arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #150 : Styczeń 05, 2010, 22:18:35 » |
|
Nadal kÂłamiesz. NapisaÂłeÂś, Âże na innym forum jestem jakimÂś Lazarem, tym samym przypisujesz mi jego wypowiedzi - to KÂŁAMSTWO z Twojej strony. Tak samo jak KÂŁAMSTWEM jest zwracanie siĂŞ Kiary do Lazara i uÂżywanie w nawiasie mojego nicka oraz wyraÂźna sugestia, Âże to ja kryjĂŞ siĂŞ pod tym nickiem. Po prostu oczekujĂŞ rozliczenia siĂŞ przez Was z tego kÂłamstwa.
Jak widaĂŚ maÂło wiesz.
Co do ÂŁobos - wyraÂźnie przyznawaÂłem, Âże sÂą dwie moÂżliwoÂści - zmyÂślanie bÂądÂź zniewolenie przez byt o zÂłych zamiarach i posÂługujÂący siĂŞ kÂłamstwem. Gdzie i w czym ÂŁobos kÂłamie udowadniaÂłem w odpowiednich wÂątkach.
edit: Kiaro - k³amstwo to k³amstwo. K³amstwem jest mówienie nieprawdy, k³amstwem jest równie¿ przypisywanie s³ów fa³szywej to¿samoœci osobie która tego nie zrobi³a w rzeczywistoœci [szczególnie bez posiadanych dowodów] - tego siê dopuœciliœcie. Mo¿noœÌ czy niemo¿noœÌ udowodnienia trzeba by³o wzi¹Ì pod uwagê gdy lekko wypowiada³o siê k³amliwe stwierdzenia.
"wycieraÌ gêbê" jest to powiedzenie, nie jest ono to¿same ze stwierdzeniem, ¿e ktos ma gêbê, wiêc tym samym nie jest obraŸliwe. Okresla natomiast sposób wypowiedzi. WyraŸnie to uwidoczni³em/napisa³em w poprzednim poœcie znaj¹c twoj¹ "wra¿liwoœÌ". Je¿eli naprawdê masz problemy z przys³owiami polskimi zaopatrz siê w s³ownik powiedzeù i przys³ów i na nim opieraj swoje zarzuty o "obra¿anie", bo ju¿ któryœ raz masz bezpodstawne zarzuty w tej materii.
To, ¿e nagle "stracisz ochotê" do t³umaczeù przeczuwa³em - zawsze tak robisz przy³apana na k³amstwie. Nie ma tak dobrze - za s³owa ponosi siê odpowiedzialnoœÌ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2010, 22:30:22 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Elzbieta
Gość
|
 |
« Odpowiedz #151 : Styczeń 05, 2010, 22:21:22 » |
|
arteq -nadal nic do Ciebie nie dociera - lub tez tylko udajesz , ze tak jest.Chociaz masz rozum i wolna wole.Atakujesz Pania Lucyne, Kiare i wilele innych osob na tym forum zarzucajac im klamstwa i nie wiedze. Przesylam link dla Ciebie do obejrzenia dwoch filmow.Moze po obejrzeniu bedziemy mogli podyskutowac. http://video.google.com/videoplay?docid=-5739634563260751371#docid=-2147432141700087937Ten powyzszy link Zeitgeist http://video.google.com/videoplay?docid=-5739634563260751371#Ten natomiast End Game by Alex Jones Pozdrowienia - Ela P.S. arteq - Ja rowniez z dniem dzisiejszym koncze jakiekolwiek potyczki slowne z Toba.Powodzenia. Mobius - zajmij sie swoim uduchowieniem prosze i nie osadzaj innych a Ja zajme sie soba. A bardzo szkoda, gdyz od Kiary i wielu tu na tym forum mozna sie bardzo duzo nauczyc. Pozdrowienia raz jeszcze -Ela
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2010, 22:37:13 wysłane przez Elzbieta »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #152 : Styczeń 05, 2010, 22:28:28 » |
|
Nadal kÂłamiesz. NapisaÂłeÂś, Âże na innym forum jestem jakimÂś Lazarem, tym samym przypisujesz mi jego wypowiedzi - to KÂŁAMSTWO z Twojej strony. Tak samo jak KÂŁAMSTWEM jest zwracanie siĂŞ Kiary do Lazara i uÂżywanie w nawiasie mojego imienia oraz wyraÂźna sugestia, Âże to ja kryjĂŞ siĂŞ pod tym nickiem. Po prostu oczekujĂŞ rozliczenia siĂŞ przez Was z tego kÂłamstwa.
Jak widaĂŚ maÂło wiesz.
Co do ÂŁobos - wyraÂźnie przyznawaÂłem, Âże sÂą dwie moÂżliwoÂści - zmyÂślanie bÂądÂź zniewolenie przez byt o zÂłych zamiarach i posÂługujÂący siĂŞ kÂłamstwem. Gdzie i w czym ÂŁobos kÂłamie udowadniaÂłem w odpowiednich wÂątkach.
W zwi¹zku z ca³kowitym wyczerpaniem Twojej pomys³owoœci za Kiar¹ pod¹¿e i pozostawiê Ciê w tym dziale,byœ wyraza³ dalej siebie. Ja ju¿ wyrazi³em siebie i nie mam wiêcej nic do dodania aby Ci jakoœ pomóc. Czo³em przyjacielu. 
|
|
|
|
|
|
|
Mobius
Gość
|
 |
« Odpowiedz #153 : Styczeń 05, 2010, 22:32:14 » |
|
CzujĂŞ ElÂżbieta Âże gdyby oskarÂżenia podszywania po kogoÂś innego dotyczyÂły Ciebie TwojÂą reakcja byÂłaby inna,rozumiem teÂż Âże Twoim zdaniem osoba ktĂłrej tyczÂą siĂŞ tego typu oskarÂżenia nie ma prawa siĂŞ broniĂŚ,wobec tego moÂże obejrzyj jeszcze raz filmy ktĂłre podaÂłaÂś bo chyba nie za wiele z nich zrozumiaÂłaÂś. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #154 : Styczeń 05, 2010, 22:32:27 » |
|
ElÂżbieto poproszĂŞ po raz kolejny [drugi] Ciebie - wskaÂż gdzie i w czym moje stwierdzenia o kÂłamstwie Kiary czy tez ÂŁobos sÂą chybione. To wniesie duÂżo wiĂŞcej niÂż te filmiki. JeÂżeli nie potrafisz tego zrobiĂŚ poproszĂŞ CiĂŞ o powstrzymanie siĂŞ z tymi osÂądami. edit: DowĂłd na to, Âże Kiara kÂłamliwie na FÂŻP stwierdza, Âże ja to Lazar, jest to o tyle perfidne, Âże nie miaÂłem jakiejkolwiek mozliwoÂści obrony/sprostowania tego, poniewaÂż nie odwiedzam tamtego forum: Lazar ( arteq) mysle ze wystarczajaco duzo zacytowalam na forum Cheops tego typu wyjasnien, znasz je. Nie widze potrzeby przenoszenia ich tutaj , ale jezeli naprawde chcesz dam odnosniki by inni ludzie czytajacy rowniez poznali oblude oraz intecjonalnosc przywodcow KRK. KÂłamstwo i perfidia w wykonaniu Kiary. dowĂłd na to, Âże Kot rĂłwnieÂż kÂłamliwie stwierdza, Âże ja to Lazar, robi to na tym forum: Szkoda,Âże nie znam Twojego nazwiska Arteq,czy Lazar,jak wolisz na innym forum. KÂłamstwo w wykonaniu Kota.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2010, 22:41:18 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #155 : Styczeń 05, 2010, 22:46:52 » |
|
Dobranoc drogi Artqu.WidzĂŞ,Âże dobrze sobie radzisz. JuÂż nie przeszkadzam. ÂŚpij w ÂświadomoÂści podniesionej wydarzeniami dnia dzisiejszego swojej wartoÂści. 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #156 : Styczeń 05, 2010, 22:50:55 » |
|
Moja wartoœÌ nie podnios³a siê przez Wasze k³amstwa na które nie macie ¿adnych dowodów. Natomiast Wasza wiarygodnoœÌ i rzetelnoœÌ znowu spad³a.
|
|
|
|
|
|
|
sarah54
Gość
|
 |
« Odpowiedz #157 : Styczeń 05, 2010, 22:53:15 » |
|
Wyt³umaczê motyw dla mojego pytania postawionego prosto i off-topowo. Cyt. "Z czego siê leczysz?" Adresowany by³ do Marka. Przeczyta³am ostatnie kilkadziesi¹t postów Marka w innych tematach i do ró¿nych osób. Nie znam poziomu rozwoju osób deprecjonowanych, nie znam te¿ poziomu (i powodu) rozwoju Marka. Staram siê, by nie ³amaÌ regulaminu, bo jestem tu goœciem i szanujê gospodarzy i innych u¿ytkowników. Na sformu³owanie "terapia œmiechem" skojarzeniowo zada³am pytanie w taki sposób, by ukróciÌ dyskusjê na tym poziomie.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #158 : Styczeń 05, 2010, 22:56:28 » |
|
ProszĂŞ skasowaĂŚ wszystkie posty wyraÂżajÂące opinie o antagonistach...  Ten temat jest o wyraÂżaniu siebie, a nie obraÂżaniu kolegĂłw. Wiecznych malkontentĂłw i czepiaczy proszĂŞ skierowaĂŚ do "Âśmietnika"  Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #159 : Styczeń 05, 2010, 22:57:48 » |
|
WyraÂżam swoje odczucia w konkretnej sytuacji. Moja opinia o postĂŞpowaniu, zachowaniu innych jest rĂłwnieÂż wyraÂżaniem siebie w zakresie swoich poglÂądĂłw i opinii. DziĂŞkujĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #160 : Styczeń 05, 2010, 23:21:06 » |
|
artqu, dodaj mnie do swojego opisu - ja teÂż uwaÂżam, Âże jesteÂś lazarem (Âłazarzem) zabijajÂą Ciebie a Ty ciÂągle powracasz do Âżywych - paradoksalnie za sprawÂą Chrystusa / KrK / XP
718'
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
 |
« Odpowiedz #161 : Styczeń 05, 2010, 23:32:35 » |
|
Mobius- mam wrazenie ze nie ogladales tych filmikow ktore podala Elzbieta, gdybys je zobaczyl to zajal bys zupelnie inne stanowisko, a przynajmniej bys sie zastanowil nad tym wszystkim co sie tu dzieje nie od dzisiaj. To jest poprostu chore, tymi ciaglymi utarczkami mozna sobie zrujnowac zdrowie. To prawda, ze juz nie chce sie tu na forum pisac, jak sie ciagle spotyka takie same sytuacje.
|
|
|
|
|
|
|
Mobius
Gość
|
 |
« Odpowiedz #162 : Styczeń 06, 2010, 00:30:30 » |
|
Rafaela ,W pe³ni siê z Tob¹ zgadzam,chodzi mi tylko o to ¿e czasami na forum co niektóre osoby atakuj¹ inne za coœ co same robi¹ np. krytykuj¹ agresjê w sposób czasami jeszcze bardziej agresywny.G³osz¹ wielkie s³owa o mi³oœci, poszanowaniu i akceptacji,by za chwilê wylewaÌ swoj¹ z³oœÌ np. na Arteq tylko za to ¿e wskaza³ jakiœ niewygodny dla nich b³¹d którego nie potrafi¹ uargumentowaÌ,zamiast przeprowadziÌ z nim dialog na dany temat,tak jak czêsto o to prosi wol¹ go atakowaÌ i rzucaÌ oskar¿enia. A jeœli chodzi o filmy tego typu ogl¹dam wszystkie na bie¿¹co,z wiêkszym lub mniejszym zrozumieniem,zale¿y od treœci 
|
|
|
|
|
|
|
janneth
 Skryba, jakich maÂło
Punkty Forum (pf): 23
Email
|
 |
« Odpowiedz #163 : Styczeń 06, 2010, 04:17:03 » |
|
Rok za rokiem mija, a ja Âżadnej przemiany nie widzĂŞ!
Co kogo u licha interesuje jaki nick ma Arteq na F¯P? Jest tu jakiœ admin tamtego forum, ¿e w ogóle mo¿na snuÌ takie domys³y? A jak nie ma, to koniec z plotami, które b¹dŸ co b¹dŸ bez dowodów s¹ pomówieniami! Kiara albo Kap³an, jak nadal widzicie powody, dla których jest jakikolwiek sens, aby wszem i wobec og³aszaÌ tego typu informacje, to poszukajcie jeszcze dowodów na ich prawdziwoœÌ. Jeœli ich nie znajdziecie, to plotkowaÌ mo¿na na chacie albo na PW, a nie w miejscu, gdzie takie pomówienie zostawia trwa³y œlad dla ka¿dego nawet niezarejestrowanego u¿ytkownika na forum.
Co zza inwigilacja... A tak siĂŞ boicie wszyscy NWO, czipĂłw, kontroli i szczepionek. Na wÂłasnym podwĂłrku kaÂżdego byÂście sprawdzili i sprzedali, jakby tylko byÂło za co. Jaki narĂłd, taka wÂładza. Nic mnie juÂż nie zdziwi.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 04:18:55 wysłane przez janneth »
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
songo1970
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 22
KIN 213
|
 |
« Odpowiedz #164 : Styczeń 06, 2010, 06:35:44 » |
|
|
|
|
|
"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
|
|
|
Dariusz
 Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
 |
« Odpowiedz #165 : Styczeń 06, 2010, 10:41:40 » |
|
Nowy rok mamy, a "z Nowym Rokiem nowym krokiem". MyÂślĂŞ, Âże atmosfera siĂŞ oczyÂści gdy przyjmiemy wszyscy postawĂŞ pasywnÂą w stosunku do wszelkiej maÂści pieniaczy. ChcÂą siĂŞ wywnĂŞtrzaĂŚ, proszĂŞ bardzo, majÂą do tego prawo, wszak jest to otwarte forum. Jednak my, ktĂłrzy jesteÂśmy tu w innych celach zacznijmy ich ignorowaĂŚ, nie odpisujmy na zaczepki. Wreszcie im siĂŞ znudzi i albo dostosujÂą siĂŞ do forum, albo przeniosÂą siĂŞ na inne, by tam coÂś ugraĂŚ dla siebie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 10:42:23 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
sarah54
Gość
|
 |
« Odpowiedz #166 : Styczeń 06, 2010, 12:03:53 » |
|
RozwĂłj czÂłowieka, to takÂże stopniowa zmiana postaw, Arteq.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #167 : Styczeń 06, 2010, 12:06:18 » |
|
A w jakich celach jesteœcie? Z tego co widzê to Kiara w celu aby wt³aczaÌ na ka¿dym kroku swoje wizje nazywaj¹c to przekazywaniem prawdy i wiedzy. Gdy ktoœ prosi o wyjaœnienia, szczególnie gdy wytknie b³êdy czy uchybienia to juz nie chce dyskutowaÌ i "nauczaÌ". Ucieka przy okazji daj¹c do zrozumienia- czêsto wprost, ¿e to zadaj¹cy pytanie nie dorós³ do jej poziomu. Nie podejmuje merytorycznej dyskusji - bo poleg³aby i podejrzewam, ¿e zdaje sobie z tego sprawê. Na tym polega przekazywanie "wiedzy"? To chore. Wykazuje siê czêsto hipokryzj¹ - pamiêtam jak straszy³a mnie adminem bo na tym forum zwróci³em siê do niej kilka razy... po imieniu (!), odebra³a to jako atak na jej osobê (!), naruszanie zasad które sobie ustali³a - nick. Jak w tym œwietle wygl¹da jej aktualna postawa - gdzie k³amliwie przypisuje mi czyj¹œ to¿samoœÌ i tym samym wk³ada mi czyjeœ s³owa w usta? A o mojej rzekomej bytnoœci i wypowiedziach na f¿p dowiedzia³em siê 2 dni temu dopiero z linku od Janusza!
Albo jej przyboczna gwardia 718 - jak ma czelnoœÌ pouczaĂŚ innych o nieocenianiu i sÂłownictwie skoro sam wielokrotnie wyzywaÂł innych, lÂżyÂł ich? jak w tym swietle wyglÂąda Twoja postawa Darku? Dlaczego wtedy nie mĂłwiÂłes o pieniaczach tylko urtowaÂłeÂś mu przysÂłowiowÂą dupĂŞ? Jak masz czelnoœÌ w podtekÂście zarzucaĂŚ mi pieniactwo, gdy broniĂŞ swojego imienia? Dlaczego jako admin tolerujesz na forum oszczerstwa? Do tego szczytem bezczelnoÂści jest wskazywaĂŚ na broniÂącÂą siĂŞ osobĂŞ jako pieniacza? ZaproponowaÂłem szybkie rozwiÂązanie sprawy i od tego zacz¹³em - nie byÂłoby wtedy przepychanek. Co z Twoim egzekwowaniem regulaminu, w tym przypadku nast. zapisu: Zakaz publikowania niezgodnych z prawem treÂści zdefiniowanych w ró¿nych ustawach, ktĂłre wymieniono poniÂżej: [...] * zawierajÂą pomĂłwienia – informacje obarczajÂące niepotwierdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego);
Przecie¿ przypisywanie mi czyjejœ to¿samoœci i s³ów tej¿e osoby jest pomówieniem. Poda³em Ci na tacy kto i w którym miejscu to zrobi³. Dlaczego teraz nie wykazujesz siê trosk¹? Bo jast Ci na rêkê, ¿e k³ami¹ na mój temat?
Kot? - chêtnie poprowadzi³bym z nim dyskusjê, lecz to niemo¿liwe, bo nie wiem czy na tym forum znajdziemy chocia¿ kilka jego merytorycznych wypowiedzi. Swojego czasu og³osi³em nawet na to konkurs. Posty Kota s¹ w³aœnie przyk³adem czystego pieniactwa, tylko osobiste wycieczki. Je¿eli siê mylê proszê wska¿cie mi jego merytoryczne wypowiedzi. Kot nie bierze odpowiedzialnoœci za w³asne s³owa - np. deklarow¹³ przedstawienie obliczeù trasy nibiru - nie zrobi³ tego, ju¿ wczesniej oskar¿a³/wmawia³ innym cudze to¿samoœci np. marek324 - nie udowodni³ tego, ba - to jemu udowodniono k³amstwo. Nie przeprosi³ za to, nie poci¹gniêto go do odpowiedzialnoœci. Jak rozumiem taka postawa administracji nie przeszkadza.
Kolejny przyk³ad wybitnej stronniczoœci wielu forumowiczów - gdy ktoœ oœmieli³ siê wyraziÌ przypuszczenie ¿e £obos mo¿e mieÌ zaburzenia psychiczne/zdrowotne natychmiast podnios³o siê larum i œwiête oburzenie. Gdy ostatnio pad³o zapytanie "na co siê leczysz" [dopiero póŸniej autor wyjaœni³ co mia³ na myœli] "obroùcy" milczeli. Nawet znam powód tej przypad³oœci - stwierdzenie dotyczy³o osoby która oœmiela siê powi¹tpiewaÌ we wspania³oœÌ niektórych osób z "kó³ka przyjació³ królika".
Wielokrotnie s³ysza³em, ¿e siê czepiam, ¿e siê nie znam... W takim razie dlaczego kiedy proszê o wyjaœnienia, argumenty czy dowody s³yszê znowu wykrêty, czasami nawet epitety? Dlaczego nie potraficie/nie chcecie udowadniac tego o czym zapewniacie? Nikt na tym forum nie podj¹³ siê próby udowodnienia "cudów" o których zapewnia - np. bokoœci cz³owieka, mocy uzdrawiania? W zamian s³yszê: pieniacz, czepliwiec, KATolik... Wiem dlaczego siê tak dzieje - jestem po prostu rys¹ na kreowanej przez wiele osób w³asnej wiedzy, wspania³oœci, uduchowienia, mocy... rys¹ której nie chcecie widzieÌ, która Was dra¿ni bo przypomina o k³amstwie, fa³szu i hipokryzji...
JeÂżeli tak wygladajÂą uczciwe i uduchowione postawy to stanowczo wolĂŞ nie zaliczaĂŚ siĂŞ do tego "jasnie oÂświeconego" grona i pozostaĂŚ "pieniaczem".
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 12:09:20 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #168 : Styczeń 06, 2010, 12:29:27 » |
|
Arteq, Masz dokÂładnie to, co chcesz... Twoja postawa, sposĂłb komunikowania siĂŞ z innymi zaprowadziÂła CiĂŞ w miejsce w ktĂłrym odczuwasz niewygodĂŞ, ale to TwĂłj wybĂłr i twoje osiÂągniĂŞcia. Chcesz zmieniĂŚ Âświat? Zacznij od siebie.Pozdrawiam - Thotal 
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #169 : Styczeń 06, 2010, 12:38:24 » |
|
Nie zrozumieliœmy siê - ja siê nie skar¿ê. Wskazujê jedynie na hipokryzjê osób które uwa¿aj¹ siê za "oœwieconych" jak te¿ tych które s¹ przekonane, ¿e cechuje ich uczciwoœÌ w postêpowaniu. Tak, masz racjê, ¿e otrzyma³em to czego siê spodziewa³em podejmuj¹c dane dzia³ania. Pomimo tej œwiadomoœci nie przestraszy³em siê. Z tak¹ reakcj¹ spotka siê ka¿da osoba która bêdzie œmia³a podwa¿aÌ ich "oœwiecenie".
Zaczynam od siebie i ÂżyczyÂłbym sobie aby mnie traktowano w sposĂłb jaki traktujĂŞ innych.
edit: mojÂą postawÂą nie moÂżna tÂłumaczyĂŚ kÂłamstw i hipokryzji innych osĂłb.
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 12:39:16 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #170 : Styczeń 06, 2010, 12:44:16 » |
|
arteq chcesz uslyszec odemnie slowo przepraszam za moj tekst na innym forum , ktory , ktos przenoisl tu? Zanim Ciebie przeprosze wyjasnie zdarzenie. Prosze bardzo; Napisalam post w ktorym porownuje Lazara do artqa z powodu dla mnie idetycznych zachowan, agresji , tematycznosci , bezczelnosci i chamstwa , ktore prezetuje w stosunku do mnie na forum Cheops i na forum Zydow Polskich ( za co ta osoba zostala z tamtego forum bezpowrotnie usunieta). Cechy zachowan tych dwoch postaci Lazara i arteqa sa dla mnie idetyczne , dlatego padlo porownanie. Stwierdzam iz nie posiadam fizycznego dowodu ze jest to ta sama osoba, sa to poszlaki wskazujace na nia. Nie mniej jednak , arteq oficjalnie nie idetyfikuje siebie z Lazarem, czuje sie urazony a ja nie mam mozliwosci potwierdzenia idetycznosci osob.
Jeszcze raz sa to poszlaki wskazujace na idetycznosc tej osoby o dwoch nickach.
W moim poscie z FZP nie ma nic obrazliwego ni w stosunku do arteq , ni do Lazar, to zachowanie obydwu postaci na obydwu forach jest obrazliwe w stosunku do forumowiczow i administracji. Niestety taka twarz namalowaly sobie obydwie postacie piszac posty o takich zabarwieniach nienawiscia i brakiem szacunku w stosunku do innych.
W zwiazku z czym mowie przepraszam do artqa za moje nie potwierdzone fizycznie przypuszczenie , iz pod nickiem arteq i Lazar jest ta sama osoba. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 17:52:20 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #171 : Styczeń 06, 2010, 13:46:00 » |
|
A ja przepraszam za to,¿e ten Lazar jest mi te¿ do Artqa podobny. Przepraszam,ze poza forum nienajlepiej o nich myœlê i przepraszam,¿e czasem na ich temat poza forum z kimœ pogl¹dy swe wymieniam. Gdyby wszystko siê wyda³o,co ja myœlê sobie,to od zwyczajowej skargi na mnie tylko ban by mi pozosta³,bo z tych treœci bym siê raczej nie wybroni³. Kiara tego jest przyk³adem,¿e nie wolno takich myœli na papierze skupiaÌ- nawet w gronie swych przyjació³,bo gdy zapis "wpadnie w rêce",to lamentu s³uchaÌ i z³o¿eczeù bêdzie trzeba,jak kazanie lub orêdzie. 
|
|
|
|
|
|
|
Mobius
Gość
|
 |
« Odpowiedz #172 : Styczeń 06, 2010, 17:14:53 » |
|
Kiara i Ty twierdzisz ¿e posiadasz wiêdzê?chcesz uczyÌ ludzi mi³oœci?proszê Cie ... przyjrzyj siê swoim postom, np temu powy¿ej. Mimo ¿e czêsto piszesz ³adnie na ró¿ne tematy ,ale równie czêsto Twoje teksty podszyte s¹ bardzo negatywn¹ energi¹,oblepione czarn¹ mazi¹,niestety tego nie widzisz,jesteœ tu bo Twoje wielkie ezoEgo potrzebuje s³uchaczy,zreszt¹ nie raz z tego forum odchodzi³aœ i mia³aœ nie wracaÌ, ale jak widaÌ po Twoim forum Twoja "wiedza" nie ma zbyt wielu zwolenników,co nie jest dziwne bo jak pisa³em czêsto wysy³asz bardzo negatywn¹ energiê,wiêc mo¿e zamiast uczyÌ ludzi na si³ê weŸ siê za siebie.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #173 : Styczeń 06, 2010, 17:46:49 » |
|
Kiara i Ty twierdzisz ¿e posiadasz wiêdzê?chcesz uczyÌ ludzi mi³oœci?proszê Cie ... przyjrzyj siê swoim postom, np temu powy¿ej. Mimo ¿e czêsto piszesz ³adnie na ró¿ne tematy ,ale równie czêsto Twoje teksty podszyte s¹ bardzo negatywn¹ energi¹,oblepione czarn¹ mazi¹,niestety tego nie widzisz,jesteœ tu bo Twoje wielkie ezoEgo potrzebuje s³uchaczy,zreszt¹ nie raz z tego forum odchodzi³aœ i mia³aœ nie wracaÌ, ale jak widaÌ po Twoim forum Twoja "wiedza" nie ma zbyt wielu zwolenników,co nie jest dziwne bo jak pisa³em czêsto wysy³asz bardzo negatywn¹ energiê,wiêc mo¿e zamiast uczyÌ ludzi na si³ê weŸ siê za siebie.
Moj powyzszy post jest stwierdzeniem faktu , ktory opisalam , a nie rozwazaniem nad zdarzeniem. nic wiecej dodac nie moge. Nie mam i nie chce miec zadnego wplywu na cudze odczowania roznych rzeczy. Zawsze sa zgodne z wewnetrzna mozliwoscia odbioru oraz wlasnym systemem wartosci je mierzacym. To nie ja usunelam bezpowrotnie Lazara za jego wyzej opisane zachowanie. I nie ja pisze posty artqa , ktore niosa wartosci idetyfikujace sie z przekazem Lazara. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2010, 17:50:46 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Mobius
Gość
|
 |
« Odpowiedz #174 : Styczeń 06, 2010, 18:06:49 » |
|
Wiesz jak zachowaÂłby siĂŞ prawdziwy Mistrz?osoba ktĂłra przekazuje WiedzĂŞ ?PowiedziaÂła by Kocham CiĂŞ ,i powiedziaÂła by to szczerze, a nie rzucaÂła oskarÂżenia i przy kaÂżdej moÂżliwoÂści dawaÂła pstryczka w nos,poza tym prawdopodobnie nie pisaÂłaby (odpisywaÂła)w tym wÂątku,bo po co...
|
|
|
|
|
|
|
|