Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Maj 25, 2025, 23:51:06

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 78 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: WyraÂź siebie!  (Przeczytany 897009 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
marek324
Gość
« Odpowiedz #125 : Grudzień 30, 2009, 07:38:02 »

w kwestii formalnej - masz racjê. powinienem to stwierdzenie uj¹Ì w nawias, wszak by³ kiedyœ taki program w telewizji, bodaj¿e TVP1.

=======================================

kiara: "Jeszcze nie jestes w stanie zaakceptowac faktu ze moja wiedza moze byc prawdziwa ( zreszta ja wiekszosc) , zbyt gleboko macie jeszcze " wryte " stare wzorce. Pomimo wielkiego gadania nie pozbyliscie sie ich."

Wiedza? kiara, bez urazy - ty nie masz Âżadnej wiedzy. Przynajmniej w zakresie ktĂłry tu reprezentujesz. To co usiÂłujesz tu przemyciĂŚ to demagogia i populizm.

nagumulululi - trafnoœÌ diagnozy kiary: 100%, zgadzam siê w zupe³noœci.

==============================================================

kiara, dziwi mnie ¿e ktos taki o¶wiecony jak ty pope³nia tak kardynalne pomy³ki intelektualne. zastanów siê nad tym co ty piszesz... "niech twoje przekonania zostan± twoj± wiedz±"? mas³o ma¶lane delikatnie rzecz ujmuj±c pomijaj±c abolutny brak logiki w tym stwierdzeniu. PRZEKONANIA MOG¡ I ZAZWYCZAJ WYNIKAJ¡ Z WIEDZY! NIE STAJ¡ SIÊ NATOMIAST WIEDZ¡. chcesz prawiæ o wyzszych stanach ¶wiadomo¶ci. wróæ do szko³y i przrób materia³ podstawowy.

mia³em tego nie pisaÌ, ale jak przeczyta³em twoj¹ modyfikacjê wiadomoœci, to mogê to stwierdziÌ z ca³¹ odpowiedzialnoœci¹: sama jesteœ ograniczona, by³bym sk³onny do stwierdzenia problemów natury emocjonalnej.

ScaliÂłem posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2009, 14:42:22 wysłane przez Dariusz » Zapisane
Kiara
Gość
« Odpowiedz #126 : Grudzień 30, 2009, 14:06:25 »

nagumulululi niech Twoje przekonania zostana Twoja wiedza dopuki nie zechcesz ich zmienic.

Uwazam nasze dalsze dyskusje za zbedne.
Z powazaniem Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Arteq , lekarz , ktory zajmuje sie regresingiem , to psycholog , uzywajacy hipnozy w cofaniu pacjetow w odleglom przeszlosc.

Jezeli interesuja cie tajnik tego kierunku leczenia zainteresuj sie nim sam.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

ps. Takie twierdzenia jak Twoje nagumulululi , oraz marka 324  , nie wspomne o artqu sa powodami dla , ktorych nie przekaze wiedzy , ktorej nie znacie.
Zwyczajnie nie jestescie w stanie uwierzyc w rzeczy , ktorych sami nie znacie , wlasnymi ograniczeniami chcieli byscie ograniczac innych zeby za nic na swiecie nie przekroczyli wyznaczonej im przez was "lini".
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2009, 14:14:27 wysłane przez Kiara » Zapisane
nagumulululi
Gość
« Odpowiedz #127 : Grudzień 30, 2009, 14:40:03 »

nagumulululi niech Twoje przekonania zostana Twoja wiedza dopuki nie zechcesz ich zmienic.

Uwazam nasze dalsze dyskusje za zbedne.
Z powazaniem Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Nie widzê powodu dla którego siê tak bardzo obra¿asz. Zachêcam do przekazania wiedzy i robi³em to wczeœniej, jednak nie mog³em siê doczekaÌ tej "prawdy". Szanuje twoje niehedonistyczne pogl¹dy, wiarê w mi³oœÌ i wytrwa³oœÌ. Je¿eli masz jakaœ unikaln¹ wiedzê, choÌby ze snów, zech¹cam do podzielenia siê, mo¿e coœ podpowiem. Natomiast s³uchanie twoich "filozoficznych" wywodów nie nale¿y do przyjemnoœci i jest przejawem zagubienia siê w s³owach. Zachêcam do u¿ywania prostych s³ów, nie u¿ywania neologizmów NEW AGE, "bajeranckich" pojêÌ o programowaniu , etc. Je¿eli ma siê do powiedzenia prawdê, to zwykle prostymi slowami bez wspó³czesnej papki s³ownej i anglojêzycznych gad¿etów.

Nie wiem sk¹d twoje przekonanie o unikalnoœci twojej wiedzy? Mo¿e podasz jej Ÿrod³ó? Mo¿e to sny, wizje? Konkret bez twoich wywodów filozoficznych.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2009, 14:42:32 wysłane przez nagumulululi » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #128 : Styczeń 03, 2010, 22:48:33 »

ok panowie to jest wasz ostatni post nie na temat ,nastĂŞpne bĂŞdÂą usuwane. Dariusz juÂż wszystkich przestrzegaÂł.
Bardzo proszê przenieœÌ spory do odpowiedniego topiku.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 03, 2010, 22:48:51 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
arteq
Gość
« Odpowiedz #129 : Styczeń 03, 2010, 22:51:36 »

Szkoda,Âże nie znam Twojego nazwiska Arteq,czy Lazar,jak wolisz na innym forum.
Kocie jesteœ perfidnym k³amc¹ i naiwniakiem. Ju¿ wielokrotnie juz ubzdura³o Ci siê w Twojej g³ówce, ¿e ktoœ jakoby mia³ wiele nickóe, lub na innych forach udziela³ siê pod innym nickiem. Wielokrotnie rzuca³eœ gówniarskie oskar¿enia i NIGDY nie by³eœ w stanie udowodniÌ swoich majaczeù. Taka sytuacja ma miejsce równie¿ teraz. Nie wiek kto to jest Lazar i na jakim forum siê udziela, a Twoje insynuacje s¹ jak zwykle pozbawione krzty prawdziwoœci. Kiedy w koùcu dziecinne zagrywki Kota zostan¹ ukrócone i kiedy w koùcu ten dzieciuch zostanie przymuszony aby wzi¹Ì odpowiedzialnoœÌ za swoje s³owa lub w przypadku braku dowodów [co zapewniam, ¿e w tej sytuacji bêdzie mia³o miejsce] bêdzie ukarany kar¹ administracyjn¹ lub zostanie przymuszony aby powiedzieÌ "przepraszam, zachowa³em siê jak gówniarz...".

Nie wiem co i na jakim forum udowodniÂłeÂś jakiemuÂś Lazarowi, lecz jeÂżeli chodzi o mnie i to forum to zostaÂły udowodnione Ci kÂłamstwa...

Nie, nie wiem wszystkiego - bazuje na oficjalnych informacjach. Natomiast Ty Kocie jako liniĂŞobrony przyj¹³eÂś insynuacje, Âże jakoby my nie wiemy wszystkiego, dlatego nasze oceny sÂą b³êdna. Dlatego proszĂŞ po raz ostatni- skoro nam zarzucasz brak informacji pochwal siĂŞ tymi ktĂłre poszerzyÂłyby nam pole widzenia i nasze obiekcje przedstawiÂły jako chybione. Masz takowe info czy teÂż znowu uciekasz, hĂŞ? 

Oficjalne zgÂłoszenie do administracji: w Âświetle kolejnych pomĂłwieĂą prze Kota kategorycznie wnoszĂŞ o przymuszenie oszczercy Kota do udowodnienia podÂłych kontynuacji jakobym na jakimÂś innym forum posÂługiwaÂł siĂŞ nickiem Lazar, a jeÂżeli nie bĂŞdzie w stanie tego udowodniĂŚ [zapewniam, Âże nie, bo nigdzie nie uÂżywam nicku Lazar] proszĂŞ o karĂŞ administracyjnÂą i przymuszenie do przeprosin. ProÂśba jest kategoryczna ze wzglĂŞdu na kolejne pomĂłwienia Kota i to, Âże nigdy za nie nie poniĂłsÂł odpowiedzialnoÂści. NajwyÂższy czas nauczyĂŚ smarkĂłw odpowiedzialnoÂści.   

edit: jak juÂż kilka razy pisaÂłem na tym forum mam na imiĂŞ artur.
edit: sÂłowa "Lazarus" zmienione na "Lazar"

==========================================================

Alez w znacznym stopniu jest na temat - Kot jako powtĂłrzony zarzut co do mylnoÂści moich osÂądĂłw w temacie "wykopalisk i Egiptu" zarzuciÂł brak informacji - dlatego poprosiÂłem go o RZECZOWE wyjaÂśnienia w tym zakresie. ChĂŞtnie zapoznam siĂŞz inforamcjami ktĂłrymi on DYSPONUJE a pozostaÂłym forumowiczom sÂą obce...
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2010, 18:39:39 wysłane przez Dariusz » Zapisane
kot
Gość
« Odpowiedz #130 : Styczeń 03, 2010, 22:59:44 »

Piotr, daj spokĂłj. Czy naprawdĂŞ mam udowodniĂŚ Ci, Âże ÂŁobos na wielu sesjach SIEDZI sobie spokojnie przy stole i "przekazuje" przesÂłanie samcia? Czy mam wsakzaĂŚ Ci swsje na ktĂłrych nawet nie jest wprowadzana w trans?

Szkoda,Âże nie znam Twojego nazwiska Arteq,czy Lazar,jak wolisz na innym forum.
Kocie jesteœ perfidnym k³amc¹ i naiwniakiem. Ju¿ wielokrotnie juz ubzdura³o Ci siê w Twojej g³ówce, ¿e ktoœ jakoby mia³ wiele nickóe, lub na innych forach udziela³ siê pod innym nickiem. Wielokrotnie rzuca³eœ gówniarskie oskar¿enia i NIGDY nie by³eœ w stanie udowodniÌ swoich majaczeù. Taka sytuacja ma miejsce równie¿ teraz. Nie wiek kto to jest Lazar i na jakim forum siê udziela, a Twoje insynuacje s¹ jak zwykle pozbawione krzty prawdziwoœci. Kiedy w koùcu dziecinne zagrywki Kota zostan¹ ukrócone i kiedy w koùcu ten dzieciuch zostanie przymuszony aby wzi¹Ì odpowiedzialnoœÌ za swoje s³owa lub w przypadku braku dowodów [co zapewniam, ¿e w tej sytuacji bêdzie mia³o miejsce] bêdzie ukarany kar¹ administracyjn¹ lub zostanie przymuszony aby powiedzieÌ "przepraszam, zachowa³em siê jak gówniarz...".

Nie wiem co i na jakim forum udowodniÂłeÂś jakiemuÂś Lazarowi, lecz jeÂżeli chodzi o mnie i to forum to zostaÂły udowodnione Ci kÂłamstwa...

Nie, nie wiem wszystkiego - bazuje na oficjalnych informacjach. Natomiast Ty Kocie jako liniĂŞobrony przyj¹³eÂś insynuacje, Âże jakoby my nie wiemy wszystkiego, dlatego nasze oceny sÂą b³êdna. Dlatego proszĂŞ po raz ostatni- skoro nam zarzucasz brak informacji pochwal siĂŞ tymi ktĂłre poszerzyÂłyby nam pole widzenia i nasze obiekcje przedstawiÂły jako chybione. Masz takowe info czy teÂż znowu uciekasz, hĂŞ? 

Oficjalne zgÂłoszenie do administracji: w Âświetle kolejnych pomĂłwieĂą prze Kota kategorycznie wnoszĂŞ o przymuszenie oszczercy Kota do udowodnienia podÂłych kontynuacji jakobym na jakimÂś innym forum posÂługiwaÂł siĂŞ nickiem Lazarus, a jeÂżeli nie bĂŞdzie w stanie tego udowodniĂŚ [zapewniam, Âże nie, bo nigdzie nie uÂżywam nicku Lazarus] proszĂŞ o karĂŞ administracyjnÂą i przymuszenie do przeprosin. ProÂśba jest kategoryczna ze wzglĂŞdu na kolejne pomĂłwienia Kota i to, Âże nigdy za nie nie poniĂłsÂł odpowiedzialnoÂści. NajwyÂższy czas nauczyĂŚ smarkĂłw odpowiedzialnoÂści.   

edit: jak juÂż kilka razy pisaÂłem na tym forum mam na imiĂŞ artur.

Trzymaj fason bracie.
WyprowadziÂłeÂś siĂŞ z rĂłwnowagi.
Czemu mnie obraÂżasz i smarkiem nazywasz?
Czy tak Chrystusa na swojej drodze sÂławisz?
Czy tak miaÂło byĂŚ,Âże obelgami racje swoje naciÂągasz?
Czy jesteœ rad z postawy swojej,ze wrogów wiêcej skupiasz a przyjació³ wcale?
Sam z siebie tak dziaÂłasz,czy sÂługusem tylko jesteÂś?
Pozdrawiam CiĂŞ serdecznie.ÂŚpij dobrze . UÂśmiech UÂśmiech

P.S.
ProszĂŞ o przeniesienie naszych postĂłw do dziaÂłu typu wyraÂź siebie,bo nasza korespondencja z wykopkami niewiele ma wspĂłlnego  a z wykopaliskami tym bardziej. UÂśmiech UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #131 : Styczeń 03, 2010, 23:04:23 »

Jak zwykle - zero konkretĂłw.
Co do "smarkĂłw" - poziom Twoich wypowiedzi jest dla mnie na poziomie Âśrednio rozgarniĂŞtego ucznia ostatnich klas podstawĂłwki. ZadaÂłem w zwiÂązku z tym pytanie o wiek - dla ÂśmiaÂłoÂści powtĂłrzĂŞ  info o sobie - 33  lata.
Skoro twoja wypowiedÂź nie ma nic wspĂłlnego z tematem - to po co robisz Âświadomie offtopy?

Nie wyprowadziÂłeÂś mnie z rĂłwnowagi, nie pochlebiaj sobie...
sarah54
Gość
« Odpowiedz #132 : Styczeń 03, 2010, 23:19:30 »

Co do bytnoœci na innych forach i o innych nickach- pe³ne prawo wolnej woli. Pe³ne prawo wolnej woli w zakresie "mniesiêzdajizmów", bo to wyra¿anie nas samych. Jeœli nie jest to spójne- szukamy miejsca, by nasze widzenie rzeczywistoœci chocia¿ w niewielkim stopniu dawa³o nam przyjemnoœÌ z przymusu naszego dzia³ania. Odbicie niewiele ma wspólnego z tym, co czujemy.
Kocie-podlegasz tym samym uwarunkowaniom, co Arteq. Czas nie jest Âłatwy- ale ja wam powiem, Âże najwiĂŞksze antagonizmy zawierajÂą w sobie najwiĂŞkszÂą moc kreacji...

Jednak obserwujÂąc czÂłowieka, wiem, Âże kÂłamie. ChoĂŚ siĂŞ tego wstydzi. kÂłamie, ale zaraz potem wie, Âże powiedzieĂŚ prawdĂŞ, to byĂŚ silnym. I kÂłamie nadal.
marek324
Gość
« Odpowiedz #133 : Styczeń 05, 2010, 13:18:23 »

sarah, do poruszanych tutaj zarzutĂłw wobec ciebie widzĂŞ Âże teÂż nie potrafisz siĂŞ ustosunkowaĂŚ. boÂże, jaka ty jestes uduchowiono-powierzchowna.  Z politowaniem
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2010, 14:29:48 wysłane przez marek324 » Zapisane
marek324
Gość
« Odpowiedz #134 : Styczeń 05, 2010, 14:01:08 »

kiara, jak ciĂŞ ak obserwujĂŞ oraz czytam to co piszesz - to chyba kaÂżdy siĂŞ ze mna zgodzi -masz powazny problem w relacjach mĂŞsko-damskich, problem a wrĂŞcz kompleks niedowartosciowania i niespeÂłnionej kobiecoÂści
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2010, 14:08:59 wysłane przez marek324 » Zapisane
acentaur

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 12

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #135 : Styczeń 05, 2010, 14:08:15 »

Witaj marek324,
mam do Ciebie prosbe. Moze bys sie najpierw wykazal jakimkolwiek znawstwem, w jakimkolwiek
temacie a przestal zajmowac sie inymi uzytkownikami. Prosze..
pozdrawiam
marek324
Gość
« Odpowiedz #136 : Styczeń 05, 2010, 14:11:22 »

acentaur, w tematach tutaj poruszanych nie moÂżna siĂŞ wykazaĂŚ "znawstwem" bo to jest niewymierne i nienamacalne. natomiast osoby, ich poglÂądy i wypowiedzi jak najbardziej. zwÂłaszcza kiedy prawiÂą michaÂłki UÂśmiech

PrzecieÂż co druga osoba na tym forum prawi Âże najwaÂżniejszy jest czÂłowiek i jego energia...  Z politowaniem
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2010, 14:21:55 wysłane przez marek324 » Zapisane
acentaur

Wielki gaduÂła ;)

Punkty Forum (pf): 12

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #137 : Styczeń 05, 2010, 14:37:21 »

Witaj marek324,
w tematach tutaj poruszanych nie moÂżna siĂŞ wykazaĂŚ "znawstwem" bo to jest niewymierne i nienamacalne
natomiast wymierne i namacalne nie istnieje co juz wykazano od dawna. Nawet nie chce mi sie
przytaczac linkow, cytatow bo to wszystko znajdziesz na forach matematyczno-fizycznych a nie
w podrecznikach czy wikipedii. Na temat michalkow moze Ci cos powiedziec pierwszy lepszy iluzjonista
, ktory zrobi Ci w 5 minut wode z mozgu. Jesli to za malo to psycholog, psychiatra . Oni maja cale tony papieru z fachowymi okresleniami na fakt, ze jeden widzi biale a drugi czarne choc oboje obserwuja to samo.  UÂśmiech
pozdrawiam
Kiara
Gość
« Odpowiedz #138 : Styczeń 05, 2010, 15:09:02 »

kiara, jak ciĂŞ ak obserwujĂŞ oraz czytam to co piszesz - to chyba kaÂżdy siĂŞ ze mna zgodzi -masz powazny problem w relacjach mĂŞsko-damskich, problem a wrĂŞcz kompleks niedowartosciowania i niespeÂłnionej kobiecoÂści

Jestes w bledzie , nic podobnego ( raz Ci to wyjasnie) wiecej do tego tematu nie powroce. Nie mam zadnych kompleksow , natomiast odslaniam wiedze na temat... , ktora przez wieki byla falszowana przez "zakompleksiona meska elite".
Bog stworzyl kobiete i mezczyzne ROWNYCH  SOBIE, nie ma potrzeby ponizania lub wywyzszania zadnego z aspektow.

Jezeli interesuja Ciebie moje teksty , to skup sie na nich, a  nie na mojej osobie prosze.
Nie moja osoba jest sednem tematu a MM , nie ma wiec zadnego powodu by dyskutowac o mnie i moim zyciu osobistym.

Kiara UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2010, 15:44:38 wysłane przez Kiara » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #139 : Styczeń 05, 2010, 15:34:48 »

marek324 na tym forum nie oceniamy innych uÂżytkownikĂłw a nawet ich wypowiedzi a raczej PISZEMY COÂŚ WÂŁASNEGO, SWOJE PRZEMYÂŚLENIA ORAZ DOÂŚWIADCZENIA

jeÂśli masz jakiÂś problem to sugerujĂŞ zmieniĂŚ forum - moÂże jakieÂś dla pustych dresĂłw - oni lubiÂą byĂŚ chamscy i oceniaĂŚ / obraÂżaĂŚ innych...

718'
Andtrax Skyaler
Gość
« Odpowiedz #140 : Styczeń 05, 2010, 17:52:17 »

marek324 sprawdÂź czy nie masz w domu wycieku gazu lub innej  niebezpiecznej substancji
Sarah napisaÂła to co stwierdziÂła po twoich postach
a ty reagujÂąc w taki sposĂłb pokazaÂłeÂś Âże siĂŞ nie myliÂła 
arteq
Gość
« Odpowiedz #141 : Styczeń 05, 2010, 18:18:15 »

718 i Ty udzielasz takie rady? ZapomniaÂłeÂś juÂż jak rzucaÂłeÂś niewybrednymi ocenami na prawo i lewo? A kto rzucaÂł epitetami? Mam wskazaĂŚ miejsca? ApelujĂŞ o odrobinĂŞ przyzwoitoÂści.

Kiaro, prosiÂłem CiĂŞ wielokrotnie abyÂś nie naduÂżywaÂła sÂłowa "wiedza" w odniesieniu do swojej radosnej twĂłrczoÂści. Tym bardziej w Âświetle tego, Âże wielokrotnie udowodniano Ci kÂłamstwa. Czy Twoja "wiedza" bÂądÂź myÂśliciele podpowiedzieli Ci rĂłwnieÂż, Âże niejaki Lazar na FZP to ja - wszak tak tam zwracasz siĂŞ: "Lazar [arteq]..." i dodajesz kÂłamliwie "przenosisz to z innego forum..."? I Kot za TobÂą powtarza te kÂłamstwa czy tez jest sam taki kreatywny? [nie wiedziaÂłem o jakie forum i wypowiedzi chodzi - dostaÂłem linka od Janusza w Âświetle zgÂłoszonych przeze mnie uwag do kÂłamstw Kota].
Czy masz na grosz przyzwoitoÂści i uczciwoÂści aby udowodniĂŚ te KÂŁAMSTWA? Zapewniam, Âże nigdy w jakikolwiek sposĂłb nie uczestniczyÂłem w czymkolwiek na FÂŻP, dla sprawdzenia przez administracjĂŞ mogĂŞ coÂś napisaĂŚ aby przyjrzeli siĂŞ adresowi IP [z kaÂżdego z 3 komputerĂłw z jakich zdarza mi siĂŞ korzystaĂŚ].
Tak¿e Twoja "wiedza" okaza³a siê fa³szywa. Dopuœci³aœ siê KOLEJNEGO K£AMSTWA [tak samo jak i Kot w tym zakresie]. Czy tak wygl¹da "mi³oœÌ" i "rozwój" w Twoim wydaniu? Gratulujê k³amco [w odniesieniu do udowodnionych Ci "miniêÌ siê z prawd¹"].
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2010, 18:27:30 wysłane przez arteq » Zapisane
kot
Gość
« Odpowiedz #142 : Styczeń 05, 2010, 19:04:04 »

I tak poraz kolejny dzentelmen rozprawiÂł siĂŞ z kobietÂą Bogu ducha winnÂą KiarÂą.

W przeciwieĂąstwie do Ciebie poczciwy czÂłowieku ja bardzo wysoko oceniam postawĂŞ Kiary,ktĂłra udowodniÂła

zachowaniem swoim pozytywna cechĂŞ-nie zajmuje siĂŞ roznoszeniem gĂłwienka,jak inni...

...inni,ktĂłrzy choĂŚ troszkĂŞ przy kaÂżdej okazji chcÂą siĂŞ w nim wytaplaĂŚ i taplajÂą siĂŞ wymazujÂąc sobie twarz,by

rozpoznanym byĂŚ z daleka i uwagĂŞ na siebie zwrĂłciĂŚ-wymiotujÂąc peÂłne nienawiÂści do ÂŚwiata i ludzi sÂłowa.

Kiara mianowicie nie podzieliÂła siĂŞ swoimi spostrzeÂżeniami z tym forum,choĂŚ mogÂła to zrobiĂŚ juÂż dawno.

OdpuÂściÂła i dobrze o niej to Âświadczy.

W zapÂłacie,Âże chroniÂła i tak skompromitowanÂą osobĂŞ dostaÂła gĂłwienkiem poÂśmiardujÂącÂą -wiÂązankĂŞ z ogrodu

ulubieĂąca naszego-miÂłego kolegi.

...kolegi,ktĂłry wykazaÂł sie wielokrotnie dobrym sÂłowem dla wielu uczestniczek tego forum- charakterystyczne

mĂŞstwo swoje w ten sposĂłb podkreÂślajÂąc.

Sami oceĂącie,czy ten dobry czÂłowiek na podziw nie  zasÂługuje? UÂśmiech MrugniĂŞcie

P.S.

Dla zainteresowanych.
http://www.forumfzp.net/viewtopic.php?t=3197&sid=aa3dcd8e7657100842a7b6274b02f3fa

« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2010, 19:39:32 wysłane przez kot » Zapisane
Mobius
Gość
« Odpowiedz #143 : Styczeń 05, 2010, 19:14:16 »

And the Winner for Round one is..... Cool

Round Two 

FIGHT !!!  DuÂży uÂśmiech
Kiara
Gość
« Odpowiedz #144 : Styczeń 05, 2010, 20:16:32 »

Obecne pokazywanie IP nie jest juz zadnym dowodem na nic , jest mnustwo sposobow zeby to zmieniac i byc nie zauwazonym.
Ktos , kto awanturuje sie ze wszystkimi zarzucajac im klamstwo moim zdaniem sam nie ma czystego sumienia.
To jedno.

A drugie ja artqowi nie ufam w zadne jego zapewnienia , tak wiec pokazywanie jakiegos adresu IP , to tylko zabawa dla naiwnych.

Poczekamy czas zrobi kolejna odslone , maski o malu beda spadaly.

Lazar za swoja misyjnosc , tedecyjnosc , arogancje i inne rzeczy zostal na stale usuniety z forum FZP.
Czy mozna w tym momecie udowodnic ze to arteq? To skomplikowana sprawa , mysle ze gra nie warta "swieczki", czas zrobi swoje i w tej kwestji , jak w wielu innych .Poczekajmy......

Serdecznie pozdrawiam.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2010, 20:26:11 wysłane przez Kiara » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #145 : Styczeń 05, 2010, 21:27:20 »

Kiara nie jest "Bogu ducha winnÂą" kobietÂą. Jest oszczercÂą - rzuciÂła na mnie potwarz i nie potrafi jej udowodniĂŚ. Brakiem zaufania nie ma sobie co gĂŞby wycieraĂŚ [takie powiedzenie]. Kocie a Ty doroÂśnij w koĂącu i na swoje kÂłamstwa rĂłwnieÂż przedstaw dowody, zamiast uciekaĂŚ siĂŞ do lania wody.
Na szczĂŞÂście jeszcze w myÂśl prawa to zarzucajÂący ma udowodniĂŚ swoje oskarÂżenia a nie odwrotnie. Tego od Was oczekujĂŞ - nieco dorosÂłoÂści i odpowiedzialnoÂści za wypowiedziane sÂłowa. Nie wiem czy mozna czy tez nie moÂżna zmieniaĂŚ IP, ja tam niczego nie zmieniam - mam odwagĂŞ wprost powiedzieĂŚ co myÂślĂŞ i nie uciekam przed odpowiedzialnoÂściÂą.
Taaaak Kiaro, maski opadaj¹ - jak widaÌ równie¿ i Twoja kreowana na "oœwiecon¹ i uduchowion¹" osobê z przeogromna prawdziw¹ wiedz¹. Jak wskazuj¹ ostatnie fakty to ¿adna wiedza - to lipne wypociny - zawsze tym siê okazuj¹ gdy istnieje mozliwoœÌ ich weryfikacji, ¿adny rozwój i ¿adne oœwiecenie - osoby cechuj¹ce siê tymi przymiotami ca³kiem inaczej zachowuj¹ siê - nie rzucaj¹ oszczerstw, a zarzuty potrafi¹ udowodniÌ. Ty bezpodstawnie oczerniasz ludzi.
Czekam na dowody.
Zawsze uwaÂżam, Âże udowodnienie kÂłamstw, oczyszczenie ludzi z oszczerstw to "gra warta Âświeczki". I nie zamierzam dalej czekaĂŚ, jeÂżeli chcesz czekaĂŚ to trzeba byÂło powstrzymaĂŚ siĂŞ ze swoim kÂłamliwym stwierdzeniem.
Sama jesteœ przeczulona na punkcie "powiedzia³am/nie powiedzia³am", wielokrotnie ¿ada³as dowodów - zawsze Ci je przedstawia³em, wykrzykiwa³aœ - bieg³as do admina na skargi, straszy³aœ banami. WeŸ kobieto schowaj hipokryzjê i sama zastosuj siê do w³asnych rad i ¿¹daù. Udowodnij lub przyznaj siê do k³amstwa... Ja jestem spokojny o wynik, bo wiem, ¿e to nie ja ukrywam siê pod nickiem Lazar. Ty byÌ mo¿e powoli zdajesz sobie sprawê z kolejnej wpadki, kolejnej w krótkim czasie, dlatego teraz za wszelk¹ cenê bêdziesz stara³a siê wywin¹Ì z tej sytuacji - z wypowiedzianego k³amstwa. Nie pozwolê abys o tym zapomnia³a.
kot
Gość
« Odpowiedz #146 : Styczeń 05, 2010, 21:37:02 »

Kiara napisaÂła:

"Lazar za swoj¹ misyjnoœÌ,tendencyjnoœÌ,arogancjê i inne rzeczy na sta³e zosta³ usuniêty z forum F¯P"

Takimi to "zaletami" a przede wszystkim promieniujÂącÂą nienawiÂściÂą nafaszerowane sÂą posty kolegi Artqa.

Czy nasze forum skazane jest na wieczne cierpienie?

Czy forum Projektu Cheops musi byĂŚ na wieki upodlone i wywrĂłcone do gĂłry nogami przez

jednego,niezadowolonego, wrogonastawionego i niebezpiecznego forumowicza?  Smutny Smutny

arteq
Gość
« Odpowiedz #147 : Styczeń 05, 2010, 21:55:44 »

PowtĂłrzĂŞ po raz kolejny - nie wiem kto to jest jakiÂś Lazar, nie wiem co i gdzie popisywaÂł i nie obchodzi mnie to.
Forum nie bêdzie upodlone gdy ludzie bêd¹ ponosili konsekwencje swoich s³ów. Obchodzi mnie natomaist, ¿e bezpodstawnie i k³amliwie zarzuca mi siê ¿e to ja ukrywa³em siê pod tym nickiem i tym samym przypisuje siê mi jego s³owa. Szczytem bezczelnoœci i perfidii jest próba rozliczania mnie z nich.

JeÂżeli w czymÂś siĂŞ mylĂŞ/kÂłamiĂŞ to proszĂŞ o konkrety, argumenty i dowody. ProszĂŞ wskazaĂŚ mi miejsce gdzie dopuÂściÂłem siĂŞ pomyÂłki/kÂłamstwa i w przypadku udowodnienia mi tego nie przeprosiÂłem. Wtedy dyskusja bĂŞdzie miaÂła jakiÂś poziom zamiast gĂłwniarskich przepychanek. JuÂż to wielokrotnie proponowaÂłem i sam stosujĂŞ to w dyskusjach, a zawsze w przypadku gdy zarzucam komuÂś kÂłamstwo czy hipokryzjĂŞ.

PrzykÂład:
1. Kot zarzuciÂł mi uÂżywanie nicka Lazar na innym forum i przypisuje mi wypowiedziane przez niego sÂłowa.
2. Odpowiadam, Âże to nieprawda kÂłamstwo.
3. Kot pomimo tego [oczywiÂście ma prawo powÂątpiewaĂŚ w moje sÂłowa/zapewnienia] podtrzymuje swoje stanowisko.
4. ProszĂŞ wobec tego o dowody bÂądÂź przyznanie siĂŞ do kÂłamstwa/pomyÂłki, rĂłwnolegle sprawĂŞ zgÂłosic do moda
5a. W przypadku udowodnienia przez Kota, Âże jego zarzuty byÂły prawdziwe - ja wychodzĂŞ na kretyna i manipulanta - tym samym jestem winny przeprosin i/lub kary administracyjnej
5b. W przypadku gdy Kot nie jest w stanie udowodniĂŚ bÂądÂź nie zamierza udowodniĂŚ prawdziwoÂści oskarÂżeĂą ma wycofaĂŚ siĂŞ z nich i/lub otrzymaĂŚ karĂŞ administracyjnÂą.

Uczciwe, proste, pouczaj¹ce, hamuj¹ce na przysz³oœÌ zapêdy bezpodstawnych oskar¿eù/nieuczciwej obrony.

kot
Gość
« Odpowiedz #148 : Styczeń 05, 2010, 22:08:31 »

UÂżywanie nicka Lazar nie byÂło zarzutem-to Ty zaczepki szukasz i zarzuty w usta mi wkÂładasz.

Ja wiem,ze wystĂŞpujesz na innych forach i chore byÂłoby czynienie z tego zarzutu.Sam zrobiÂłeÂś z tego problem-widocznie sumienie niczyste masz,bo nerwowo do tego podszedÂłeÂś.
WiĂŞc kÂłamstwo jest od Ciebie,Âże jest to jakiÂś zarzut.

ProszĂŞ o dowody,Âże pani Lucyna nie ma przekazĂłw i sÂłowa,ktĂłre na sesjach z ust jej wypÂływajÂą sÂą przez niÂą osobiÂście na poczekaniu wymyÂślane.
BĂŞdzie to dowĂłd,Âże pani Lucyna kÂłamie. UÂśmiech MrugniĂŞcie

Uczciwe,proste i.t.d.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #149 : Styczeń 05, 2010, 22:12:35 »

Klamstwo a niemozliwosc udowodnienia czegos z wielu powodow to nie to samo.

Klamstwem mozna nazawac rzecz na ktora ma sie dowod iz nie jest prawdziwa. W tym wypadku nie ma takich dowodow.

Natomiast niemozliwosc obecna udowodnienia powyzszego faktu wyplywac moze z wielu powodow, rowniez z  powodu zatarcia sladow , specjanie , lub przypadkowo.

Nie mniej jednak osobowosc artqa i Lazara sa zblizone do siebie , styl wypowiedzi i arogancja tematyczna idetyczne.
Tyle mozna powiedziec obecnie.

Wiecej wypowiedzi moich w tym temacie nie bedzie.

Pozdrawiam.

ps. Przepraszam arteq  ale ja nie mam geby i prosze w stosunku do mnie nie uzywac takich zwrotow , bo sa obrazliwe.
W okresleniu swojej obecnosci na forum uzywasz slowa ukrywam sie pod nickiem...., nikt nie uzyl takiego okreslenia ( byc moze to robiles wiec tak napisales?) , zawzyczaj na forum uzywa sie nicku gdy pisaniu towarzysza normalne intecje.
Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2010, 23:18:09 wysłane przez Kiara » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 78 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: