Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 22, 2025, 07:13:03

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 35 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: wÂątek offtopowy  (Przeczytany 333150 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
marek324
Gość
« Odpowiedz #200 : Maj 18, 2010, 11:37:32 »

kiara, zanim coœ skomentujesz przeczytaj to prosze uwa¿nie. nie zarzucam ci alkoholizmu. natomiast nie podsumowywuj ¿e mam zerow¹ wiedzê na twój temat. otó¿ mam. i i wesz wbrew temu czemu tutaj chcesz zaprzeczyÌ wiesz ¿e bardzo du¿¹. twoje posty w po³¹czeniu z wizerunkiem mówi¹ o tobie bardzo du¿o. problem polega na tym ¿e sama przed sob¹ nie chcesz sobie zdaÌ sprawy z tego co ciê boli - samotnoœci, dlatego wype³niasz sobie treœÌ ¿ycia pustakiem w postaci "duchowego oœwiecenia"
a brak ustosunkowania siĂŞ do ostatniego akapitu mojej wypowiedzi nr 176 jest najlepszym komentarzem podsumowujÂącym tÂą dyskusjĂŞ.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #201 : Maj 18, 2010, 12:04:45 »

kiara, zanim coœ skomentujesz przeczytaj to prosze uwa¿nie. nie zarzucam ci alkoholizmu. natomiast nie podsumowywuj ¿e mam zerow¹ wiedzê na twój temat. otó¿ mam. i i wesz wbrew temu czemu tutaj chcesz zaprzeczyÌ wiesz ¿e bardzo du¿¹. twoje posty w po³¹czeniu z wizerunkiem mówi¹ o tobie bardzo du¿o. problem polega na tym ¿e sama przed sob¹ nie chcesz sobie zdaÌ sprawy z tego co ciê boli - samotnoœci, dlatego wype³niasz sobie treœÌ ¿ycia pustakiem w postaci "duchowego oœwiecenia"
a brak ustosunkowania siĂŞ do ostatniego akapitu mojej wypowiedzi nr 176 jest najlepszym komentarzem podsumowujÂącym tÂą dyskusjĂŞ.

Posluchaj z psychologji tez zero , wiedza o mnie dwa zera, nigdy ., ale to nigdy nie bylam i nie jestem samotna , nawet 5 minut.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 18, 2010, 12:18:38 wysłane przez Kiara » Zapisane
wiki
Gość
« Odpowiedz #202 : Maj 18, 2010, 12:11:08 »

Marku  zawracam po prostu uwagĂŞ na fakt, Âże tÂłuszcze zwierzĂŞce nie sÂą niezbĂŞdne do gromadzenia tkanki tÂłuszczowej w organizmie czÂłowieka, moÂżna nie jeœÌ tÂłuszczy zwierzĂŞcych ( na takie siĂŞ powoÂłaÂłeÂś) sÂą jeszcze tÂłuszcze roÂślinne a tyĂŚ, przemiana materii teÂż ma w tym swĂłj udziaÂł ( kaÂżdy ma innÂą)
 acha i nic nie chce powiedzieĂŚ na temat Kiary tylko na temat gromadzenia tÂłuszczy i nadwagi, poniewaÂż nie mam pojĂŞcia o jej diecie, wyglÂądzie, filozofii Âżycia, no moÂże blade pojecie na temat filozofii ale blade, poniewaÂż nie wczytuje siĂŞ w " myÂślicieli"

Jak Ci nie pasuje jej uduchowienie to omijaj szerokim Âłukiem ( ja tak robiĂŞ jak czegoÂś nie trawiĂŞ, to w to nie wchodzĂŞ) uwaÂżam, Âże nie poznasz nikogo przez internet, a wyobraÂżenia mogÂą byĂŚ diametralnie inne niÂż Ci siĂŞ wydaje ( niektĂłrzy postrzegajÂą np Ciebie jako czepialskiego i wszywajÂącego sÂłowne potyczki dla zabawy, inni jako ÂźrĂłdÂło rozrywki coÂś tam sprowokujesz kogoÂś podpuÂścisz.....) ale w rzeczywistoÂści jesteÂś pewnie inny.... tego nie wiem...

Pozdrawiam UÂśmiech
marek324
Gość
« Odpowiedz #203 : Maj 18, 2010, 12:14:20 »

aleÂż oczywiÂście Âże nie, i wÂłaÂśnie dlatego godzinami przed nim przesiadujesz piszÂąc bzdety czy wrĂŞcz nawet ÂśpiÂąc. kaÂżdy normalny czÂłowiek bĂŞdÂący z kims w zwiÂązku ÂżaÂłowaÂłby tych pustych przebiegĂłw przed ekranem kompa. ale co tam. przecieÂż to ty jesteÂś oÂświecona UÂśmiech

wiki, mĂłwiÂąc jĂŞzykiem mÂłodzieÂżowym, opinia innych na tym forum na mĂłj temat "zwisa mi i dynda kalafiorem" UÂśmiech tak najkrĂłcej rzecz ujmujÂąc UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 18, 2010, 12:17:22 wysłane przez marek324 » Zapisane
greta
Gość
« Odpowiedz #204 : Maj 18, 2010, 12:21:57 »

marek324 sluchaj,jak jestes farmaceuto to moze mi powiesz dlaczego,jestem wegetarianka nie jem tluszczy,cukru,soli,miesa,kielbasek itp.zdrowe odzywianie,a cholesterol mam 300 i nie moge go uregulowac,inne wyniki sa ok.
marek324
Gość
« Odpowiedz #205 : Maj 18, 2010, 12:33:46 »

a kto powiedziaÂł Âże jestem farmaceutom? zamiast sÂłuchaĂŚ plotek wrĂłc do ÂźrĂłdÂła informacji i sprawdÂź UÂśmiech

tak zupe³nie powa¿nie poniewa¿ przebywam na tym forum coraz d³u¿ej i niektóre symptomy mi siê zaczynaj¹ udzielaÌ, to mogê ci greta zdradziÌ ¿e zosta³aœ napiêtnowana przez anunnaków. cholesterol jest ich znakiem. wiem to napewno bo objawi³ mi to en-ki w ostatnim seansie channelingowym który sobie razem spikneliœmy. przy paru browarach, transferinguj¹c ich zawartoœÌ do ¿o³¹dka pogadaliœmy o ostatnich newsach w przekazach od myœlicieli w kontekœcie zakazanej archeologii. a poniewa¿ browar ma swoje prawa musieliœmy wyskoczyÌ poza cia³o bo natura przypili³a. nie by³oby problemu gdyby w miejscu publicznym by³a toaleta, ale poniewa¿ jej nie by³o z ogromn¹ ulg¹ ul¿yliœmy sobie w sferze duchowej. przynajmniej tak jak to zwykle bywa ze sfer¹ duchow¹ nikt tego nie widzia³. potem tylko szybki powrót do cia³a i myk... z powrotem na forum Uœmiech rada en-ki greta dla ciebie: zostaù wegank¹ Uœmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 18, 2010, 12:37:18 wysłane przez marek324 » Zapisane
wiki
Gość
« Odpowiedz #206 : Maj 18, 2010, 12:37:22 »

Greto on jest podobno dyrektorem dużej firmy farmaceutycznej, gdzieś to czytałam, ale głowy nie dam sobie uciąć UÂśmiech)) mam słaba pamięć tez chyba za duży cholesterol...

Pozdrawiam UÂśmiech)
« Ostatnia zmiana: Maj 18, 2010, 12:37:53 wysłane przez wiki » Zapisane
greta
Gość
« Odpowiedz #207 : Maj 18, 2010, 12:38:46 »

wiki zdaje sie napisala,ze jestes farmaceuto,i tak to poszlo,a moze zle zrozumialam?nie zgadzam sie z Toba odnosnie tych annunakow,jakos mi nie po drodze z nimi,choc kto wie,kto wie...
wiki
Gość
« Odpowiedz #208 : Maj 18, 2010, 12:49:35 »

Jako że jestem na tym forum pierwszy raz witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie. Nowy jednak nie znaczy że nie przyglądałem się uważnie zarówno Projektowi Cheops jak również aktywności na tym forum. Pominąwszy cały ten nieprzychylny szum który wytwarzają zagorzali przeciwnicy PCh jak również Ci, którzy się jeszcze nie przebudzili, uzmysłowiło mi że moje dotychczasowe życie w pogoni za karierą i pieniędzmi staje się jałowe i puste. Kolejny awans, kolejna znacząca podwyżka i coraz większa pustka. I tak aż do stanowiska Dyrektora Zarządzającego znaczącej firmy famaceutycznej w kraju. I nagle błysk - znalazłem Was. A wśród Was szczególnie jedna osoba jarząca się jak kaganek w otaczającej człowieka ciemności. Kapłan '718. WIedza, mądrość i doświadczenie które emanują z niego wręcz z nieziemską mocą pozwoliło mi otworzyć na nowo oczy. Stał się nadzieją nowej jutrzni która niczym zamknięta księga jawi swe tajemnice przed nieświadomym jeszcze bytem. I w miarę jego możliwości staje mu się nauczycielem, przewodnikiem, drogowskazem. Bo czymże są pieniądze kiedy Świat staje w obliczu zagłady.

są to początki Marka na forum UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 18, 2010, 12:50:23 wysłane przez wiki » Zapisane
marek324
Gość
« Odpowiedz #209 : Maj 18, 2010, 12:50:44 »

Jak Ci nie pasuje jej uduchowienie to omijaj szerokim Âłukiem ( ja tak robiĂŞ jak czegoÂś nie trawiĂŞ, to w to nie wchodzĂŞ) uwaÂżam, Âże nie poznasz nikogo przez internet, a wyobraÂżenia mogÂą byĂŚ diametralnie inne niÂż Ci siĂŞ wydaje ( niektĂłrzy postrzegajÂą np Ciebie jako czepialskiego i wszywajÂącego sÂłowne potyczki dla zabawy, inni jako ÂźrĂłdÂło rozrywki coÂś tam sprowokujesz kogoÂś podpuÂścisz.....) ale w rzeczywistoÂści jesteÂś pewnie inny.... tego nie wiem...

Pozdrawiam UÂśmiech

o przepraszam, to domena rafaeli UÂśmiech

wiki, owszem - trafnie znalazÂłaÂś UÂśmiech i co? jak to czytasz to nie "kulasz siĂŞ ze Âśmiechu"? bo ja normalnie boki zrywam, omal siĂŞ nie "posikaÂłem" UÂśmiech

i to wÂłaÂśnie Âśmiech jest najlepszym lekarstwem na podtrzymanie zdrowia. Âśmiech, dobre towarzystwo i dystans do siebie UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 18, 2010, 13:21:28 wysłane przez marek324 » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #210 : Maj 18, 2010, 20:46:51 »

ChciaÂłby nieÂśmiaÂło przypomnieĂŚ, ze temat dotyczyodzyskiwania zdrowia, wiĂŞc zakoĂączmy te personalne wycieczki, albo zaczniemy usuwaĂŚ.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #211 : Maj 21, 2010, 04:54:36 »

FarmaceÂłtom DuÂży uÂśmiech to "on" buty czyÂści, a dyrektorem jest od czasu, kiedy zdaÂł sobie sprawĂŞ Âże zarzÂądza swoim brudem pod paznokciami.
marek324
Gość
« Odpowiedz #212 : Maj 21, 2010, 07:02:20 »

FarmaceÂłtom DuÂży uÂśmiech to "on" buty czyÂści, a dyrektorem jest od czasu, kiedy zdaÂł sobie sprawĂŞ Âże zarzÂądza swoim brudem pod paznokciami.

thotal, powiedz mi z czego to wynika iÂż generalnie stopieĂą uduchowienia jest odwrotnie proporcjonalny do inteligencji i nabytej wiedzy? bo jak patrzĂŞ na twoje poczynania to jesteÂś wrĂŞcz podrĂŞcznikowym przykÂładem.
zazwyczaj dziaÂłajÂąc jako moderator kasujesz niewygodne dla siebie posty bez podania przyczyny (co notabene jest sprzeczne z regulaminem), bo Âżadnej rozsÂądnej podaĂŚ nie moÂżesz. maÂło tego, robisz to wybiĂłrczo, pomijajÂąc kontekst prowadzonej rozmowy co jest kolejnym dowodem na bardzo sÂłabe rozumienie sÂłowa pisanego.
i kto wie. moÂże na twoim poziome jest to i tak lepsze rozwiÂązanie, bo jak siĂŞ juÂż wypowiesz to obciach kompletny. bo wiesz thotal jak to mĂłwiÂą: lepiej milczeĂŚ i stwarzaĂŚ pozory gÂłupca, niÂż siĂŞ odezwaĂŚ i rozwiaĂŚ wszelkie wÂątpliwoÂści.
taki jest mĂłj komentarz do powyÂższego zdania.

dziwi mnie zawziêtoœÌ ludzi uduchowionych, takich jak ty, kiara, rafaela, channel i spó³ka. g³osz¹c otwarcie na inne pogl¹dy, tolerancje, zrozumienie, empatie, itp. jesteœcie tego kompletnym zaprzeczeniem. œmieszna sprawa. bo osoby które powinny byÌ ponad to okazuj¹ siê tak przyziemne i ma³ostkowe, ¿e cz³owiek siê zastanawia o co tu chodzi. i jeszcze wisienka na torcie: brakiem dystansu do siebie pokazujecie ¿e tylko potraficie wieszczyÌ o uduchowieniu. wieszczycie o uduchowieniu tak jak gramofon odtwarza p³ytê - te¿ kompletnie nic z tego nie rozumiej¹c. dla mnie to kompletna hipokryzja.
ale sokoro jest w kimÂś tak silna potrzeba zaistnienia a nie potrafi siĂŞ zaimponowaĂŚ pÂłaszcyznami weryfikowalnymi to samemu siĂŞ tworzy obszary nieweryfikowalne, lub raczej machinalnie je za kimÂś powtarza - co jest tu czĂŞÂściej praktykowane -aby staĂŚ siĂŞ w koĂącu guru. tylko tak naprawdĂŞ jeden aspekt w tej kwestii jest istotny. istotne jest to Âże to nie wy bĂŞdziecie decydowaĂŚ czy ludzie was odbiorÂą jako guru czy teÂż jako sezonowÂą, lokalnÂą atrakciĂŞ na ktĂłrÂą naleÂży popatrzeĂŚ z przymruÂżeniem oka w najlepszym przypadku, w najgorszym zaÂś z litoÂściÂą.
mamy tutaj na forum niejeden dowĂłd mesjanizmu UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #213 : Maj 21, 2010, 09:13:13 »

dziwi mnie zawziêtoœÌ ludzi uduchowionych, takich jak ty, kiara, rafaela, channel i spó³ka.
Marek 324 ze tak powiem po mÂłodziezowemu  " zejdÂź ze mnie " nie zyczĂŞ sobie ÂżebyÂś o mnie ani do mnie pisaÂł.
« Ostatnia zmiana: Maj 21, 2010, 09:13:53 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
marek324
Gość
« Odpowiedz #214 : Maj 21, 2010, 09:37:28 »

demokracja i fora dyskusyjne majÂą to do siebie Âże w sposĂłb dozwolony i zgodny z regulaminem mogĂŞ pisaĂŚ i o tobie, i do ciebie, jak rĂłwnieÂż kogokolwiek innego. a czy bĂŞdĂŞ miaÂł na to ochotĂŞ czy teÂż nie to juÂż zupeÂłnie inna sprawa.

« Ostatnia zmiana: Maj 21, 2010, 09:44:39 wysłane przez marek324 » Zapisane
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #215 : Maj 21, 2010, 10:08:38 »

Marek, nie zycze sobie abys kiedykolwiek  odzywal sie na moj temat. To prawda, ze jak przeczytalam
za kogo sie masz, to o Polsko Ludowa. Dzieki takim jak ty ludziom narod musi cierpiec. Nie mam pojecia
kto tobie dal takie stanowisko, zapewnie byl tez taki pelno wartosciowy jak Ty. Ciezkie zycie dla narodu, jesli musi wlec za soba  tak myslacych ludzi jak ty.A najgorsze to, ze tak niedouczonych nie wysyla sie do szkoly, ale sie popiera i pozwala rujnowac wszystko co inni osiagneli. Obserwujac cie na forum, mozna tylko rece zalamac siasc i plakac, a napewno nie mozna sie tym forumowiczom od ciebie czegokolwiek nauczyc. Produkujesz tylko sieczke.
Jestes chory, kiedy widzisz kogos kto cieszy sie zainteresowaniem i uznaniem. Temat "Opentanie"-mysle ze
mozesz z tego tematu duzo skozystac dla swojej osoby. Janneth dobrze wiedziala co robi. Super temat, nie sadzisz. Poznalismy na tym forum twoja dzialalnos, duzo osiagneles. Nie wiem gdzie masz swoja twaz, jeszcze
masz czelnosc dalej czepiac sie mnie, Chanel i innych. Nie zycze ci zle, ale zastanow sie dobrze nad soba,
masz duzo do zrobienia. Nie jestes sloneczkiem na tym forum.

Ps. Pisz sobie co chcesz wedlug regulaminu, ty wiesz ze czesto a nawet bardzo czest pisales  do nas
lamiac bardzo ostro regulamin, za co nigdy nie zostales ukarany tak jak nalezy. O tym wszyscy wiedza
jakim jestes pisarzem.
« Ostatnia zmiana: Maj 21, 2010, 10:12:55 wysłane przez Rafaela » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #216 : Maj 21, 2010, 10:23:25 »

Witaj Rafaelo UÂśmiech
Marek znowu prowokuje , on to robi specjalnie nie dajmy siĂŞ wciÂągnÂąc w dyskusjĂŞ znim ,wystarczy zajrzeĂŚ w jego statystyki , 99 % postĂłw to ataki na niczego nie winnych ludzi ,zero no prawie zero ( 1%)postĂłw moÂżna zaliczyĂŚ do wnoszÂących do dyskusji coÂś ciekawego.
Szkoda twoich  i naszych nerwĂłw ,najlepiej go ignorowaĂŚ,niech sobie dalej wypisuje te bzdury o nas.Nie mam zamiaru z nim dyskutowaĂŚ.
Pozdr.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
marek324
Gość
« Odpowiedz #217 : Maj 21, 2010, 10:27:33 »

rafaela, j.w. - bĂŞdĂŞ siĂŞ odzywaÂł. bĂŞdĂŞ jak wasz cieĂą UÂśmiech
bêdê demaskowa³ ka¿d¹ wasz¹ ob³udê, hipokryzjê, k³amstwo, dwulicowoœÌ i pogl¹dy rodem jak to piszesz z Polski Ludowej.
nie jestem s³oneczkiem na tym forum. owszem - masz racjê. ale w przeciwieùstwie do was nigdy siê na takie s³oneczko nie kreowa³em. i nie skomlê i u¿alam siê tylko nad sob¹ w czym doszed³aœ do perfekcji. tylko czemu zamiast wspó³czucia wzbudza to tylko litoœÌ? tak rafaela, litoœÌ nad tob¹, osob¹ marnej postury moralnej. jeœli ktoœ z nas dwojga ma coœ do zrobienia, to opócz mnie zapewne ty równie¿. szkoda ¿e tylko zamiast zrobiÌ to wczeœniej zmarnowa³aœ ¿ycie na bzdety. teraz mo¿e ci po prostu zabrakn¹Ì czasu. i nikt go ci nie podaruje. i ostatnie stiwrdzenie rafaelo - nie bêdê siê wypowiada³ kto z nas dwojga jest niedouczony. ale mogê powiedzieÌ komu z nas brakuje elementarnej wiedzy, której brak prezentujesz w ka¿dym swoim poœcie. wniosek z tego prosty. chcesz biegaÌ? naucz siê dobrze chodziÌ. podobnie jest z aspektami duchowymi. chcesz siê za nie braÌ, zapewnij sobie najpierw solidn¹ edukacjê. a ty masz braki na poziome koùca szko³y podstawowej i œredniej. o studiach nie wspominam bo ich poprostu nie masz. widaÌ to na odleg³oœÌ. i nie w tym problem bo znam wartoœciowych ludzi bez wy¿szego wykszta³cenia. problem w tym ¿e kreujesz siê na osobê która zjad³a "ósme rozumy" a tak naprawdê jesteœ kompletnie nijaka, bez wyrazu, bez harakteru. i to dopiero jest pora¿ka - ¿yciowa.
« Ostatnia zmiana: Maj 21, 2010, 10:31:51 wysłane przez marek324 » Zapisane
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #218 : Maj 21, 2010, 11:31:00 »

Co ja osiagnelam w moim zyciu, to ty tego napewno z twoja inteligecja nie osiagniesz. Moze ci ludzie troche pomoga, poslizgasz sie po ich plecach, jak to i teraz robisz, czy w zyciu zawodowym czy i napewno w prywatnym.Po twoich wypowiedziach, jak pokazala Chanell, niczego sie nie mozna spodziewac. Ty poprostu
jestes prostym duszkiem, ktory pragnie byc szefem, duzej firmy np. Gdybym miala takiego szefa, to od prazu
bym zmienila miejsce pracy. Zalosny jestes w ponizaniu innych ludzi, walczysz o zlo. Juz ci wspomnialam
przenies sie jeszcze dzisiaj na temat opetanie, to przyniesie ci duzo kozysci, jesli jestes na tyle inteligentny aby z tego  skozystac. Tylko ze Janneth prowadzi ten temat na odpowiednim poziomie, i to mnie martwi czy potrafisz sibie poradzic. Tak sie naprodukowales na tym forum, ze trudno ci zaufac czy sobie poradzisz
z tematami z klasa. Moze byc ze ktos znajdzie sie na forum kto stanie za toba. Juz w tej chwili powiem, ze
kazdemu czlowiekowi mozna pomodz ktory chce, ty napewno nie potrzebujesz zadnej pomocy, bo jak widac
dzisiaj znowu chcesz sam dyrektorowac. Dyrektoruj sobie, mysl o sobie tak jak myslisz i zycze ci wszystkiego dobrego. Tacy tez musza miec miejsce tu na tym forum, dlatego twoja wartosc tez sie liczy, bedziesz dobrym przykladem do oceny, a to zrobi kazdy sam.
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #219 : Maj 21, 2010, 12:01:47 »

Nie obserwowaÂłem postĂłw marka, ktĂłry takÂże mi przyÂłoÂżyÂł  w kwestii mojej "poezji" i zresztÂą, jak najbardziej sÂłusznie. Z  boku Âłatwiej siĂŞ, to i owo widzi. JeÂśli ktoÂś jest np. gÂłupszy, gorszy ( tylko skÂąd na takim forum aÂż tak daleko idÂące wartoÂściowanie???), to czyÂż nie warto zaÂświeciĂŚ mu przykÂładem, a przynajmniej potraktowaĂŚ z ciepÂłym dystansem, moÂże Âżartem. MoÂże to mÂłoda dusza, co?

Nie wiem, ale nikt nie jest ostatecznie z³y, s¹ tu osoby, które ewouluuj¹, choÌ by³y zajad³ymi przeciwnikami ró¿nych g³oszonych tu idei. Ka¿dy winien mieÌ taka szansê. Ojej, jak to okrutnie i wynioœle brzmi, ale chodzi o to, ¿e je¿eli ktoœ nas nie zadawala, nale¿y mieÌ inn¹ pieczê nad nim, albo siê zwyczajnie odci¹Ì, je¿eli nie umiemy sobie z problemem poradziÌ. Dydaktyzm, to najgorsza z metod, niestety tak¿e i ja wci¹¿ go uprawiam; staram siê jednak, nadaÌ mu przynajmniej ¿yczliwsz¹ formê. I oby mi siê to udawa³o.

Nie chcÂąc tu nikogo obraziĂŚ, stwierdzam, iÂż niektĂłre z uwag marka, sÂą jak najbardziej sÂłuszne i rozumiem podniesione larum. MoÂże ten bunt wcale nie jest taki chory, jakim siĂŞ wydaje byĂŚ. Nie wiem. Ale, Âże ma w sobie wielkÂą porcjĂŞ demaskatorskiej energii, to siĂŞ juÂż objawiÂło i to przed chwilÂą. Nie chcĂŞ zachĂŞcaĂŚ marka do atakĂłw na inne osoby, ale teÂż staram siĂŞ byĂŚ obiektywny, i uwaÂżam, iÂż nikogo nie powinno siĂŞ  atakowaĂŚ. Chyba nie o takÂą lepszoœÌ chodzi tu wszystkim, gdzie  atutem jest wyniosÂłoÂśc, oraz pouczanie. Nie bÂądÂźmi ÂświĂŞtsi od papieÂża.

Afro
« Ostatnia zmiana: Maj 21, 2010, 22:08:21 wysłane przez koliberek33 » Zapisane
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #220 : Maj 21, 2010, 12:20:08 »

No wlasnie, masz Marku juz obronce. twierdzi ze nawet masz racje, moze nie zawsze , ale jednak ja masz.
Tak to jest Koliberku, ze nie zawsze jak ktos pluje, to nalezy powiedziec ze deszcz pada. A to wlasnie jest moj przypadek, Chanel, i innych ktorzy byli tu juz bardzo obrazeni. Ja tez uwazam ze taka pobladzona dusza powinna miec szanse i  ja juz dlugi czas dawalam mu ta szanse.. Nalezy tez wiedziec. ze nie nalezy wkadac rak tam gdzie nie trzeba. Poza tym moze Koliberku zalozysz Markowi nowy temat, jak dokuczac ludziom na tym forum. Napewno bedzie Ci bardzo wdzieczny. Jestes Koliberku inteligentnym ptaszkiem, tak wiec powinnas sie zastanowic kogo tak bardzo bronisz, czlowieka na wysokim stanowisku. Ktos kto siedzi na takim stolku, nie ponizal by sie w ten sposob. To wlasnie taka osoba powinna wiedziec jak nalezy traktowac czlowieka.
Ciekawa jestem jak bys reagowala gdyby ci Marek pisal takie listy jak do nas uzywajac wulgarnych, ponizajacych slow. Musze ci powiedziec ze konsekwentnie nikt nie zalatwil tej sprawy sprzed miesiaca.
Rana jest otwarta, a nawet znowu Marek wklada swoje paluchy. Dlatego oswiadczam basta.
koliberek33
Gość
« Odpowiedz #221 : Maj 21, 2010, 12:32:40 »

...no, widzisz Rafaelo, to mam rzeczywiÂście problem, gdyÂż marek nie pisze mi takich listĂłw. CoÂś
ptak
Gość
« Odpowiedz #222 : Maj 21, 2010, 13:41:04 »

Jak doskonale uwidacznia siĂŞ w tym wÂątku bÂłyskawiczne dziaÂłanie prawa <co wysyÂłasz, to wraca>.
Rafaelo, nie zrozum mnie Âźle, bardzo CiĂŞ lubiĂŞ, ale muszĂŞ powiedzieĂŚ, Âże popeÂłniasz (nie tylko zresztÂą Ty) ten sam b³¹d, co Marek. WartoÂściujesz „przeciwnika”. UÂżywasz tak samo jak on argumentĂłw ad. personam. A Âże w stanie emocjonalnym rozmowĂŞ toczy siĂŞ g³ównie z pozycji Ego, to i trudno o obiektywnoœÌ w stosunku nie tylko do siebie.
Pewnie teraz drugi ptaszek naraziÂł siĂŞ, ale tak to widaĂŚ z boku. ZresztÂą sama nie raz doÂświadczaÂłam podobnych sytuacji. No i po to ich doÂświadczamy by siĂŞ czegoÂś nauczyĂŚ. NaprawdĂŞ warto spojrzeĂŚ z perspektywy innej niÂż wzajemne urazy i niechĂŞci. Inaczej spirala bĂŞdzie siĂŞ wci¹¿ nakrĂŞcaĂŚ. I nie bĂŞdzie to spirala wynoszÂąca, znana ze ÂświĂŞtej geometrii…

Pozdrawiam serdecznie  UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 21, 2010, 13:42:53 wysłane przez ptak » Zapisane
gosc5690
Gość
« Odpowiedz #223 : Maj 21, 2010, 13:44:25 »

marek324:
"thotal, powiedz mi z czego to wynika iÂż generalnie stopieĂą uduchowienia jest odwrotnie proporcjonalny do inteligencji i nabytej wiedzy?"

Có¿... "z³oty rydwan Apollina nie jest ju¿ potrzebny kiedy wiadomo, ¿e to s³oùce."

p.s.
co prawda apollo na zÂłotym rydwanie o ile pamiĂŞtamnie pomykaÂł, ale tak brzmiaÂł cytat, ktĂłry gdzieÂś, kiedyÂś przeczytaÂłem. Nad wyraz trafny.

A za greckiego boga moÂżna sobie wsadziĂŚ amona na przykÂład.
« Ostatnia zmiana: Maj 21, 2010, 13:44:44 wysłane przez gosc5690 » Zapisane
Rafaela
Gość
« Odpowiedz #224 : Maj 21, 2010, 16:32:01 »

Koliberku, Ptaku.
Taka jest prawda, ze za duzo pozwolilam sobie jezdzic po glowie na tym forum. Skutki sa lepsze jak widoczne.
Zawsze staralam sie wszystko lagodzic. Dzisiaj powiem szczerze i otwarcie, jak sie ktos mnie bedzie czepial bez powodu, to dostanie tez odpowiednia odpowiedz. Moje ego, rozwoj duchowy i co tam jeszcze, to jest moja prywatna sprawa i tylko moja. Nie zycze sobie aby kiedykolwiek kto kolwiek sie mnie czepial, bo tez
nie daje powodow do tego. Tu na forum nauczono mnie bardzo duzo, duzo za duzo. Obserwujac tez innych
forumowiczow, ktorych sie tez bardzo zle traktuje, ja oswiadczam nie wiecej.  Pamietajcie Rafaela-to Rafaela, Kiara -to Kiara, Ela-to Ela,
Chanel-to Schanel, Tothal-to Tothal, prosze nareszcie skonczyc z czepianiem sie nas. Kazdy z nas ma prawo do wlasnego zdania tak jak Janneth, Linda i reszta. Ciagle dreczenie Kiary, jak tak mozna. Najpierw zalozenie tematu, na temat Kiary, pastwiliscie sie nad dziewczyna caly dzien, do poznej nocy. Potem Darek zauwazyl i zamknal
temat. Potem zostal otworzony nastepny temat "Opetanie" i dalej nagonka na Kiare. Jak dlugo to juzu trwa. Nikomu tonie przeszkadza ze bez pardonu atakuje sie czlowieka, bo sie wam cos nie podoba. Mi sie tez tu wiele nie podoba, bo jest tu duzo osob ktore przedstawiaja sie na forum zupelnie inaczej, jak sa we wlasnym zyciu. Wiem to w 100%. Osoby ktore bladza , jak uwazacie potrzebuja innego postepowania.
Dlaczego wiec Kiara jest tak traktowana?Koto komu dal na to zezwolenie, aby tak bezlitosnie sie pastwic na kims. Ja jestem zla, Thotal jest tez zly a i ostatnio East trafil do opetanych. DOSYC TEGO.
Jak nie macie czym sie zajac, to zajmijcie sie soba i przywolajcie innych do pozadku, macie duzo do upozadkowania. Skonczylo sie obrazanie, a napewno nie odejde z forum. Jesli robimy pozadek, to wszyscy.
Tu na tym forum nalezy duzo zmienic, to jest poczatek. Pozdrawiam Rafaela.
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 35 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: