2010, 20:30:54 »

OK, skoro to temat gdzie siĂŞ pierze publicznie wszystkie brudy to ja teÂż coÂś dorzucĂŞ

chodzi mi o Leszka - admina innego forum a tutaj uÂżytkownika - jednak ja bĂŞdĂŞ pisaĂŚ o nim jako o ADMINIE INNEGO FORUM

wydawaÂł siĂŞ spoko kolesiem, nawet go polubiÂłem za jego zaangaÂżowanie - dopĂłki nie zarejestrowaÂłem siĂŞ u niego na forum

jest jakiÂś sztuczny, jak robot (!), nie ma w nim praktycznie Âżycia, zbanowaÂł mnie u siebie ZA TO CO I JAK PISAÂŁEM NA PCH!!!!!!!!!

to raczej jest w temacie waszej dyskusji czyli "czy arteq to lazar i dlaczego KiarĂŞ siĂŞ tutaj obraÂża za to co pisze na forum FZP"

nie rozumiem tego i chciaÂłem siĂŞ tym z wami podzieliĂŚ...

niedorzecznoÂściÂą jest teÂż, Âże Dan Winter zamieÂściÂł na swojej stronie taki tekst "thanks to lech barylski"  Z politowaniem

KapÂłan Siedemset OsiemnaÂście'
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2010, 20:31:15 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
muszin
Gość
« Odpowiedz #236 : Styczeń 11, 2010, 20:45:23 »

WIdocznie ma duÂże wpÂływy Chichot a co do banu na jego forum bo nie wiem czy dobrze zrozumiaÂłem .. zbanowaÂł CiĂŞ za to, Âże coÂś napisaÂłeÂś tutaj ? UÂśmiech prĂłbowaÂłeÂś z nim gadaĂŚ na priv ?
Mobius
Gość
« Odpowiedz #237 : Styczeń 11, 2010, 20:56:37 »

Za przekleĂąstwa na Forum Leszka
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #238 : Styczeń 11, 2010, 21:08:51 »

za napisanie, Âże KIERWA to nie przekleĂąstwo - broniÂłem  innego uÂżytkownika - i dostaÂłem BANA!

a jako wyjaÂśnienie napisaÂł, Âże klnĂŞ na PCH, ÂżaÂłosny jest ten admin i caÂłe jego forum  ZÂły

718'
Leszek
Gość
« Odpowiedz #239 : Styczeń 11, 2010, 22:01:46 »

WIdocznie ma duÂże wpÂływy Chichot a co do banu na jego forum bo nie wiem czy dobrze zrozumiaÂłem .. zbanowaÂł CiĂŞ za to, Âże coÂś napisaÂłeÂś tutaj ? UÂśmiech prĂłbowaÂłeÂś z nim gadaĂŚ na priv ?
muszin, tu nie chodzi o Âżadne wpÂływy. Akurat przy zupeÂłnie z innej okazji historia z Danem zostaÂła streszczona tutaj
http://www.swietageometria.darmowefora.pl/index.php?topic=556.msg3202#msg3202

A propos banowania, to jest on za caÂłoksztaÂłt. KaÂżdy wraÂżliwy czÂłowiek sam wywnioskuje (po sposobie wyraÂżania siĂŞ i po stylu zwracania siĂŞ przez KapÂłana do innych osĂłb) dlaczego nie ma on wstĂŞpu na moje forum. To w jaki sposĂłb opisuje on moja skromnÂą osobĂŞ mĂłwi sam za siebie.
Nie jest mojÂą intencjÂą wdawaĂŚ siĂŞ w niepotrzebne i nieprzyjemne dyskusje personalne. ÂŻaÂłujĂŞ tylko, Âże jestem zmuszony do pisania w tym tonie. Jednak dla informacji wrzucĂŞ tutaj link do posta, ktĂłry tÂłumaczyÂł mojÂą decyzjĂŞ.
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=650.msg49312#msg49312

Nie bêdê ju¿ zabiera³ g³osu w sprawach personalnych. Ewentualnie zadbam tylko o moje dobre imiê jeœli pomawianie mojej osoby przez Kap³ana bêdzie przybieraÌ na sile, gdy¿ ju¿ w tej chwili upublicznia on moje nazwisko obra¿aj¹c mnie jednoczeœnie. Pozwolê sobie za³¹czyÌ dowód tego na koùcu posta*, bo w zwyczaju Kap³ana jest usuwanie swoich "niezrêcznych" postów (dowód znajduje siê w podanym ju¿ przeze mnie linku):
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=650.msg49312#msg49312
Chodzi o usuniĂŞcie przez KapÂłana tego wpisu:
tak Silver, to jest to czego leszek nigdy nie zrozumie! bo mu tylko technologia we Âłbie - i WCALE nie rozumie ÂświĂŞtej geometrii, tacy jak on nie zrozumiejÂą czegoÂś wiĂŞcej...
Âżal  Z politowaniem
718'
Tak czy inaczej nikomu nie polecam "babrania siĂŞ" w personaliach, bo najzwyczajniej w Âświecie szkoda na to czasu i przypomina to w swej stylistyce poziom tabloidĂłw...

Pozdrawiam serdecznie

P.S
Tak wiĂŞc dla jasnoÂści. ZaÂłoÂżyÂłem swoje forum i mam prawo okreÂślaĂŚ jego klimat.

*
OK, skoro to temat gdzie siĂŞ pierze publicznie wszystkie brudy to ja teÂż coÂś dorzucĂŞ

chodzi mi o Leszka - admina innego forum a tutaj uÂżytkownika - jednak ja bĂŞdĂŞ pisaĂŚ o nim jako o ADMINIE INNEGO FORUM

wydawaÂł siĂŞ spoko kolesiem, nawet go polubiÂłem za jego zaangaÂżowanie - dopĂłki nie zarejestrowaÂłem siĂŞ u niego na forum

jest jakiÂś sztuczny, jak robot (!), nie ma w nim praktycznie Âżycia, zbanowaÂł mnie u siebie ZA TO CO I JAK PISAÂŁEM NA PCH!!!!!!!!!

to raczej jest w temacie waszej dyskusji czyli "czy arteq to lazar i dlaczego KiarĂŞ siĂŞ tutaj obraÂża za to co pisze na forum FZP"

nie rozumiem tego i chciaÂłem siĂŞ tym z wami podzieliĂŚ...

niedorzecznoÂściÂą jest teÂż, Âże Dan Winter zamieÂściÂł na swojej stronie taki tekst "thanks to lech barylski"  Z politowaniem

KapÂłan Siedemset OsiemnaÂście'
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2010, 22:24:06 wysłane przez Leszek » Zapisane
Kahuna
Gość
« Odpowiedz #240 : Styczeń 11, 2010, 22:51:32 »

Ciesze sie ze sÂą ludzie ,ktĂłrzy w takim przypadku oczekuja dowodĂłw i te dowody weryfikuja,logicznie rozwazaja ich prawdopodobienstwo.Tak robi Artek .Mnie jego styl nie przeszkadza.
Mnie rowniez i mam dla niego duzy szacunek i respekt,ze mimo osobistych napasci
i pomowien,jest niesamowicie cierpliwy i konsekwentny w obnazaniu klamstw i
oszustw jakich dopuszczaja sie p.Lobos i PCH/MF.Przy czym na obrone swoich
stwierdzen ma zawsze zdrowe,rzeczowe i logiczne argumenty,ktorych w ogole
nie widac i nie ma u ludzi zarzucajacych mu pieniactwo,agenture i podszywanie
sie nick'iem pod innych.A administracja(oprocz Janneth) tego forum stronniczo i wybiorczo toleruje wyskoki zwolennikow,baa..zdecydowala nawet o abolicji glownego kaplana, pieniacza #1 tego forum;o kocie juz nie wspomne,bo szkoda slow na to,co
on reprezentuje...0 argumentow i 0 wiedzy n/t tego,co sie dzieje obecnie w PCH/MF.
Pewnie sie zaraz odezwie i zarzuci nam,ze to my nic nie wiemy,ale zapytany wielokrotnie,nie potrafil udzielic jakiejkolwiek odpowiedzi ,ze jest inaczej i to
my nie mamy racji.Chodzi o argumenty i fakty a nie o "psie gadanie",jak to nieraz
okreslal Mora.Przestalem na jego posty zupelnie zwracac uwage,bo to w 100%
offtopy,bzdury,smietnik i osobiste napasci na sceptykow...zamiast rzeczowej polemiki z uzyciem argumentow.Ale admini toleruja wybiorczo jego i innych zachowania.Brawo!Oni moga bezkarnie a Arteq juz nie,tymbardziej,ze Arteq nikogo
nie obraza i na nikogo nie napada osobiscie.
Do administracji tego forum nie dotarly jeszcze nasze przekonania,ze tak naprawde
nie jestesmy za tym,zeby wykopkom w Egipcie podkladac klody i czychac na to,ze
noga im sie powinie.Przynajmniej nie u mnie i cieszylbym sie,gdyby to wlasnie polskiej
ekipie udalo sie odkryc i odkopac Wielki Labirynt.Bylby to na pewno sukces na skale
swiatowa, bo nikomu nie udalo sie tego dokonac do tej pory.Jednak,podobnie jak
Arteq,bede zawsze przeciwnikiem bzdur,klamstw i manipulacji jakich dopuszczaja
p.Lobos i PCH/MF;bo innym celem jest poszukiwanie labiryntu a zupelnie innym
ochrona Ziemi i ludzi przed wyimaginowana Nibiru,straszenie ludzi,ze jak nie wplaca
i nie pomoga misji,to koniec swiata itp..itd..I jak na razie,mamy racje,bo po zapowiadanej Nibiru ani slychu ani widu,a termin jej pojawienia byl bezczelnie przesuwany,a i pewnie bedzie w nastepnej 104 sesji.No i pytanie retoryczne,na koniec,czy gdybym od kazdego zwolennika projektu pozyczyl 1000 PLN i obiecal
zwrot pieniedzy za 6 miesiecy i przesuwal ten termin zwrotu w nieskonczonosc,
czy nie nazwalibyscie mnie klamca,oszustem,czlowiekiem bez honoru i ambicji i nie
zaslugujacym na Wasze zaufanie?
Pozdrawiam.

arteq
Gość
« Odpowiedz #241 : Styczeń 11, 2010, 23:09:19 »

Ewentualnie zadbam tylko o moje dobre imiĂŞ jeÂśli pomawianie mojej osoby przez KapÂłana bĂŞdzie przybieraĂŚ na sile, gdyÂż juÂż w tej chwili upublicznia on moje nazwisko obraÂżajÂąc mnie jednoczeÂśnie.
Leszek, na pomoc admina w kwestii obrony dobrego imienia i walce z pomĂłwieniami raczej nie liczyÂłbym. Jak moÂżna byÂło siĂŞ przekonaĂŚ takÂże jasne i wyraÂźne napisane ktĂłry to z pkt regulaminu zostaÂł zÂłamany nie przynosi jakiegokolwiek odzewu, niestety... Jak bĂŞdzie tym razem, nie wiem ale z ciekawoÂściÂą poobserwujĂŞ.
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #242 : Styczeń 11, 2010, 23:19:09 »

http://tinyurl.com/LeszekBarylski
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #243 : Styczeń 11, 2010, 23:27:32 »

i wszystko na ten temat UÂśmiech LeszkĂłw Barylskich jest tyle co JanĂłw Kowalskich - wiĂŞc PHI dobrze to podsumowaÂł...

a co do mnie - koĂączĂŞ temat, mam swoje sprawy na gÂłowie - chciaÂłem poruszyĂŚ tÂą kwestiĂŞ ale po tym co napisaÂł Leszek, jakoÂś mi siĂŞ odechciaÂło dyskusji na tak niskim poziomie...

tyle w temacie Leszek VS. KapÂłan

EDIT: cytowany powyÂżej post usuniĂŞty zostaÂł przez administracjĂŞ forum a nie przeze mnie - tak dla jasnoÂści...

bez odbioru

718'
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2010, 23:30:36 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #244 : Styczeń 11, 2010, 23:44:59 »

TÂłumaczenia rodem z piaskownicy...
Czyli - jak rozumiem - gdyby podane imiĂŞ i nazwisko okazaÂło siĂŞ "przypadkowo" spĂłjne z danymi osobowymi pewnego forumowicza, to tÂłumaczenie, Âże jest wiele takich osĂłb [patrz np. urzÂąd statystyczny] bĂŞdzie przez administracjĂŞ uznane jako przekonujÂące wytÂłumaczenie i tym samym zostanĂŞ wyreklamowany ze zÂłamania regulaminu? Nawet w przypadku zwrĂłcenia siĂŞ do tego forumowicza przy uÂżyciu tych danych?
Pytam siĂŞ wczeÂśniej, bo nieco korci mnie poprĂłbowaĂŚ, a potem zastosowaĂŚ idiotyczne tÂłumaczenia i poobserwowaĂŚ "ÂświĂŞte oburzenie" niektĂłrych forumowiczĂłw...
Grzecznie, aczkolwiek - przyznam, Âże nieco prowokujÂąco - pytam.
east
Gość
« Odpowiedz #245 : Styczeń 11, 2010, 23:52:14 »

KapÂłan 718 napisaÂł :
(..)

A co to za argumenty chore ??  "jest jakiÂś sztuczny", "nie ma w nim praktycznie Âżycia"  ??. Ani to merytoryczne, ani smaczne.  Zapewniam CiĂŞ, Âże Lech ma w sobie caÂłkiem sporo Âżycia i nie jest wcale sztuczny. Znamy siĂŞ osobiÂście i Âżywo dyskutujemy na argumenty, rzecz jasna.

(.. ) niedorzecznoÂściÂą jest teÂż, Âże Dan Winter zamieÂściÂł na swojej stronie taki tekst "thanks to lech barylski" 
Jeœli ktoœ dziêkuje Leszkowi za jego pracê w³o¿on¹ w t³umaczenia to chyba nie jest niedorzecznoœÌ nie uwa¿asz ?
Sam pisa³eœ na forum Leszka niemal¿e peany jak to wspaniale, ¿e s¹ ludzie, którzy t³umacz¹ po nocach Nassima Harameina oraz Dana Wintera, a teraz uwa¿asz zwyk³e podziêkowania za niedorzecznoœÌ ?

Nie zrozum mnie Âźle KapÂłanie, lubiĂŞ Twoje wnikliwe analizy, ale TwĂłj emocjonalny stosunek do wielu spraw wypacza sens Twoich wypowiedzi, a niekiedy po prostu dziaÂła bardzo destrukcyjnie. StÂąd nie dziwi mnie reakcja Leszka w postaci wykluczenia Ciebie z jego forum.
Przykro mi Âże tak siĂŞ staÂło, ale siĂŞ staÂło i siĂŞ nie odstanie.

WiĂŞcej umiaru i okrzesania ÂżyczĂŞ na 2010

pozdr
East

wiki
Gość
« Odpowiedz #246 : Styczeń 12, 2010, 08:04:40 »

Lindo nie chodzi o to, ¿e Arteq pyta podwa¿a czy ¿¹da dowodów, wydaje mi siê ¿e nie o to chodzi³o Rafaeli.

Niech pyta mi to nie przeszkadza, za to strawiĂŚ nie mogĂŞ tych zaczepek, gdziekolwiek ni pojawi siĂŞ Kiara czy KapÂłan, Kot od razu przycinka Artka.
 Po co?
 nie rozumiem tej upierdliwoÂści do bĂłlu.

Gdziekolwiek Kaplan coÂś nie skrytykuje czy zwrĂłci uwagĂŞ komuÂś od razu jest Artek i upomina go Âże Kaplanowi to juÂż zupeÂłnie nie przystoi-- pytam dlaczego? Kim jest Arteq Âże zabrania innym pisania , czy zwracania uwagi?? KapÂłan nie mĂłgÂł siĂŞ zmieĂŚ?
Jak raz zostaÂł zaszufladkowany tak ma pozostaĂŚ? A gdzie miÂłosierdzie, wybaczanie i nadzieja na poprawĂŞ?
To samo dotyczy Kiary czy Kota. Jeszcze na starym forum ciÂągle wszystko to co napisaÂła Kiara byÂło natychmiast krytykowane.
Teraz jest ju¿ du¿y postêp bo przynajmniej £obos zacz¹³; pisaÌ z du¿ej litery a nie np lusia cy jeszcze inaczej przeœmiewczo. O to nam chodzi o ton wypowiedzi i lekcewa¿enie innych poprzez zdrabnianie nazwiska cy imienia.
W tej chwili jest obraÂżony o to Âże Kiara go nazawaÂła Lazarem, przeprosiÂła. A zapomniaÂł jak publicznie pisaÂł Kiary imĂŞ i chyba  nazwisko? Dlaczego Artkowi mamy zapomnieĂŚ i wybaczyĂŚ? A dlaczego on ciÂągle nie chce innym zapomnieĂŚ?

Mia³am tego nie pisaÌ, bo nie powinno mnie to obchodziÌ, ale wydaje mi siê ¿e g³ównie o to chodzi osobom, którym przeszkadza upierdliwoœÌ i zaczepki Artka.

Ci¹gle mam nadzieje, ¿e jednak on sam to zrozumie i nie bêdzie robi³ zdziwionej miny, ¿e przecie¿ ¿¹da tylko dowodów i merytorycznej dyskusji ..........

Pozdrawiam UÂśmiech i ÂżyczĂŞ wiĂŞcej tolerancji dla innych
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #247 : Styczeń 12, 2010, 09:07:58 »

East - rozumiem czemu tak piszesz - jesteÂś taki sam jak Leszek, dlatego NIE WIDZISZ TEGO NEUTRALNIE, ja siĂŞ przekonaÂłem na ÂŚG jak to wyglÂąda na prawdĂŞ, chwaliÂłem Leszka ale szybko zrozumiaÂłem jaki jest na prawdĂŞ... nie to, Âże tÂłumaczy Wintera jest waÂżne ale to JAKI JEST!

East, spytaj Leszka JAK potraktowaÂł KiarĂŞ?! ciekawe co odpowie  ZÂły

718'
arteq
Gość
« Odpowiedz #248 : Styczeń 12, 2010, 09:37:10 »

Tak, 2 czy 3 razy zwróci³em siê do Kiary po imieniu - imiê to widnia³o ju¿ wczeœniej na forum i Kiara nie robi³a z tego problemu do czasu kiedy... ja go u¿y³em i to w okreœlonym celu - ukazania jak bardzo [fanatycznie] uto¿samia siê z "wiedz¹" myslicieli. Dodatkowo by³o to jej PRAWDZIWE imiê a nie przypisane innej osoby, nie ³apiesz ró¿nicy? Nazwiska nigdzie nie ujawnia³em bo go nie znam i nie zale¿y mi aby poznaÌ. Sam nie mam nic przeciwko temu aby zwracac siê do mnie po imieniu i nie wa¿ne czy z ma³ej czy wielkiej litery, pomimo, ¿e mam nick - dlaczego mia³by to byÌ problem?
ObraÂżony nie jestem, ale nie oslepÂłem tak aby nie zauwaÂżyĂŚ pomĂłwienia. Co do przeprosin - nie kaÂżdy wywĂłd ktĂłry zawiera sÂłowo przepraszam moÂżna uwaÂżaĂŚ za przeprosiny.

Zdrobnienia? Tak, uÂżywaÂłem ich, w Âświetle Waszych zachowaĂą byÂłem przekonany Âże to jak najbardziej akceptujecie - wszak tak "napadany" przeze mnie Kot sam raczyÂł siĂŞ zwracaĂŚ "artuniu" i "arteczku" - nie zauwaÂżyÂłem Âżeby ktoÂś to skrytykowaÂł. Dlaczego wiĂŞc jesteÂście stronniczy by nie powiedzieĂŚ hipokrytami? Czy ja z tego powodu naskakiwaÂłem na Kota? Nie, wiĂŞc dlaczego stawiasz mnie w Âświetle jakobym to robiÂł?
Kiedyœ, k³amliwie przypisa³em 718 tchórzliwe zachowanie - jakoby szybciutko usun¹³ post w którym ³ama³ regulamin. Jak zaraz siê okaza³o - post usun¹³ Darek. Nie czeka³em a¿ ktoœ zacznie wymagaÌ ode mnie sprostowania tej sytuacji - sam zrobi³em to niezw³ocznie gdy tylko zorientowa³em siê, ¿e mój zarzut jest bezzasadny. Do tego przeprosi³em - uczciwie przeprosi³em, a nie w stylu 718 np. "przepraszam, ¿e... jesteœ g³upi". Owszem jako okolicznoœc ³agodz¹c¹ pozwoli³em sobie przypomnieÌ, ¿e 718 WIELOKROTNIE dopuszcza³ siê takiego zachowania, jednak uczciwie przyzna³em, ¿e pomówienie wysz³o ode mnie i pomimo okolicznoœci to moje s³owa i ponosze za nie odpowiedzialnoœÌ. Pobodnego zachowania - byÌ moze naiwnie - oczekiwa³bym w stosunku do siebie. Nie potrafiê zapomnieÌ? Nie do koùca - opis zdj¹³em, pomimo, ¿e tak naprawdê przyznania siê do winy nosz¹cego znamiona minimum przyzwoitoœci nie by³o. Dlatego Wiki, Twoje zarzuty s¹ w znacznej czêœci chybione.

Co do dawania szansy - kiedyÂś przyznaÂłem, Âże dostrzegam pewnÂą zmianĂŞ zachowania 718 na forum, jednoczeÂśnie - zamiast od razu trÂąbiĂŚ o ODMIANIE - pozwoliÂłem sobie na ostroÂżnÂą nieufnoœÌ, mĂłwiÂąc, Âże przekonam siĂŞ gdy 718 pozostanie "odmieniony" przez dÂłuÂższy czas. Jak siĂŞ dosyĂŚ szybko okazaÂło, "przemiana" byÂła dosyĂŚ chwilowa. To naturalne, Âże wykzaujemy niedowierzanie w stosunku do osoby ktĂłra wielokrotnie zawiodÂła pokÂładane w niej nadzieje.  

"UpierdliwoœÌ"? Ani na jotê nie wystajê ponad "upierdliwoœÌ" w powtarzaniu pewnych zapewnieù jak i k³amstw ze strony PCh czy te¿ odgrzewanych wypowiedzi obroùców.
wiki
Gość
« Odpowiedz #249 : Styczeń 12, 2010, 09:53:58 »

Arteq z tego co wiem to Kot specjalnie się do Ciebie w ten sposób zwrócił, aby pokazać Ci jak Ty się zwracasz do twórców PCh.

Niech będzie, że chybione ale ja to tak widzę.

Nie jestem ani zwolennikiem ani przeciwnikiem tego projektu, jestem w tej chili bardziej niż nie ufna do Enki. Mi wcale nie chodzi aby bronic Pch i do obrońców się nie zaliczam, ponieważ dzięki między innymi i Tobie ale i Radkowi, Leszkowi i swoim przemyśleniom widzę te rysy bardzo dobrze. 

I nie rozumiem jakie Wy? My?

Nie jestem z ani Wy ani My.

Pozdrawiam UÂśmiech

jeżeli nie zgadzam się z pewnymi założeniami przeciwników nie czyni mnie to zwolennikiem chyba... nic nie jest ani czarne ani białe.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2010, 09:54:18 wysłane przez wiki » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: