Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 27, 2025, 18:44:37

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 42 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pręgierz -> komentarze i pytania  (Przeczytany 507910 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Sventer
Gość
« Odpowiedz #650 : Listopad 21, 2010, 12:45:30 »

Ja nawet nie wiem o co mu chodziÂło, wiĂŞc tego nie zgÂłaszaÂłem.
 CoÂś
kamil771
Gość
« Odpowiedz #651 : Listopad 21, 2010, 13:03:40 »

Ja nawet nie wiem o co mu chodziÂło, wiĂŞc tego nie zgÂłaszaÂłem.
 CoÂś

ZgÂłaszaĂŚ to siĂŞ moÂżesz na lekcji w szkole,jeÂżeli dalej kontynuujesz naukĂŞ;

ÂŁagodne traktowanie twojego zaczepnego zachowania na forum przez administracjĂŞ pozostawiĂŞ bez komentarza....
Nie warto.
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2010, 13:03:58 wysłane przez kamil771 » Zapisane
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #652 : Listopad 21, 2010, 19:11:31 »

Te¿ nie bardzo rozumiem Darku twoj¹ pob³a¿liwoœÌ wobec Sventera.

WezmĂŞ na tapetĂŞ jeden jedyny jego post:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2189.msg69341#msg69341

idiotyzm za pieniÂądze wydane na pomnik TwĂłj Kochany KK mĂłgÂłby zafundowaĂŚ obiady kilku tysiÂącom dzieci (Wiesz nie kaÂżdy ma co do gara wÂłoÂżyĂŚ) aleÂż przecieÂż waÂżniejsze sÂą pomniki od ludzi... Taki jest TwĂłj KK.

Rozumiem. NiektĂłrzy nie radzÂą sobie z emocjami. Jestem jednak pewna, Âże wszyscy potrafiÂą opisaĂŚ je bez uszczerbku dla wÂłasnej reputacji. Wszyscy... PomijajÂąc kolegĂŞ.

JesteÂś zabawna Janusio naprawdĂŞ .

A ja gÂłupia sama ostatnio prĂłbowaÂłam daĂŚ mu dobry przykÂład... http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5903.0

Co robi koœció³? Sika pod siebie i dalej ogranicza.

Dobrze, Âże juÂż nie "sra", bo do tej pory to byÂło jego ulubione sÂłowo.

Po za tym jeÂśli wedÂług Ciebie takie coÂś jest argumentem to lepiej idÂź stÂąd.

Gdyby tak wszyscy z braku rzeczowych argumentĂłw odchodzili z forum, nie pisaÂłabym tego teraz!

JesteÂś irytujÂąco gÂłupi, wogĂłle skÂąd bierzesz tego typu teksty? Problemy z psychikÂą?

Zgadzam siĂŞ ze Sventerem... Najlepsze kĂŞsy zostawiÂł na koniec.

Do tej pory wychodziÂłam z zaÂłoÂżenia, Âże nie powinno siĂŞ wdawaĂŚ w dyskusje z takimi jak on. PostĂŞpujÂą zawsze w jedyny znany sobie, realny do osiÂągniĂŞcia celu sposĂłb. SprowadziĂŚ do swojego poziomu, by pokonaĂŚ doÂświadczeniem. 
I chociaÂż nie widzĂŞ Âżadnego powodu, by traciĂŚ do siebie szacunek, to mĂŞczy mnie sytuacja, gdy na takie odzywki i zachowania trzeba notorycznie przymykaĂŚ oko. Bycie pobÂłaÂżliwym jak widaĂŚ nie skutkuje. Znam sÂłowo "proszĂŞ" i gdy ktĂłregoÂś dnia Sventer "zdobyÂł" kilka minusĂłw pod rzÂąd, poprosiÂłam go prywatnie o opanowanie siĂŞ. MogÂłam tego nie robiĂŚ i czekaĂŚ aÂż nabije ich wiĂŞcej, co w efekcie przyczyniÂłoby siĂŞ do szybszego bana.
Wszystko jednak ma swoje granice. Pob³a¿liwoœÌ, cierpliwoœÌ, wiara w drugiego cz³owieka.
Na tym przykÂładzie nie widzĂŞ jednak Âżadnych zmian na lepsze. WrĂŞcz przejawia siĂŞ coraz wiĂŞkszy jego tupet. Jego groÂźby, jakoby obojĂŞtny byÂł mu jego dalszy los na tym forum i ostrzeÂżenie, Âże na koniec zostawi najlepsze kĂŞsy... To nie przedszkole!

Sventer, miej jaja! Trochê konsekwentnoœci w obliczu w³asnych s³ów i honoru! Wyci¹gaj asy z rêkawa i idŸ ju¿ sobie!
Zaraz i tak siĂŞ kolejny taki jak ty pojawi... Z politowaniem
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2010, 19:12:12 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Sventer
Gość
« Odpowiedz #653 : Listopad 23, 2010, 15:29:07 »

Janina aleÂż co TY siĂŞ tak bulwersujesz? Chichot
Chyba jedynym aspektem twego oburzenia jest to Âże mogÂłem/powiedziaÂłem coÂś co jest sprzeczne z Twoim kodeksem etyczno/moralnym.

Rozumiem. NiektĂłrzy nie radzÂą sobie z emocjami. Jestem jednak pewna, Âże wszyscy potrafiÂą opisaĂŚ je bez uszczerbku dla wÂłasnej reputacji. Wszyscy... PomijajÂąc kolegĂŞ.

WolĂŞ byĂŚ szczery niÂż owijaĂŚ w baweÂłnĂŞ aÂż zbaranieje jak nie ktĂłrzy...

A ja gÂłupia sama ostatnio prĂłbowaÂłam daĂŚ mu dobry przykÂład... http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=5903.0

Kiepski - swojÂą drogÂą Janina to aÂż tak Âźle chyba nie brzmi? UÂśmiech Janneth...

Dobrze, Âże juÂż nie "sra", bo do tej pory to byÂło jego ulubione sÂłowo.

Nie, mam inne ulubione sÂłowa.

Gdyby tak wszyscy z braku rzeczowych argumentĂłw odchodzili z forum, nie pisaÂłabym tego teraz!

Do prawdy? Nie Âżartuj!

Zgadzam siĂŞ ze Sventerem... Najlepsze kĂŞsy zostawiÂł na koniec.

Hehehehehe Chichot

kamil771
Gość
« Odpowiedz #654 : Listopad 27, 2010, 14:03:12 »

Nie wiem dlaczego Sventer ( czyt. Mora) nie dostaÂł jeszcze bana za uzbieranie ponad 10 ostrzeÂżeĂą?
A ma juÂż na koncie -12  ??
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #655 : Listopad 27, 2010, 19:09:02 »

To proste:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.msg68598#msg68598

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #656 : Grudzień 11, 2010, 00:06:00 »

Janneth, ale (t)y jesteœ têpa, naprawdê,szkoda s³ów;

Gdyby faktycznie by³o ci szkoda s³ów, nie musia³abym dawaÌ ci za t¹ wypowiedŸ -1pf, a tak... No có¿...
Szkoda Âże tak zaczĂŞliÂśmy tĂŞ rozmowĂŞ, mam jednak nadziejĂŞ Âże teraz bĂŞdzie juÂż tylko lepiej. JeÂśli jednak jeszcze raz mnie obrazisz, Âżale wysyÂłaĂŚ bĂŞdziesz w eter i szczerze wÂątpiĂŞ, by ktokolwiek ciĂŞ poparÂł czy chociaÂżby wysÂłuchaÂł.

Otó¿...
Gdybym wiedziaÂła, Âże zgÂłaszaÂłeÂś wypowiedÂź Sventera, w ktĂłrej papieÂża nazywa beretem, ukaraÂłabym bez mrugniĂŞcia okiem.
Nie miaÂłam jednak dostĂŞpu do Internetu od 24 listopada. Nie sprawdzaÂłam ani poczty, ani forum, ani nic co mam w zwyczaju ÂśledziĂŚ, czytaĂŚ itd.
Moderatorom nie wolno zmieniaĂŚ decyzji innych moderatorĂłw. Ani teÂż administracji. Nie wiem kto ci wĂłwczas odpisaÂł. Nie mogĂŞ odpowiadaĂŚ za decyzje innych osĂłb. Przykro mi, Âże taka wypowiedÂź nie zostaÂła ukarana. SzczegĂłlnie w Âświetle ujemnego punktu, jaki daÂłam tobie za obraÂżanie islamu... Nie mogĂŞ zlokalizowaĂŚ postu Sventera ani nawet twojego zgÂłoszenia (o ile raportowaÂłeÂś, a nie zgÂłaszaÂłeÂś go poprzez PW), ale jeÂśli to co mĂłwisz jest prawdÂą to sÂą to dwie identyczne sytuacje, gdzie jedna obraza zostaÂła skierowana przeciwko wyznawcom islamu, druga przeciwko katolikom Smutny

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #657 : Grudzień 11, 2010, 18:40:10 »

Có¿, ja, mimo, ¿e w wiêkszoœci tematów siê z Kamilem nie zgadzam, tutaj muszê mu nieco przyznaÌ racjê (oczywiœcie nie przy nazywaniu Janneth têp¹, bo to niedopuszczalne).

RzeczywiÂście, teÂż zauwaÂżyÂłem, Âże nieraz kary przyznawane sÂą nieco... no moÂże nie tyle, Âże stronniczo, ale losowo. ÂŻe nieraz za ostrÂą obelgĂŞ moÂżna nie dostaĂŚ -pf, a za coÂś zupeÂłnie bÂłahego - tak. Nie twierdzĂŞ tutaj, Âże to wina stronniczoÂści moderatorĂłw, bo moÂżliwe, Âże to po prostu przeoczenia.

OgĂłlnie uwaÂżam jednak, Âże powinien wrĂłciĂŚ o wiele prostszy, bardziej przejrzysty i czytelny system ostrzeÂżeĂą (3 ostrzeÂżenia, za 4 ban na dÂłuÂższy czas). Obecnie robi siĂŞ chaos ze zliczaniem punktĂłw, chwilowymi banami, dÂłuÂższymi banami, etc. Tak na prawdĂŞ trudno stwierdziĂŚ, co jeszcze siĂŞ nie kwalifikuje pod minusowe pf, a co juÂż tak.

O wiele lepiej by byÂło, gdyby ostrzeÂżenia byÂły tym, czym na wiĂŞkszoÂści forĂłw - czymÂś "mocnym". Czyli jeÂśli ktoÂś trochĂŞ rozrabia, to jedynie sÂłowne napomnienie, a jak dalej jest nie teges, to ostrzeÂżenie. StaÂłe, niezaleÂżne od reputacji. A gdy dojdzie do 3-4 (do ustalenia) ban na dÂłuÂższy czas, powiedzmy 2 tyg.

Wydaje mi siĂŞ, Âże wtedy ostrzeÂżenia byÂłyby bardziej klarowne, jak teÂż bardziej widoczne. Nie byÂłoby takiego zamieszania.
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #658 : Grudzień 11, 2010, 20:05:29 »

Elo !!!

No tak, Tene bardzo mÂądrze prawisz, ale jeden zapis z regulaminu CiĂŞ rozwala:

"NajwyÂższym i niepodwaÂżalnym prawem na forum jest gÂłos administratora. Demokracja nie ma zastosowania."

Nie to, Âżebym broniÂł administracjĂŞ, ale siĂŞ nieÂźle zabezpieczyli. Chyba sÂą prawnikami ;-)

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
kamil771
Gość
« Odpowiedz #659 : Grudzień 27, 2010, 13:29:15 »

Gdyby faktycznie by³o ci szkoda s³ów, nie musia³abym dawaÌ ci za t¹ wypowiedŸ -1pf, a tak... No có¿...
Szkoda Âże tak zaczĂŞliÂśmy tĂŞ rozmowĂŞ, mam jednak nadziejĂŞ Âże teraz bĂŞdzie juÂż tylko lepiej. JeÂśli jednak jeszcze raz mnie obrazisz, Âżale wysyÂłaĂŚ bĂŞdziesz w eter i szczerze wÂątpiĂŞ, by ktokolwiek ciĂŞ poparÂł czy chociaÂżby wysÂłuchaÂł.

A có¿ takiego uczyni³em?
CzyÂżby pani moderator poczuÂła siĂŞ obraÂżona?
Biedna panterka, a jakbym napisaÂł Âże jesteÂś "ostra" teÂż dostaÂłabym bym minusika?
ZauwaÂż Âże mĂłj post byÂł jedynie reakcjÂą na twojÂą ÂżaÂłosnÂą "pracĂŞ" na tym forum.
I moja odpowiedŸ by³a jak najbardziej uzasadniona, nie chcia³em siê k³óciÌ,sama zaczê³aœ, a b³êdy jest Ci bardzo ³atwo wypunktowaÌ.

Otó¿...
Gdybym wiedziaÂła, Âże zgÂłaszaÂłeÂś wypowiedÂź Sventera, w ktĂłrej papieÂża nazywa beretem, ukaraÂłabym bez mrugniĂŞcia okiem.

Ale nie zrobiÂłaÂś tego,wiĂŞc i mi powinnaÂś daĂŚ spokĂłj.
Mog³aœ np skonsultowaÌ siê w tej sprawie z administracj¹ i wtedy podj¹Ì sprawiedliw¹ decyzjê.
A to,Âże jesteÂś w gorÂącej wodzie kÂąpana to nie moja wina.

Nie miaÂłam jednak dostĂŞpu do Internetu od 24 listopada. Nie sprawdzaÂłam ani poczty, ani forum, ani nic co mam w zwyczaju ÂśledziĂŚ, czytaĂŚ itd.

MaÂło mnie to interesuje.
Tym bardziej powinnaÂś siĂŞ w tej sytuacji wstrzymaĂŚ z jakÂąkolwiek decyzjÂą.

Moderatorom nie wolno zmieniaĂŚ decyzji innych moderatorĂłw. Ani teÂż administracji. Nie wiem kto ci wĂłwczas odpisaÂł. Nie mogĂŞ odpowiadaĂŚ za decyzje innych osĂłb. Przykro mi, Âże taka wypowiedÂź nie zostaÂła ukarana. SzczegĂłlnie w Âświetle ujemnego punktu, jaki daÂłam tobie za obraÂżanie islamu... Nie mogĂŞ zlokalizowaĂŚ postu Sventera ani nawet twojego zgÂłoszenia (o ile raportowaÂłeÂś, a nie zgÂłaszaÂłeÂś go poprzez PW), ale jeÂśli to co mĂłwisz jest prawdÂą to sÂą to dwie identyczne sytuacje, gdzie jedna obraza zostaÂła skierowana przeciwko wyznawcom islamu, druga przeciwko katolikom Smutny
[/quote]

KoĂączÂąc dyskusjĂŞ z (t)obÂą muszĂŞ wyjaÂśniĂŚ jeszcze jedno.
Nazwanie proroka Islamu mahometa ( ktĂłry byÂł zÂłoczyĂącÂą, co jest potwierdzonym historycznie faktem) mahciem, ma byĂŚ obrazÂą?
Chyba Âżartujesz.... chyba gorszym jest nazywanie prowokacyjnie papieÂża "beretem" !
Niegrzeczna panterka.....
a kysz!
Tenebrael
Gość
« Odpowiedz #660 : Grudzień 27, 2010, 15:43:46 »

Kamil, a gdybym ja nazwaÂł papieÂża JĂłzkiem (od oryginalnego imienia Jose(f/ph))? Gdybym stwierdziÂł, Âże "JĂłzio powiedziaÂł to i tamto" - nie uwaÂżaÂłbyÂś tego za obrazĂŞ? Pytam nieco przekornie, ale i zupeÂłnie serio - czy, skoro uznajesz, Âże "mahcio" to nie obraza, to katolickiego papieÂża mogĂŞ nazywaĂŚ JĂłziem, i siĂŞ nie bĂŞdziesz unosiÂł gniewem/niesmakiem/obrazÂą?
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #661 : Grudzień 27, 2010, 18:15:21 »

Cytat: Kamil
Mog³aœ np skonsultowaÌ siê w tej sprawie z administracj¹ i wtedy podj¹Ì sprawiedliw¹ decyzjê.

No to moÂże ochÂłoniesz jak Ci powiem, Âże to ja jej zaleciÂłem przyznanie Ci minusa i ta decyzja jest nieodwoÂłalna.

kamil771
Gość
« Odpowiedz #662 : Grudzień 27, 2010, 18:27:11 »

Cytat: Kamil

No to moÂże ochÂłoniesz jak Ci powiem, Âże to ja jej zaleciÂłem przyznanie Ci minusa i ta decyzja jest nieodwoÂłalna.

A!!!! i wyszÂło szydÂło z worka.
 WÂłaÂśnie udowodniÂłeÂś jaki z ciebie administrator!
Beznadziejny! tak jak reszta twojej Âświty.
WÂłaÂśnie do twojej wysokoÂści skierowaÂłem proÂśbĂŞ o interwencjĂŞ w sprawie wypowiedzi Sventera w ktĂłrej obraziÂł papieÂża nazywajÂąc go beretem.
PamiĂŞtasz co odpisaÂłeÂś z Âłaski swojej?
PrzypomnĂŞ (c)i :

Otó¿ >Kamilu<, rzeczywiœcie jêzyk/okreœlenie jakiego u¿y³ w tym poœcie >Sventer< mo¿e byÌ potraktowane jako nie okazuj¹ce szacunku komuœ, kto wg Ciebie na niego zas³uguje - co z kolei nie dla ka¿dego musi byÌ wyznacznikiem.

UdowodniÂłeÂś nie tylko to,Âże wybiĂłrczo traktujesz poszczegĂłlne osoby,ale teÂż Âże jesteÂś hipokrytÂą.
!!!!!
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #663 : Grudzień 27, 2010, 19:11:52 »

>Kamilu<, to juÂż drugi raz jak zamieszczasz prywatnÂą korespondencjĂŞ bez uzyskania zgody na to. Regulamin przewiduje za to minusy, jednak, Âże to moja do Ciebie korespondencja wiĂŞc odpuszczĂŞ Ci (nie zminusujĂŞ), a wstydziĂŚ siĂŞ nie mam czego.
By³o to wówczas gdy jeszcze próbowa³em ³agodnie traktowaÌ wyskoki >Sventera< i przy okazji Twoje. Zaraz po tym >Sventer< zacz¹³ pokazywaÌ na co go staÌ i za co zosta³ zminusowany 1:1 (w sumie uzyska³ w krótkim czasie - bodaj 1 dnia - 5 minusów). Krótko po tym Ty wyskoczy³eœ z Mahometem, ale nazywaj¹c go "bandziorem" czy coœ w tym stylu i to kilkakrotnie, a za co nie przyzna³em Ci minusa, choÌ powinienem. Nied³ugo po tym wyskoczy³eœ z tym o co masz pretensje do >Janneth< za minusa. Tak jak w przypadku >Sventera< stara³em siê byÌ ³agodny, tak i w Twoim i w obu przypadkach pokazaliœcie, ze nie ma sensu przymykaÌ oczu na wasze niewyszukane zachowanie.
WiĂŞc proszĂŞ CiĂŞ, zamilcz juÂż w tej materii i przynajmniej ze trzy razy przemyÂśl co chcesz napisaĂŚ nim to zrobisz, bo bardzo sobie szkodzisz. Tylko w ostatnim poÂście, na ktĂłry wÂłaÂśnie odpowiadam, daÂłeÂś mi dwa powody do przyznania Ci juÂż -2 pf'Ăłw - oczywiÂście jeszcze tego nie zrobiĂŞ.

Sventer
Gość
« Odpowiedz #664 : Styczeń 31, 2011, 21:46:18 »

Jezus Chrystus to marionetka Boga, ktĂłrÂą posÂłuÂżyÂł siĂŞ do swoich wÂłasnych celĂłw.

PrzesadziÂłeÂś !!!     nikt niema prawa obraÂżaĂŚ uczuĂŚ religijnych innych ludzi,mam przez ciebie peÂłnÂą skrzynkĂŞ e-mailowÂą skarg na to co piszesz. Mnie siĂŞ rĂłwnieÂż to nie podoba ,a po za tym  naruszyÂłes regulamin w tym punkcie

obraÂżajÂących inne narodowoÂści, rasy i religie (art. 194-196 i art. 257 Kodeksu karnego oraz art. 23
   Kodeksu cywilnego). Moderator winien zareagowaĂŚ przyznajÂąc uÂżytkownikowi -1pf.
a wiec - 1 pf
chanell

W sumie to nie wiem kto to napisa³ ale postêpujesz emocjonalnie co jest nie wskazane dla pracy moderatora. CO w tym takiego z³ego? Autor tego tekstu nikogo nie obrazi³ wiêc Twoje oszczerstwa Chanell s¹ nie na miejscu a ¿e Tobie siê to nie podoba no có¿. Emocjonalne zachowanie naszego spo³eczeùstwa to pospolita reakcja na negatywn¹ prawdê.

Autor tekstu jasno okreÂśliÂł pewnÂą kwestiĂŞ nie obraÂżajÂąc nikogo stwierdziÂł fakt a poniewaÂż jest on sprzeczny z Twoim fundamentalizmem moralnym weszÂłaÂś w postawĂŞ obronnÂą i odpowiedziaÂłaÂś atakiem.

Z psychologicznego punktu widzenia powinnaÂś naprawiĂŚ TwĂłj osÂąd bo inaczej sama siebie bĂŞdzie dalej okÂłamywaĂŚ.

Dlatego teÂż uwaÂżam iÂż naleÂży zaprzestaĂŚ traktowaĂŚ ludzi wolno myÂślÂących jak bydÂło.
arteq
Gość
« Odpowiedz #665 : Styczeń 31, 2011, 21:53:21 »

Powinno siê potrafiÌ odró¿niÌ krytykê od obra¿ania czy l¿enia, widzê, ¿e wiele osób ma z tym problem, szkoda. Nikt, poza ukaranym nie protestowa³ gdy pojawi³ siê minus za zdrobnienie imienia muzu³maùskiego proroka Mahometa. Dlaczego wobec tego okreœlanie Chrystusa mianem marionetki (i to nie jedyne tego typu okreœlenie tego u¿ytkownika) mia³oby byÌ dopuszczalne? Je¿eli taki m¹dry i odwa¿ny jest autor takich wypowiedzi proponujê aby to samo powiedzia³ w kraju muzu³maùskim - o Jezusie Chrystusie, o Mahomecie nie wspomnê.

Sventer, nadal nie wiem - bo nie raczyÂłeÂś odpowiedzieĂŚ - kogo w jednym ze swoich postĂłw raczyÂłeÂś okreÂśliĂŚ mianem bydÂła? Odpowiesz czy uciekniesz?
Sventer
Gość
« Odpowiedz #666 : Styczeń 31, 2011, 21:56:45 »

Sventer, nadal nie wiem - bo nie raczyÂłeÂś odpowiedzieĂŚ - kogo w jednym ze swoich postĂłw raczyÂłeÂś okreÂśliĂŚ mianem bydÂła? Odpowiesz czy uciekniesz?

Oj facet Ty to masz problemy z widzeniem czy jak? OdpowiedziaÂłem w jednym z postĂłw ale widocznie Twe przepiĂŞkne oczĂŞta mÂądroÂści nie umiaÂły tego zauwaÂżyĂŚ. Chichot
arteq
Gość
« Odpowiedz #667 : Styczeń 31, 2011, 22:02:03 »

MoÂżesz podaĂŚ linka wobec tego?
janusz

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 29

« Odpowiedz #668 : Styczeń 31, 2011, 22:13:56 »

Oj facet Ty to masz problemy z widzeniem czy jak? OdpowiedziaÂłem w jednym z postĂłw ale widocznie Twe przepiĂŞkne oczĂŞta mÂądroÂści nie umiaÂły tego zauwaÂżyĂŚ. Chichot

Ja problemów z widzeniem nie mam. U¿ywanie obraŸliwych s³ów jest widoczne jak na ''d³oni''. Wolne myœlenie, wolnym myœleniem a regulamin, regulaminem.
Natomiast ''fundametalizm moralny'' jak widaÌ ma ró¿ne oblicza, co widaÌ w postach obu ukaranych ostatnio panów.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 31, 2011, 22:14:58 wysłane przez janusz » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #669 : Styczeń 31, 2011, 22:48:13 »

W sumie to nie wiem kto to napisa³ ale postêpujesz emocjonalnie co jest nie wskazane dla pracy moderatora. CO w tym takiego z³ego? Autor tego tekstu nikogo nie obrazi³ wiêc Twoje oszczerstwa Chanell s¹ nie na miejscu a ¿e Tobie siê to nie podoba no có¿. Emocjonalne zachowanie naszego spo³eczeùstwa to pospolita reakcja na negatywn¹ prawdê.

Sweter ,swĂłj b³¹d naprawiÂłam ,podaÂłam autora tekstu ,ale oszczerstwa to nie ja napisaÂłam tylko on.RobiÂł to od jakiegoÂś czasu ,myÂślaÂłam Âże mu przejdzie ,ale zmieniÂł nik  i zacz¹³ znowu. Wydaje mi siĂŞ Âże i tak byÂłam cierpliwa.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Sventer
Gość
« Odpowiedz #670 : Styczeń 31, 2011, 23:18:52 »

To moÂżesz nazwaĂŚ mnie nie normalnym ale dla mnie ten koleÂś - kimkolwiek jest mĂłwi lepiej niÂż co nie ktĂłrzy na tym forum jak choĂŚby Kiara...
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #671 : Styczeń 31, 2011, 23:21:28 »

To moÂżesz nazwaĂŚ mnie nie normalnym ale dla mnie ten koleÂś - kimkolwiek jest mĂłwi lepiej niÂż co nie ktĂłrzy na tym forum jak choĂŚby Kiara...
nie mam zamiaru ciĂŞ obraÂżaĂŚ, kropka.

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Sventer
Gość
« Odpowiedz #672 : Luty 07, 2011, 22:04:12 »

Dariusz nie masz siĂŞ kogo czepiaĂŚ? W sumie rozumiem dziaÂłasz dla elity przyszÂłego pokolenia ratowania Ziemi. Chichot
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #673 : Luty 08, 2011, 01:08:47 »

No to ci Sventer schlebiÂł  Cool

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Sventer
Gość
« Odpowiedz #674 : Luty 11, 2011, 23:17:36 »

Przeczytaj do koĂąca...

Darek widzĂŞ Âże ukaraÂłeÂś swojego moderatora haha! JesteÂś w szczytowej formie swojej hipokryzji. ÂŻal. To forum zamienia siĂŞ w cenzurowanÂą gÂłupotĂŞ. Haha!

Oczywiœcie umieszczenie linku w moim profilu obali ³ad tego forum, dojdzie do zag³ady Ziemi i Enki nie bêdzie móg³ nas uratowaÌ ; < niestety tej tragedii nie ulegniemy poniewa¿ na forum znajduje siê co najmniej 50 artyku³ów wpisanych przez mnie aby promowaÌ Wolne Media poniewa¿ uwa¿a i¿ to s³uszna idea, która nikomu nie szkodzi. Tym bardziej czy z powodu tego i¿ umieœci³em link w profilu server siê zawiesi?

Po za tym jak admini macie opcjê wy³¹czenie mo¿liwoœci dodawania tego typu wpisów na profilach wiêc czemu po prostu tego nie wy³aczycie skoro jesteœcie na tyle genialni aby wlepiÌ minusa. Czy komuœ tu w³adza nie uderza do g³owy?

Znam dobrze skrypty forĂłw i wiem Âże jest to moÂżliwe... A jeÂśli nie potraficie zaakceptowaĂŚ czegoÂś co nie jest szkodliwe i jest powszechne czyli wÂłaÂśnie linki w profilach, na ktĂłre de facto dajecie zezwolenie udostĂŞpniajÂąc tĂŞ opcje to gratuluje rozumu. NaprawdĂŞ czujĂŞ siĂŞ zaÂżenowany tÂą prostolinijÂą, sÂłuchÂą i bez podstawnÂą opiniÂą.

To swego rodzaju cenzura - pewnie narzucona przez PCH ale có¿ tego ju¿ nie zmieniê widocznie - egoizm ludzki bije w Was niczym Niagara. Czujê siê za¿enowany tak¿e z tego powodu i¿ wielu naprawdê dobry forumowiczy, których lubi³em mimo tego ¿e byli jacy byli odesz³o przez takich jak WY!

a chodzi mi o Tenebraela, Loukasa(ktĂłry patrzaÂł na problemy inaczej) Joeal - w Âżyciu nie spotkaÂłem tak przyjaznego kolesia i septtere(sorry jeÂśli Âźle napisaÂłem) byli to ludzi z sercem - nie to co tutejsza administracja , wyraziÂłem swoje Âżale poniewaÂż mam do tego pewne prawo i chciaÂłby aby to zdanie poznali inni forumowicze.

Nie pozdrawiam bo niema kogo... A Dariusz traktuje mnie i innych jak œmieci - które nale¿y spaliÌ. I to niby taki nie ograniczony jesteœ... no có¿ widocznie w swojej prostolinejnoœci nie zauwa¿asz prostych spraw... Ehh.

nara
« Ostatnia zmiana: Luty 11, 2011, 23:50:29 wysłane przez Sventer » Zapisane
Strony: 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 42 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: