Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 19, 2025, 22:33:20

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 35 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: wÂątek offtopowy  (Przeczytany 333014 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
arteq
Gość
« Odpowiedz #300 : Lipiec 27, 2010, 13:02:05 »

Krzysiek, twierdzisz - za kimÂś bliÂżej nie okreÂślonym - Âże walka siĂŞ juÂż odbyÂła - 2 lata temu, tyle, Âże w innym wymiarze, a przed nami 1000 lat spokoju... To moÂże w tym "innym wymiarze" majÂą juÂż spokĂłj, bo w naszym Âświecie niestety jakoÂś nie widze radyklanej lub chociaÂż znaczÂącej poprawy.
ptak
Gość
« Odpowiedz #301 : Lipiec 27, 2010, 13:24:27 »

Walka odbywa siĂŞ w kaÂżdym z nas… kaÂżdego dnia… w kaÂżdej sekundzie…
Nie moÂże byĂŚ inaczej w dualnym Âświecie, gdzie jest ÂświatÂło i ciemnoœÌ. Gdzie kaÂżda nasza myÂśl, kaÂżde uczucie, kaÂżde drgnienie duszy stanowi napĂŞd dla WszechÂświata… to jego gwarancja istnienia i zmiennoÂści…

ChociaÂż sÂą w nas rĂłwnieÂż wyspy szczĂŞÂśliwe… i anioÂły z biaÂłymi skrzydÂłami…
arteq
Gość
« Odpowiedz #302 : Lipiec 27, 2010, 14:12:28 »

Ptak, proszĂŞ... toÂż to nic innego jak nawijanie makaronu na uszy...
ptak
Gość
« Odpowiedz #303 : Lipiec 27, 2010, 14:24:14 »

Ptak, proszĂŞ... toÂż to nic innego jak nawijanie makaronu na uszy...

... a co to znaczy?
jerkey
Gość
« Odpowiedz #304 : Lipiec 27, 2010, 16:00:08 »

"WyÂśmiewacie" generalnie pomysÂł o ingerencji i pomocy Boga, ktĂłry rozwi¹¿e sprawy ostatecznie, a jednoczeÂśnie sami wypracowaliÂście sobie ideologiĂŞ o wszechobecnej sile, ktĂłra te zmiany spowoduje. Ró¿nica polega na tym, Âże w stosunku do Boga (pojmowanego "klasycznie") moÂżna jeszcze jakoÂś odnieœÌ sens i celowoœÌ dziaÂłania, natomiast w stosunku do waszego Boga trudno o czymÂś takim mĂłwiĂŚ. Dlatego teÂż sami nie wiecie w zasadzie na czym te zmiany miaÂłyby polegaĂŚ i co ma je wywoÂłaĂŚ. A przede wszystkim dlaczego teraz, a nie np. za milion lat? PomysÂły East'a  - z mojego punktu widzenia oparte o ideologiĂŞ Kiary - Âże globalne wybaczenie zmieni Âświat nie tylko dla mnie jest wysoce nieprzekonujÂące, aczkolwiek wierzyĂŚ w to moÂżna.
Ponadto skoro to czÂłowiek powstrzymuje ziemiĂŞ przed wejÂściem w "wyÂższe wibracje" to: 1) Dlaczego Ziemia istniejÂąca od milionĂłw lat nie przeszÂła w te wyÂższe wibracje juÂż dawno? (czekaÂła na ludzi?) 2) JeÂśli czÂłowiek decyduje o statusie swoim i tego co go otacza a nie BĂłg, wiĂŞc ten jest w zasadzie niepotrzebny. ZresztÂą wasza filozofia o nieczekaniu na Boga nie usuwa go fizycznie, ale mentalnie i emocjonalnie odstawia siĂŞ go w kÂąt. MoÂżna by wiĂŞc powiedzieĂŚ, Âże BĂłg jest, ale go nie ma jednoczeÂśnie.

Kiara w ktĂłrymÂś z postĂłw napisaÂła, Âże przemiana juÂż zaczĂŞÂła siĂŞ dokonywaĂŚ od 26 czerwca tego roku, gdy planety odpowiednio siĂŞ ustawiÂły. Podobne tezy gÂłosi B. Choroszy z PCH. Dla mnie to zwykÂła astrologia nie majÂąca zwiÂązku z rzeczywistoÂściÂą. Ale jak stwierdziÂła Kiara w ciÂągu kilku miesiĂŞcy powinno widzieĂŚ siĂŞ "zmiany". Nie wiem co miaÂła na myÂśli - poÂżyjemy zobaczymy - kilka miesiĂŞcy do niezbyt dÂługo. Mam nadziejĂŞ tylko, Âże te zmiany nie bĂŞdÂą widoczne tylko do wybranych w astralu - tak jak byÂło to w przypadku tego "widowiska" z 26 czerwca, gdy Kiara stwierdziÂła, Âże niebo byÂło czerwone i nie byÂło tego widaĂŚ z powodu opryskĂłw chemtrails.

Jer
arteq
Gość
« Odpowiedz #305 : Lipiec 27, 2010, 16:46:26 »

Ptak, to znaczy: infantylne gadki, mowa-trawa...

Jerkey, Kiara juÂż wczeÂśniej zapowiadaÂła/zapewniaÂła - w oparciu o swojÂą "wiedzĂŞ" - Âże poczÂątek zmian to koniec czerwca ale juÂż 2009 r. i Âże w przeciÂągu od 3 do 6 miesiĂŞcy upadnie wszystko co oparte na kÂłamstwie - czyli maksymalnie do koĂąca 2010 r... Jak jest w rzeczywistoÂści - niestety moÂżemy siĂŞ przekonaĂŚ sami, dlatego rĂłwnieÂż sÂłowa Krzyska jakoÂś mnie nie przekonujÂą, Âże jakoby od 2 lat Âżyjemy w zÂłotych czasach...
east
Gość
« Odpowiedz #306 : Lipiec 27, 2010, 16:52:32 »

Jer, z tego co pamiĂŞtam, to Kiara pisaÂła, Âże DLA NIEJ ta fala z 26 czerwca byÂła widoczna MrugniĂŞcie

PomysÂły East'a  - z mojego punktu widzenia oparte o ideologiĂŞ Kiary

Moja "ideologia" znacz¹co ró¿ni siê od tego, co g³osi Kiara. ChoÌby w tym punkcie, ¿e ja nie opieram siê na Myœlicielach.

1) Dlaczego Ziemia istniejÂąca od milionĂłw lat nie przeszÂła w te wyÂższe wibracje juÂż dawno? (czekaÂła na ludzi?)

JuÂż nie moÂże czekaĂŚ. Ziemia, jako Âżywy, inteligentny organizm, podobnie jak kaÂżdy inny organizm , reaguje na bodÂźce z zewnÂątrz. Zanik heliosfery umoÂżliwiÂł dotarcie tych bodÂźcĂłw do naszego US. JednakÂże, w mojej koncepcji, jesteÂśmy ÂściÂśle z ZiemiÂą powiÂązani, jesteÂśmy czĂŞÂściÂą jej organizmu, a poprzez niÂą - US i caÂłego WszechÂświata. Tak bym to holistycznie postrzegaÂł.

2) JeÂśli czÂłowiek decyduje o statusie swoim i tego co go otacza a nie BĂłg, wiĂŞc ten jest w zasadzie niepotrzebny. ZresztÂą wasza filozofia o nieczekaniu na Boga nie usuwa go fizycznie, ale mentalnie i emocjonalnie odstawia siĂŞ go w kÂąt. MoÂżna by wiĂŞc powiedzieĂŚ, Âże BĂłg jest, ale go nie ma jednoczeÂśnie.
Trafna uwaga : Bój jest, ale nie ma Go jednoczeœnie ... bo jest wszystkim i wszêdzie. On mnie otacza, On mnie ¿ywi , utrzymuje moje istnienie na wiele sposobów i w wielu aspektach, a w tym równie¿ fizycznym. Nie "odstawiam Go w k¹t". ¯yjê w Nim, oddycham w Nim, poruszam siê, rodzê i umieram. Jestem Nim na niewcielonych poziomach swojej boskiej egzystencji ( Wy¿sza JaŸù). Istniej¹ wy¿sze plany wobec mnie, ale ja równie¿ mam prawo, jako boska cz¹stka, w nie ingerowaÌ, bo mnie i Jego to dotyczy osobiœcie. Mam prawo zmieniaÌ napisane scenariusze. Ka¿dy ma takie samo prawo wedle wolnej woli, któr¹ otrzyma³. Nie mo¿e byÌ inaczej, skoro jesteœmy Jego dzieÌmi. To nie jest ³aska, ale dzia³aj¹ce prawo ( moim skromnym zdaniem).
ptak
Gość
« Odpowiedz #307 : Lipiec 27, 2010, 17:16:01 »

Ptak, to znaczy: infantylne gadki, mowa-trawa...

Artq, nie wszystko dla kaÂżdego musi byĂŚ do przyjĂŞcia, ale Âżeby zaraz infantylne gadki? A moÂże po prostu inne spojrzenie? Jakie gadki zatem nie sÂą infantylne? Te oparte na faktach i „twardych” dowodach naukowych?
Poruszamy siĂŞ przecieÂż w tematach raczej maÂło weryfikowalnych, gdzie Âściera siĂŞ wiele teorii i nurtĂłw filozoficznych. Czy wyraÂżenie innego poglÂądu od wyznawanego przez Ciebie to juÂż infantylizm?  Czy naprawdĂŞ musisz klasyfikowaĂŚ ludzi wg ich spojrzenia na rzeczywistoœÌ, ktĂłre notabene rĂłwnieÂż ulega ciÂągÂłej przemianie?

A wydawaÂło mi siĂŞ, Âże czas palenia czarownic min¹³…  MrugniĂŞcie
east
Gość
« Odpowiedz #308 : Lipiec 27, 2010, 17:37:57 »

Dodam, ze nauka te¿ nie stoi w miejscu. To, co by³o infantylne kiedyœ, teraz stanowi przes³anki do badaù naukowych. Badaù uniwerstyteckich. Jak mi fizyk kwantowy ( Amit Goswami) mówi, ¿e wszystko jest œwiadomoœci¹, to wybacz, Arteq, ale nie uwa¿am go za infantylnego, tylko staram siê dociec czemu tak mówi i czy to mo¿e byÌ prawda. On ca³¹ swoj¹ postaw¹, ca³¹ wiedz¹ , oficjalnie to zaœwiadcza i nara¿a siê na spo³eczny lincz. ChoÌby dlatego nie jest to infantylne, a ma realny wymiar rzutuj¹cy na ¿ycie tego cz³owieka.
Polowanie na czarownice trwa w najlepsze, Ptaku. I nie ustanie tak szybko MrugniĂŞcie
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #309 : Lipiec 27, 2010, 19:26:01 »

Polowanie na czarownice trwa w najlepsze, Ptaku. I nie ustanie tak szybko MrugniĂŞcie
to ten cholerny wzorzec nieśmiertelnego wroga,- czy ludzie już nigdy się go nie pozbędą??
« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2010, 19:26:14 wysłane przez songo1970 » Zapisane

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
arteq
Gość
« Odpowiedz #310 : Lipiec 27, 2010, 21:17:06 »

Ptak, nie uwaÂżam, Âże mowa o wyÂższych uczuciach jest niepotrzebna czy infantylna. Dla mnie Twoje sÂłowa zabrzmiaÂły jak "smĂŞcenie" w tym konkretnym przypadku/kontekÂście - Krzysiek napisaÂł, Âże sÂłyszaÂł, Âże walka siĂŞ odbyÂła i od 2 lat mamy dobre czasy - pozwoliÂłem sobie zauwaÂżyĂŚ, Âże nie widaĂŚ dookoÂła jakiejÂś zmiany jakoÂściowej i wtedy te Twoje sÂłowa - Âże walka w kaÂżdym z nas, kaÂżdego dnia...

edit:
Po prost strasznie zajechaÂło "kiaryzmem" i rĂŞce mi opadÂły...
« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2010, 21:19:09 wysłane przez arteq » Zapisane
jerkey
Gość
« Odpowiedz #311 : Lipiec 27, 2010, 21:18:14 »

East:
Jer, z tego co pamiĂŞtam, to Kiara pisaÂła, Âże DLA NIEJ ta fala z 26 czerwca byÂła widoczna

Tak dla niej, ale:

Cytat Kiara Czerwiec 30, 2010, 03:32:13 » (wÂątek TrzĂŞsienia ziemi)
Wielki Krzyz byl powrotem do mozliwosci otworzenia energetycznej przesylki wiedzy ponownie , pierwotnej , czyli tej z poczatkow stworzenia , pelnej energetycznie  prawidlowo ustawionej czestotliwosci , ktora zapoczatkowala zycie na ziemi.

Gdyby nie te efekty specjalne na niebie ( czyli rozpylanie tych chemicznych substancji) zobaczyli bysmy czerwone niebo.
Ja je widzialam bo "wyszlam" ponad te blokady. , byl to jeden ze znakow zapowiadanych w przepowiedniach. Naprawde zaistnial , mysle ze nie tylko ja  widzialam.

Co jeszcze daje nam ten uklad planet? Mysle ze gdzies okolo 3 miesiecy bedzie trwal czas wpisywania tej wiedzy w pola magnetyczne ziemi i nasza swiadomosc , bardzo aktywnie pomoze nam w tym slonce.

« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2010, 21:20:32 wysłane przez jerkey » Zapisane
krzysiek
Gość
« Odpowiedz #312 : Lipiec 27, 2010, 23:05:13 »

W skali czasowej istnienia WszechÂświata, a zwÂłaszcza Ziemi, owe dwa lata to "mrugniĂŞcie powieki". czyli "MaÂły PikuÂś". Po kaÂżdej wojnie sÂą jakieÂś zgliszcza i zamieszanie, ale wszyscy chyba widzimy, Âże nadchodzÂą nowe czasy. Nikt nigdy nie zmieniÂł dziejĂłw ludzkoÂści "pstrykniĂŞciem" palcĂłw. Z dnia na dzieĂą. "PaÂżywiom, uwidim", jak mawiali staroÂżytni Rosjanie.

Informacje, o ktĂłrych pisaÂłem, otrzymaÂłem od przyjaciela, ktĂłry twierdzi, Âże "widziaÂł" to osobiÂście, bo ma takie moÂżliwoÂści. Nie sÂądzĂŞ, by popisywaÂł siĂŞ przede mnÂą dla zgrywy. Zbyt dobrze go znam.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #313 : Lipiec 28, 2010, 17:23:04 »

Polska z dreszczykiem
StraÂżnicy GĂłr Sowich

W 1989 roku zmarÂł jeden z mieszkaĂącĂłw Walimia, niejaki Wojtczak. Podczas oglĂŞdzin ciaÂła okazaÂło siĂŞ, Âże mĂŞÂżczyzna ma pod pachÂą tatuaÂż z SS, a w jego mieszkaniu odkryto zamaskowane pomieszczenie. To, co tam znaleziono, zaskoczyÂło wszystkich

StraÂżnicy przeszÂłoÂści
dzisiaj, 10:03   Lidia Kawecka  /  Onet.pl

fot. sztolnie.pl

Oni sÂą wÂśrĂłd nas – mĂłwiÂą poszukiwacze skarbĂłw. Wielu uwaÂża, Âże nad ukrytymi przez NiemcĂłw skarbami wci¹¿ czuwajÂą "straÂżnicy".

1/6

...

http://przewodnik.onet.pl/dreszczyk/straznicy-przeszlosci,1,3324816,artykul.html

« Ostatnia zmiana: Lipiec 28, 2010, 17:23:55 wysłane przez Dariusz » Zapisane

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #314 : Lipiec 28, 2010, 17:35:28 »

hitlerowcy wycofujÂąc siĂŞ pozostawiali na ziemiach okupowanych swoich dobrze zakamuflowanych agentĂłw- sÂądzili bowiem Âże to nie koniec i po kontrofensywie wrĂłcÂą do pozostawionych przez siebie instalacji.

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
Torton
Gość
« Odpowiedz #315 : Sierpień 05, 2010, 09:28:11 »

USA darowaÂły nam milion dolarĂłw. I dorzuciÂły wrak

Amerykanie darowali polskiemu resortowi obrony milion dolarĂłw. Polska armia miaÂła zapÂłaciĂŚ odszkodowanie za zniszczony przez polskich pilotĂłw, a wypoÂżyczony z USA samolot transportowy herkules. DostaliÂśmy nawet jego wrak.
Po awaryjnym l¹dowaniu wrak samolotu utkn¹³ w pó³nocnym Afganistanie, na lotnisku w Mazar Sharif.

Anulowano z powodu opóŸnieù

- Teraz samolot bêdzie nam oddany jako grant, grant bezp³atny, my tylko bêdziemy musieli zap³aciÌ podatek VAT - t³umaczy rzecznik MON Robert Rochowicz. Po co nam amerykaùski wrak? Z samolotu zosta³y ju¿ wymontowane czêœci zamienne, które pos³u¿¹ 3 Eskadrze Lotnictwa Transportowego.

Ta ju¿ w zesz³ym roku powinna dysponowaÌ piêcioma obiecanymi przez USA polskiej armii herkulesami. Na razie otrzyma³a dopiero dwa. I w³aœnie z powodu opóŸnieù w dostawie Amerykanie wypo¿yczyli Polakom herkulesa.

http://www.tvn24.pl/-1,1668003,0,1,usa-darowaly-nam-milion-dolarow-i-dorzucily-wrak,wiadomosc.html
« Ostatnia zmiana: Sierpień 05, 2010, 09:28:27 wysłane przez Torton » Zapisane
VulkanVIV
Gość
« Odpowiedz #316 : Sierpień 05, 2010, 11:45:23 »

to co robi polityka Polska i gÂłowy rzÂądzÂące  to haĂąba dla Polski Wojska i caÂłego narodu... przodkowie siĂŞ w grobach przewracajÂą....
Torton
Gość
« Odpowiedz #317 : Sierpień 13, 2010, 12:44:37 »

Biuro BezpieczeĂąstwa Narodowego przygotowaÂło nowe procedury lotĂłw dla VIP-Ăłw. Projekt czeka teraz na akceptacjĂŞ prezydenta BronisÂława Komorowskiego.

http://www.tvn24.pl/0,1669128,0,1,vip_y-beda-latac-na-nowych-zasadach,wiadomosc.html
« Ostatnia zmiana: Sierpień 13, 2010, 12:44:51 wysłane przez Torton » Zapisane
Torton
Gość
« Odpowiedz #318 : Sierpień 16, 2010, 12:30:37 »

Po prostu rozwali³ mnie ten nag³ówek...

Dowództwo talibów zaproponowa³o si³om miêdzynarodowym w Afganistanie wspó³pracê. Chodzi o œledztwo w sprawie cywilów zabitych w tym kraju. Kilka dni temu ONZ oskar¿y³o bojowników talibskich o odpowiedzialnoœÌ za wiêkszoœÌ strat ludnoœci cywilnej w Afganistanie.
DowĂłdcy talibĂłw przesÂłali agencji AFP komunikat, w ktĂłrym zaproponowali utworzenie "komisji skÂładajÂącej siĂŞ ze specjalnych przedstawicieli Organizacji Konferencji Islamskiej, ONZ-owskich agencji praw czÂłowieka oraz reprezentantĂłw siÂł NATO i Islamskiej Republiki Afganistanu". Jej zadaniem miaÂłoby byĂŚ "prowadzenie Âśledztwa w sprawie strat cywilnych w kraju".

DowĂłdztwo talibĂłw uwaÂża, Âże komisja powinna mieĂŚ takÂże dostĂŞp do stref, ktĂłre kontrolujÂą talibowie.

Organizacja pozarzÂądowa na tak

InicjatywĂŞ poparÂła organizacja pozarzÂądowa zajmujÂąca siĂŞ ochronÂą praw czÂłowieka w Afganistanie (ARM). Organizacja zwrĂłciÂła siĂŞ teÂż do afgaĂąskiego rzÂądu i do ONZ, aby pozytywnie odniosÂły siĂŞ do tego pomysÂłu.

ARM za¿¹da³a jednoczeœnie od talibów "konkretnych gwarancji dotycz¹cych bezpieczeùstwa œledczych" oraz zaprzestania zamachów samobójczych i podk³adania bomb w³asnej roboty.

Winni Talibowie
W miniony wtorek ONZ opublikowaÂło raport, wskazujÂący Âże ponad 1 200 cywili zostaÂło zabitych w pierwszej poÂłowie 2010 roku - o 25 proc. wiĂŞcej w porĂłwnaniu z rokiem poprzednim. WedÂług raportu, bojownicy talibscy zabijajÂą Âśrednio siedem razy wiĂŞcej ludzi niÂż siÂły miĂŞdzynarodowe i wojsko afgaĂąskie. Talibowie odpowiadajÂą za trzy czwarte dziaÂłaĂą, w wyniku ktĂłrych zginĂŞli lub zostali ranni ludzie.

Talibowie okreÂślili raport ONZ jako "propagandĂŞ".

http://www.tvn24.pl/0,1669489,0,1,talibowie-proponuja-wspolprace-nato,wiadomosc.html

Jak siĂŞ tak zastanawiam to dosyĂŚ interesujÂące, jestem ciekaw jak siĂŞ sytuacja rozwinie. Ostatnio Wikileaks(przeciek) czy opublikowaÂło raporty z tej wojny gdzie byÂło podana liczba zabitych cywilĂłw z rÂąk NATO, jestem ciekaw jakby podliczyĂŚ tych wszystkich ile by tego byÂło ze strony NATO.
Betti
Gość
« Odpowiedz #319 : Sierpień 17, 2010, 12:33:03 »

A teraz z innej beczki

DRESIARZ, A NA DRESIARZU DRESIARA

Autobus. Okolice Kleparza. Historyjka krĂłtka, acz treÂściwa. Dresiarz. Na kolanach dresiarza - dresiara. A na kolanach dresiary... Nie, nie. Tylko on i ona. Czasami korzystajÂąc ze ÂśrodkĂłw komunikacji miejskiej moÂżna nasÂłuchac siĂŞ ciekawych dialogĂłw. Ten wedÂług mnie jest pereÂłkÂą. Zatem na kolanach dresiarza siedzi dresiara. Przypadek? Nie, to byÂła zorganizowana ustawka. I tak jedziemy, jedziemy. "Z rury wydechowej leci dym, z rury wydechowej leci czad!" I jedziemy, nic siĂŞ nie dzieje.

AÂż tu nagle! Dresiara juÂż od dÂłuÂższego czasu tuliÂła siĂŞ do dresa. W pewnym momencie on popatrzyÂł jej prosto w oczy. MyÂślĂŞ sobie: o cholerka! Oni teÂż majÂą uczucia! Do peÂłni romantycznego nastroju brakowaÂło gwieÂździstego nieba i Âświec. I tak on patrzy, patrzy na niÂą i mĂłwi: "Ale jesteÂś zajebista z ryja!" DziĂŞkujĂŞ, Âświadek jest wolny. Nie mam wiĂŞcej pytaĂą.

reszta tu
http://interia360.pl/artykul/tramwaj,37701
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #320 : Sierpień 17, 2010, 13:21:07 »

Jajka uczÂą jak ÂżyĂŚ

DziÂś postanowiÂłem przygotowaĂŚ dla Ciebie 10 prostych lekcji na przykÂładzie…jajek. Wprowadzenie tych zasad w Âżycie sprawi, Âże bĂŞdziesz szczĂŞÂśliwy, wszystko bĂŞdzie Âłatwiejsze i przyjemniejsze. Wiedza ta jest ÂściÂśle tajna, przechowywana byÂła w tajemnych kufrach i teraz, patrzÂąc na ludzi, zdaje sobie sprawĂŞ jak niewiele osĂłb o nich Wie. Skup siĂŞ wiĂŞc i zachowaj chwile powagi. JesteÂś gotĂłw?

WiĂŞcej: http://www.eioba.pl/a124667/jajka_ucz_jak_y#ixzz0wrh23K00
Szmer
Gość
« Odpowiedz #321 : Sierpień 17, 2010, 15:34:29 »

Heh, nawet fajnie MrugniĂŞcie
Ja bym tam dodaÂł jeszcze jedno - XI - nie bÂądÂź jajkiem bo cie inni zjedzÂą ;P
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #322 : Sierpień 17, 2010, 16:36:21 »

He he
A przy tym najpierw CiĂŞ stÂłukÂą .... na kwaÂśne jabÂłko !!

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
Robin
Gość
« Odpowiedz #323 : Sierpień 18, 2010, 07:49:15 »

Ale jaja !  Chichot zaje....- fajne !!!   DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech  Wychodzi na to Âże jednak jajko jest mÂądrzejsze od kury  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech 
He he
A przy tym najpierw CiĂŞ stÂłukÂą .... na kwaÂśne jabÂłko !!

eeee tam od razu stÂłukÂą ,nie rozbijesz jajka jesli najpierw go ugotujesz ( zahartujesz)  Chichot
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #324 : Sierpień 18, 2010, 08:16:23 »

A teraz z innej beczki

DRESIARZ, A NA DRESIARZU DRESIARA

Autobus. Okolice Kleparza. Historyjka krótka, acz treściwa. Dresiarz. Na kolanach dresiarza - dresiara. A na kolanach dresiary... Nie, nie. Tylko on i ona. Czasami korzystając ze środków komunikacji miejskiej można nasłuchac się ciekawych dialogów. Ten według mnie jest perełką. Zatem na kolanach dresiarza siedzi dresiara. Przypadek? Nie, to była zorganizowana ustawka. I tak jedziemy, jedziemy. "Z rury wydechowej leci dym, z rury wydechowej leci czad!" I jedziemy, nic się nie dzieje.

Aż tu nagle! Dresiara już od dłuższego czasu tuliła się do dresa. W pewnym momencie on popatrzył jej prosto w oczy. Myślę sobie: o cholerka! Oni też mają uczucia! Do pełni romantycznego nastroju brakowało gwieździstego nieba i świec. I tak on patrzy, patrzy na nią i mówi: "Ale jesteś zajebista z ryja!" Dziękuję, świadek jest wolny. Nie mam więcej pytań.

reszta tu
http://interia360.pl/artykul/tramwaj,37701

kiedyś lata temu też byłem świadkiem podobnej sytuacji- taki skinhead rzekł do swej oblubienicy: "kocham cię jak trzy piwa" ;x)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 18, 2010, 08:37:58 wysłane przez songo1970 » Zapisane

Strony: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 35 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: