Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czerwiec 01, 2025, 12:57:10

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Inni o energii.  (Przeczytany 869072 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
1111LALA
Gość
« Odpowiedz #1875 : Grudzień 13, 2012, 20:38:48 »

czytaÂłem  na stronie Projektu Cheops ,ze Pacia Mama  prowadziÂła caÂła wyprawe  w Boliwii i peru ,Ona jest rĂłwnieÂż opiekunka Jeziora Titikaka ,
to odnosnik nasz jako Matka Boska w chrzeÂścijaĂąstwie
blueray21

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 32

« Odpowiedz #1876 : Grudzień 13, 2012, 20:50:08 »

Songo, ten przekaz byÂł juÂż pod nr 1866.

Wiedza ochrania, ignorancja zagraÂża.
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1877 : Grudzień 14, 2012, 21:32:42 »

Szacowny blu odpuœÌ szacowny w. songo jest w trakcie wymiany szkie³ kontaktowych Du¿y uœmiech
to pifko DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1878 : Grudzień 14, 2012, 21:52:21 »

W sumie nie waÂżne, choĂŚ przyczyny upatrywaÂłbym bardziej w pifku, niÂż w soczewkach.
Na zdrowie, przypomniaÂłeÂś mi, Âże zapomniaÂłem pobraĂŚ co nieco.

blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1879 : Grudzień 15, 2012, 10:23:48 »

Moim zdaniem warto przeczytaĂŚ poniÂższy przekaz Arktrurian. Wprawdzie jest to inna channelerka, ktĂłra uÂżywa dla siebie typowych fraz, ale sedno powinno byĂŚ zrozumiaÂłe, bez problemu.
Wielu oprĂłcz zapowiedzi wejÂścia w ZÂłoty Wiek, zapowiada teÂż, Âże bĂŞdzie to Epoka Serca. Ten przekaz w prosty sposĂłb pozwala zrozumieĂŚ o co z tym sercem chodzi. Polecam.

Arkturianie: Logiczny umysÂł ludzki

Pozdrowienia moi drodzy, jesteœmy Arkturianami i przychodzimy prowadziÌ i wspieraÌ wszystkich w tym czasie g³ównego rozwijania energii nowej ziemi na planecie ziemi. Wiele siê zmienia na poziomie komórkowym w waszym ludzkim pojeŸdzie i to jest widoczne dla Was w refleksjach, które s¹ waszymi doœwiadczeniami ¿yciowymi cz³owieka. Jesteœmy tutaj, aby radziÌ wam w szczególnoœci na temat zmian w ludzkim pojeŸdzie oraz w jaki sposób mog¹ byÌ one interpretowane w tym czasie w waszym ludzkim doœwiadczeniu ¿yciowym.

Planeta Ziemia jest obsypana czêstotliwoœciami wysokich energii i wielu z was jest w stanie to poczuÌ na g³êbokim poziomie. Tu podwy¿szenie czêstotliwoœci jest po to, aby umo¿liwiÌ energiom nowej ziemi byÌ w pe³ni zakotwiczonym nie tylko do planety ziemi, ale tak¿e do ludzkiego pojazdu, przez który doœwiadczacie tej planety. Jest to zmiana, która doprowadza wielu do punktu kwestionowania poczytalnoœci bo jest uaktualnieniem jak ¿adne inne.

Wyjaœnijmy dok³adniej, abyœcie mogli uzyskaÌ dalsz¹ jasnoœÌ widzenia. Wielu z was trzyma siê g³êboko sposobów starej ziemi i my mówimy, ¿e to wp³ywa na wasz poziom energii i wasz¹ sygnaturê energii. ¯yj¹c nadal w paradygmacie starego œwiata zobaczycie, ¿e poziom waszej energii zaczyna nurkowaÌ, gdy¿ energie nowej ziemi prosz¹ o pielêgnowanie JANI, prosz¹, aby staÌ siê bardziej œwiadomym tego, jak cz³owiek przetwarza informacje. Wielu nie uznaje tego i wraca do logicznego umys³u, logiczny umys³ nie mo¿e przetwarzaÌ informacji, które przychodz¹ w nowych czêstotliwoœciach do poziomu, na którym serce mo¿e, gdy¿ te czêstotliwoœci w³aœnie harmonizuj¹ z sercem. Serce jest siedzib¹ Mi³oœci w ludziach, jest siedzib¹ Duszy i Mi³oœci, która jest wlewana na i do ca³ej planety Ziemi i dociera tego obszaru twojej Istoty. To jest skokowo startuj¹ca Mi³oœÌ, któr¹ Jesteœcie w Prawdzie, rozumiecie nasz¹ analogiê? Czy rozumiecie, nasze s³owa?

Ludzki pojazd odmawia³ jego Ÿród³om paliwa przez eony, paliwem do doœwiadczenia ludzkiego ¿ycia jest Mi³oœÌ moi drodzy i jeszcze Mi³oœÌ jest tym, czego was nauczono, aby zaprzeczaÌ JANI i widzimy wielu, którzy s¹ w strachu, aby pozwoliÌ Mi³oœci wejœÌ w ich ludzkie doœwiadczenie ¿ycia. Jest to w Prawdzie Tym, Kim Jesteœcie, to jest to, z czego WY jesteœcie stworzeni i to jest czêstotliwoœÌ, z której ca³e stworzenie powstaje. A jednak zaprzeczacie temu sami sobie i pytamy dlaczego? Pytamy, dlaczego chcecie odmówiÌ sobie po¿ywienia w tym czasie g³ównej transformacji ca³ej i na ziemi.

Wyja¶nijmy, dlaczego chcecie zaprzeczaæ JA¬NI, gdy¿ nauczania pokazuj± nam wyra¼nie, ale my nie jeste¶my w ludzkiej postaci, i my w pe³ni doceniamy i uznajemy trudno¶ci, które le¿± w akceptacji PRAWDY w tym czasie. Logiczny umys³ ludzki jest m±cicielem pokoju je¶li rozumiecie to nasze okre¶lenie. Jest to ³otrowski element, który bêdzie przekonywaæ JA¬Ñ, ¿e wszystko jest tylko snem i wszystko jest jednak z³o¿one. Ludzkie serce jest organem transformacji, jest organem, który zasila ludzki pojazd. Je¶li serce przestaje biæ, ludzki pojazd ginie i pytamy, dlaczego by³oby tak, gdyby nie by³o takie wa¿ne miejsce w poje¼dzie. To jest wasz "silnik", to jest to, co napêdza ludzki pojazd i jest tym, co napêdza ludzkie do¶wiadczenie ¿ycia. Pytamy, jak to jest mo¿liwe "kierowanie" swoim ludzkim pojazdem, je¿eli nie serwisujesz silnika? Czy rozumiecie nasz± analogiê? Czy rozumiecie nasze wytyczne?

Wielu opada w wibracji, poniewaÂż tylko wierzÂą informacjom, ktĂłre sÂą prezentowane w rzeczywistoÂści 3D, nie pozwalajÂąc sercu przetwarzaĂŚ czĂŞstotliwoÂści i OdczuwaĂŚ Prawdy wrzucacie swoje ludzkie doÂświadczenie Âżycia w tym czasie do powaÂżnego chaos
u. Czêstotliwo¶ci próbuj± zrównowa¿yæ ludzki pojazd ale WY wyrzucacie JA¬Ñ z równowagi przez tylko stosowanie logiki ludzkiego mózgu. Wyja¶nijmy dalej. Serce jest siedzib± Waszej duszy, DUSZA jest po³±czeniem do wszech¶wiata, to jest po³±czenie, które macie z ludzkiej postaci do DUSZY, któr± jeste¶cie w Prawdzie. Logiczny mózg przyszed³ z ludzkim pojazdem, i jego celem jest poczucie ludzkiego do¶wiadczenia ¿ycia z punktu widzenia ludzkiego cia³a. Nigdy nie by³ zaprojektowany do pracy samodzielnie bez wytycznych ze strony serca. Ci, którzy szukali ograniczenia i powstrzymania ludzkiej rasy szybko zdali sobie sprawê, ¿e, gdy oddzieliæ logiczny mózg z kosmosu serca pozwoli ludzkiemu pojazdowi wyj¶æ z równowagi do punktu od³±czenia od Wszystkiego. To jest wyzwanie, przed którym ludzko¶æ teraz stoi, drodzy, aby znale¼æ równowagê i doprowadziæ ludzki pojazd znów na powrót do równowagi. Ludzki pojazd, który polega ca³kowicie na logice i nie przetwarza przez serce jest podobny do samochodu, który jedzie bez kierowcy. Ten samochód zjedzie z drogi, nie jest w stanie zawróciæ sam i reagowaæ na warunki drogowe i skoñczy byæ mo¿e katastrof± wzd³u¿ drogi. Czy rozumiecie, kochani nasze analogie? Czy rozumiecie znaczenie przestrzeni serca?

To, czego nauczono was w waszej ludzkiej postaci, zosta³o zaprojektowane, aby pomóc logicznemu mózgowi przej¹Ì funkcje serca i zak³ócaÌ ludzkie doœwiadczenia ¿yciowe w celu utrzymania serca bez funkcjonowania w ogóle. To zapobieg³o w ten sposób utrzymaniu równowagi i klarownoœci wizji. Wtedy by³o mo¿liwe ukrycie Prawdy na oczach ludzkiej rasy,
ktĂłra byÂła w istocie Âślepa na wszystko, widzicie to, drodzy?

To, co teraz omiata ca³¹ planetĂŞ Ziemia, pomaga rozpuÂściĂŚ utrzymanie logicznego ludzkiego mĂłzgu i pomaga stymulowaĂŚ serce , aby rĂłwnowaga by³¹ znĂłw osiÂągalna i moÂżliwa. Jednak wielu wpada w zak³ócenia, ktĂłre zostaÂły stworzone dla ludzkiego logicznego umysÂłu, wierzÂącego, Âże  proces musi byĂŚ logiczny. Serce nie zna logiki, gdyÂż MiÂłoœÌ nie zna logiki drodzy, MIÂŁO¦Æ TYLKO JEST i to jest teraz ta wibracja, ktĂłra szuka rozpuszczenia ciĂŞÂżkich ÂłaĂącuchĂłw, ktĂłre zostaÂły umieszczone wokó³ ludzkiego doÂświadczenia Âżycia tu na planecie ziemi.

Gdy logiczny mĂłzg bĂŞdzie zwolniony z obowiÂązkĂłw wynikajÂących z rzeczywistoÂści ziemskiej w 3D, bĂŞdzie wĂłwczas w stanie przetworzyĂŚ wspomnienia, ktĂłre sÂą zawarte w przestrzeni serca,
sÂą to galaktyczne wspomnienia i sÂą w stanie byĂŚ dostĂŞpne dla Wszystkich w ludzkiej postaci. To, co powstrzymuje was przed  dostĂŞpem do nich, jest to logiczny mĂłzg czÂłowieka, ktĂłry zostaÂł nauczony, Âże nie jest to moÂżliwe, i Âże Âżycie, ktĂłrego doÂświadczacie w tym momencie na planecie Ziemia jest wszystkim, co istnieje. To nie jest prawda, i my radzimy Wam przetwarzaĂŚ nasze sÂłowa za poÂśrednictwem serca, gdyÂż Serce Zna PRAWDÊ.

Pytamy, dlaczego chcieliÂście byÂś wcieleni w tej linii czasowej i wymiarze z takim czystym ÂświatÂłem w sercu, jeÂśli to nie byÂło dla tego ÂświatÂła w celu zwiĂŞkszenia jego jasnoÂści i powracajÂących wspomnieĂą. Wzniesienie, drodzy, jest drogÂą do domu, jest to droga do twego Serca, gdyÂż SERCE jest Domem, rozumiecie nasze wytyczne moi drodzy? Czy wiecie, jak moÂżecie stworzyĂŚ raj na ziemi, gdy bĂŞdziecie w peÂłni w przestrzeni serca?

To, co rozpuszcza przed waszymi oczami nigdy nie byÂło PrawdÂą, to tylko wytwĂłr ludzkiego logicznego mĂłzgu, ktĂłry pozwalaÂł byĂŚ tak wytrÂąconym z rĂłwnowagi, Âże zdrowie waszego ludzkiego pojazdu zostaÂło w wielu przypadkach powaÂżnie naruszone.
Znowu zabierzemy was do scenariusza z samochodem bez kierowcy, gdy¿ samochód jest wtedy otwarty na wiele ró¿nych szkód, mo¿e byÌ wgnieciony, porysowany lub uszkodzony, gdy kierowca nie jest obecny, kieruj¹c pojazdem w bezpieczeùstwie. Czy rozumiecie, nasze s³owa moi drodzy? Kiedy jesteœcie w pe³ni obecni i kontrolujecie swoje ¿ycie, ¿yj¹c w sercu i poprzez umo¿liwienie wszystkiemu p³yn¹Ì swobodnie, wtedy logiczny mózg nie przejmuje kontroli i nie zabiera waszego ludzkiego pojazdu w miejsca, gdzie mo¿e byÌ uszkodzony.

WrĂŞcz przeciwnie pracujÂąc przez przestrzeĂą serca informuje was o wszystkim, co nie jest juÂż dla waszego najwyÂższego dobra, robi to za poÂśrednictwem UczuĂŚ i Wiedzy, ktĂłra mieszka w tobie, na najg³êbszym poziomie. Nie ma wyboru, nie ma decyzji i wa¿¹cych plusĂłw i minusĂłw sytuacji, gdyÂż  SERCE ZNA PRAWDÊ, to jest uczucie, ktĂłre rozpoznajecie i z ktĂłrym pracujecie, to sprawia, Âże Âżycie na planecie ziemi jest znacznie bardziej pÂłynne bo jesteÂście w peÂłnej kontroli nad ludzkim pojazdem.

Jesteœmy Arkturianami, drodzy i jesteœmy tutaj, aby pomóc w tym czasie g³êbokiego prze³omu, prosimy, abyœcie pracowali z now¹ energi¹ i pozwalali wszystkiemu, co nie wam s³u¿y, aby by³o pokazane wam w Prawdzie i nastêpnie pod¹¿ajcie za swoimi wewnêtrznymi wytycznymi dotycz¹cymi tego, jak doprowadziÌ wasze ludzkie pojazdy z powrotem do równowagi. Gdy pod¹¿acie za tym procesem i umo¿liwiacie procesowi rozwijaÌ siê przez Was w tym czasie wtedy wchodzicie bardziej w przep³yw naturalnego procesu, który jest ¿yciem. Logiczny mózg próbuje nauczyÌ was, ¿e to nie jest jeszcze mo¿liwe, gdy¿ mózg nigdy nie doœwiadcza³ tego w ludzkiej postaci, kiedykolwiek, rozumiecie nasze s³owa moi drodzy?

Prosimy was, aby oderwaÌ siê od dramatów, które powstaj¹ w waszym ludzkim doœwiadczeniu ¿ycia, prosimy Was, aby od³¹czyÌ siê od prób powstrzymywania was w drodze do przodu, tego, co ju¿ nie s³u¿y, tego, co nie jest w przep³ywie, tego, co jest g³êboko w zniekszta³conych nauczaniach. Zezwólcie na po³¹czenie swojej Duszy i pozwólcie Duszy, Któr¹ Jesteœcie w Prawdzie, aby pokaza³a Wam drogê do domu, bo Ona mieszka g³êboko w przestrzeni Serca.

Obejmujemy was w Mi³oœci, która Jest moi drodzy, niech przep³ywa przez Was, niech przep³ywa wokó³ Was i znajdŸcie pokój, który jest zawarty w WAS, gdy¿ pokój jest bram¹ do nowej ziemi i bram¹ do tworzenia nieba na Ziemi w tym czasie. B¹dŸcie w pokoju i utrzymujcie Mi³oœÌ, która Jest w przestrzeni serca. Miejcie Mi³oœÌ i Wspó³czucie dla Wszystkich w tym czasie, gdy¿ Wszyscy to Jedno.

14 grudnia 2012
Channeler: Karen Doonan
www.crystalline-sanctuary.com
www.thegalacticportal.com
www.labrynthschooloflight.com

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1880 : Grudzień 16, 2012, 08:17:09 »

Logiczny mĂłzg prĂłbuje nauczyĂŚ was, Âże to nie jest jeszcze moÂżliwe, gdyÂż mĂłzg nigdy nie doÂświadczaÂł tego w ludzkiej postaci, kiedykolwiek, rozumiecie nasze sÂłowa moi drodzy

No wreszcie coÂś powiedzieli z wÂłasnego doÂświadczenia DuÂży uÂśmiech
OczywiÂście, Âże to rozumiejÂą wszyscy ktĂłrzy utoÂżsamili siĂŞ ze swojÂą formÂą (ciaÂłem fizycznym) DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech

PS
blu to pierwszy mĂŞski channeling, ktĂłry przetÂłumaczyÂłeÂś DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1881 : Grudzień 16, 2012, 10:44:03 »

Widzisz, PrzebiÂśnieu, i Âślepej kurze moÂże siĂŞ trafiĂŚ.... Tylko coÂś tu nie gra z logikÂą. Przekaz twierdzi, Âże u tych co siĂŞ utoÂżsamiajÂą  z formÂą / ciaÂłem logiczny mĂłzg nie dopuszcza dla nich takiej moÂżliwoÂści, bo ona jeszcze nigdy dla niego nie zaistniaÂła.
KrĂłtko mĂłwiÂąc w/g mnie chodzi o to, Âże logiczny mĂłzg dla ciaÂła / Âżycia ma inne priorytety, niÂż aktualne energie.
=================================================================
A teraz kolejny przekaz Ute i kolejny raz Pachamama. Tym razem trochê po nas jedzie, ale czy mo¿na siê dziwiÌ? A mo¿e to to¿samoœÌ Ute nieco zabarwi³a przekaz emocjami.

Pachamama – StaroÂżytne ÂŚwiĂŞte Serce

JESTEM Pachamama!
Jestem Matk¹ Œwiata, i przynoszê staro¿ytn¹ m¹droœÌ z powrotem do Serca Ludzkoœci.

Wielu z was zapomniaÂło drogi StaroÂżytnych i nie wiedzÂą jak byĂŚ peÂłnym szacunku w zrozumieniu, Âże ta StaroÂżytna Wiedza jest waszymi wÂłasnymi ÂŚwiĂŞtymi Korzeniami bez ktĂłrych nie moÂżecie wrĂłciĂŚ do swojego prawdziwego czÂłowieczeĂąstwa, a wiĂŞc musi byĂŚ ponownie zintegrowana.

W mĂłzgu myÂślicie, Âże macie wolny wybĂłr o tym, co stanie siĂŞ w przyszÂłoÂści i jak przejÂście do Nowej Ziemi nastÂąpi. MĂłzg myÂśli, ale ÂŚwiĂŞte * Serce Wie. To jest tajemnica! KoÂści zostaÂły rzucone i jest sztywna droga prowadzÂąca do NajÂświĂŞtszego Serca LudzkoÂści. WejdÂź na niÂą i bĂŞdziesz wiedzieĂŚ.

JA JESTEM Pachamama, JA JESTEM Œwiadom¹ Energi¹ i Procesu Nowego Stworzenia, które wkrótce ujawni wasz nowy Œwiat. Nie ogranicza siê On tylko do Nowej Ziemi, ale równie¿ do otaczaj¹cego was Wszechœwiata. Jestem, Moc¹, T¹ przenosz¹c¹ Si³¹, która przynosi Now¹ Kreacjê, w³aœnie wymarzon¹ w Sercach tych, którzy kieruj¹ przeznaczeniem ludzkoœci.

SÂą to StaroÂżytni MĂŞdrcy, KochajÂący, ktĂłrzy dbajÂą o was i ktĂłrzy majÂą wasze najlepsze w Sercu. SÂą oni ukrytymi Âżyczliwymi przywĂłdcami i dobroczyĂącami ludzkiej ewolucji.

Proszê zaakceptowaÌ prawdê, ¿e wy, których œwiadomoœÌ siedzi w mózgu, nie mo¿ecie stworzyÌ Prawdziwego nowego œwiata, którego podstaw¹ musi byÌ JednoœÌ. Ale te¿ wiedzcie, ¿e s¹ jedyne nieliczne i rzadkie Istoty, których œwiadomoœÌ mieszka naprawdê w Sercu. Oni pokazuj¹ wam drogê. Jest to droga Bogini, i mê¿czyzna musi teraz uwolniÌ swoj¹ dominacjê i umo¿liwiÌ mocy Bogini rz¹dziÌ przysz³ym przeznaczeniem ludzkoœci.

Równie¿ Wy mo¿ecie powróciÌ do dawnej drogi Najœwiêtszego Serca i wznowiÌ wasze prawowite miejsce jako Boskich Wspó³twórców we wszechœwiecie. Ale do tej chwili nie macie Mocy prawdziwego Stwórcy, która kiedyœ by³a wasza.

Ale miejcie pewnoœÌ, ¿e wszystko jest dobrze! Jesteœ tak kochani, i nawet jeœli wasz stary œwiat siê zmienia, wy nie bêdziecie dotkniêci, poniewa¿ bêdziecie wdziêcznie przesuniêci do Nowej Ziemi, zanim to nast¹pi.

Nie moÂżecie "myÂśleĂŚ" swoim ÂŚwiĂŞtym Sercem. Musicie ZostaĂŚ Nim! Wszyscy teraz musicie znaleŸÌ drogĂŞ z powrotem do jego ÂŚwiĂŞtej Domeny. Wiele informacji zostanie wylanych do waszej ÂświadomoÂści, wiele  Przypomnienia KIM JESTEÂŚCIE, ktĂłre pomagajÂą wam zejœÌ z odseparowanej dumy mĂłzgu i wejœÌ w pokornÂą NajÂświĂŞtszÂą PrzestrzeĂą, ukrytÂą JaskiniĂŞ Serca, gdzie moÂżecie prawdziwie rozpoznaĂŚ JednoœÌ ze Wszystkimi Istotami, ÂŚwiatami i Rzeczami.

W waszym Nowym Œwiecie, wy¿szoœÌ nad innymi, nie bêdzie ju¿ dzia³aÌ, to ju¿ nie bêdzie d³u¿ej czêœci¹ waszej œwiadomoœci.
Zostanie ona zapomniana i zast¹piona przez prawdziw¹ wiedzê i RzeczywistoœÌ Rozszerzonej Œwiadomoœci, poprzez Portal Œwiêtego Serca. Ten stan pozwoli wam kochaÌ wszystkie ró¿nice bêd¹c w Œwiecie Jednoœci. Nawet wiêcej, rozpoznacie siebie we Wszystkim, co zobaczycie, we Wszystkim Co Jest.

To przyniesie Wam prawdziwe szczĂŞÂście, gdyÂż separacja nie bĂŞdzie juÂż istniaÂła i bĂŞdziecie doÂświadczali , Âże jest tylko Jeden Byt. Wy Nim JesteÂście.

JA JESTEM Pachamama i proszê was, abyœcie wziêli moje s³owo powa¿nie i zrozumieli prawdziw¹ naturê tego Wielkiego Przesuniêcia. Potrzebujecie fundamentu Waszego Serca, aby przejœÌ z nim! Musicie porzuciÌ swoje fa³szywe to¿samoœci i powróciÌ do waszej Pierwotnej Natury, Œwiêtego Serca.

Tymczasem, kiedy wêdrujecie w separacji i os¹dzaj¹cej ró¿nicy, ci staro¿ytni kontynuowali przez wiele tysiêcy lat zachowywanie ŒwiêtejWiedzy waszego prawdziwego Pochodzenia przez wszystkie pokolenia. I oni s¹ tu teraz, aby zaoferowaÌ Wam ich dar Œwiêtej Wiedzy, tak, ¿e ludzkoœÌ mo¿e iœÌ i ponownie odnaleŸÌ swoje prawdziwe przeznaczenie.

Uwolnijcie to, co sprawia, Âże jesteÂście tylko ograniczonÂą i sÂłabÂą kopiÂą, Tego Czym ByliÂście i wejdÂźcie w wasze ÂŚwiĂŞte Serce, aby odzyskaĂŚ To, Co kiedyÂś utraciliÂście.

Moje b³ogos³awieùstwa s¹ z wami, czujcie obecnoœÌ Mojej Staro¿ytnej M¹droœci i pozwólcie jej wejœÌ w wasze zdezorientowane serce.

Uwolnijcie wszystkich niepokojÂące wspomnienia, ktĂłre uniemoÂżliwiajÂą wam, cieszyĂŚ siĂŞ Pokojem i CiszÂą wÂłasnego Prawdziwego i StaroÂżytnego Serca, aby otworzyĂŚ siĂŞ na  waszÂą NowÂą RzeczywistoœÌ z wszystkimi  Cudami waszego Nowego ÂŚwiata.

JESTEM Pachamama!

Przekaz przez Ute

* Œwiêta Przestrzeù Serca nie jest czakr¹ serca w œrodku klatki piersiowej, a tak¿e nie jest nowym "Wysokim Sercem" pomiêdzy klatk¹ piersiow¹ i gard³em. Jest "Punktem Zero" w sercu, gdzie fizycznoœÌ, eterycznoœÌ, mentalnoœÌ, emocjonalnoœÌ i duchowoœÌ pasuje idealnie. Mo¿ecie znaleŸÌ go waszym uczuciem - intuicj¹.

Ute Posegga-Rudel
15 grudnia 2012
http://radiantlyhappy.blogspot.co.uk/2012/12/pachamama-ancient-sacred-heart.html
Ute Posegga-Rudel, http://radiantlyhappy.blogspot.com
JeÂśli masz pytania, skontaktuj siĂŞ ze mnÂą poprzez transformation33@gmail.com. DziĂŞkujĂŞ.

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1882 : Grudzień 16, 2012, 12:24:55 »

JESTEM Pachamama!

Witaj a ja Jestem CzÂłowiekiem JĂŞzyk DuÂży uÂśmiech
to pa DuÂży uÂśmiech
blueray21

Skryba, jakich maÂło

« Odpowiedz #1883 : Grudzień 17, 2012, 21:43:44 »

PrzebiÂśniegu, chyba nikt, nawet Pachamama, nie ma, co do tego wÂątpliwoÂści.
==============================================================
A teraz przekaz grupy Arkturian przez sta³e Ÿród³o. Tym razem jest o "wszystkim" - nawet t³umacz¹ symbolikê narodzin w ¿³obie.
Co to siĂŞ porobiÂło, prawdziwy koniec Âświata, gdy byty z kosmosu muszÂą tÂłumaczyĂŚ tym co majÂą "oczy do patrzenia" o co tu chodzi.

Arkturianie: Czy moja œwiadomoœÌ jest przygotowana?

My z grupy Arcturian mĂłwimy do Âświata ludzi dzisiaj o wielu rzeczach. Zwracamy siĂŞ do tych z Was, ktĂłrzy czujÂą wielki stres i bĂłl dotyczÂący wydarzeĂą na Âświecie, i oczekiwaĂą dnia 21 grudnia 2012 roku.

Data ta przynosi zakoĂączenie wiĂŞkszoÂści nowych przychodzÂących energii, jednak nie oznacza to, Âże wszystko jest zakoĂączone, ale Âże bĂŞdziecie gotowi do kolejnej rundy energii, aby siĂŞ rozpoczĂŞÂła.

Ewolucja jest procesem stopniowym, dla wiêkszoœci. Wielu z nich nie jest po prostu w stanie poj¹Ì tego, co siê dzieje, gdy w tym samym czasie, inni wydaj¹ siê bardzo dopasowani i gotowi na zmiany. Ci, którzy s¹ gotowi, przygotowywali siê przez wcielenia. Byliœcie œwiadomi, gdy siê wcielaliœcie, ¿e ten ¿ywot wniesie mo¿liwoœci ukoùczenia cyklu wcieleù dla doœwiadczenia i mo¿liwoœci, aby w koùcu wyjœÌ z gêstoœci trzeciego wymiaru.

Bêd¹ przychodzi³y zmiany, ale musz¹ one zostaÌ zainicjowane przez Was. Jesteœcie tymi, którzy musz¹ zmieniÌ œwiat poprzez zaprzestanie œlepej akceptacji wszystkiego, co Wam ka¿¹ ci, którzy odnosz¹ korzyœci dziêki waszej niewiedzy. Wasi s¹siedzi z galaktyk otaczaj¹cych s¹ gotowi do pomocy, do zaoferowania sugestie i dania wam nowych technologii wykraczaj¹cych poza to, co macie teraz.

Jednak to wy ludzie musicie byÌ otwarci na przyjêcie i mieÌ odwagê powiedzieÌ "DoœÌ tego", a oznacza to w odniesieniu do pomys³ów, do których ju¿ przyzwyczailiœcie siê, mimo ¿e s¹ stare i nieaktualne. Ka¿da wiara, która ma w swoje podstawy w dualnoœci lub separacji jest ze starej energii. Gdy wzmocnicie siebie w prawdzie i zaczniecie ¿yÌ ni¹, inni równie¿ poszukuj¹cy, bêd¹ naœladowaÌ to samo i zaczn¹ rozpoznawaÌ g³upotê, której tyle œwiat wci¹¿ bierze za pewnik, jako rzeczywistoœÌ.

Widzicie drodzy, nie mo¿ecie czekaÌ na zbawiciela (cz³owiek, zdarzenie, galaktyczny, idea), aby przyszed³ i zabra³ was od wszystkich problemów. To siê po prostu nie zdarzy. Cz³owiek Jezus, wyewoluowana istota Œwiat³a, mówi³ ludziom, ¿e Królestwo Bo¿e jest w nich, a jednak do dziœ wiêkszoœÌ chrzeœcijan nadal czci cz³owieka / Boga poza sob¹, który próbuje prowadziÌ ich od wewn¹trz.

ObudŸcie siê drodzy, obudŸcie siê. Wasz czas jest teraz. Energie s¹ na miejscu dla wykorzystania i rozwoju. Jesteœmy tutaj, Istoty Œwiat³a s¹ tutaj. Œwiêto jest przygotowane, ale musicie przynieœÌ sami siebie do niego. Czy widzicie?

Jest to stare, aby myœleÌ o nadchodz¹cym zbawicielu, aby zabra³ wasze grzechy i problemy. To jest wielka b³êdna interpretacja przekazu Jezusa. Chrystus rozpuœci grzechy i problemy, poniewa¿ w obecnoœci Œwiat³a oœwieconej œwiadomoœci (Chrystusowej), b³¹d nie mo¿e istnieÌ. Nie interpretujcie tego tak, ¿e przeczytacie t¹ prawdê i teraz ona jest wasza. Ewolucyjna podró¿ duchowa osi¹ga ten stan œwiadomoœci, który zna tylko rzeczywistoœÌ, niezale¿nie od pozorów. Jest to, jak Jezus uzdrawia³, zobaczy³ pozory, ale wiedzia³, ¿e s¹ w³aœnie tymi pozorami bez prawa do ich wspomagania.

Jezus osi¹gn¹³ Chrystusostwo (oœwiecenie), ale wiedzcie, ¿e s³owa Jezus i Chrystus nie s¹ tym samym s³owem. Trzeciowymiarowe problemy nie s¹ przez Boga nakazane lub podtrzymywane, ale s¹ przejawami b³êdnych przekonaù, jesteœcie twórcami. Mo¿ecie zobaczyÌ, dlaczego tak wa¿ne jest, aby staÌ na czuwaniu przy drzwiach swoich myœli i s³ów.

Energie sÂą bardzo wysokie teraz. KaÂżdy gotowy  oczyszcza i uwalnia wszystko, co jest stare i skoĂączone.

Jednak widzimy, Âże wielu z was trzyma siĂŞ swoich ulubionych pojĂŞĂŚ i przekonaĂą ze sÂłowami: "Oh, to bĂŞdzie ok". Nie, musimy wam powiedzieĂŚ, Âże cokolwiek, co rezonuje z dualnoÂściÂą i separacjÂą nie moÂże byĂŚ czĂŞÂściÂą nowego Âświata. To jest wasz wybĂłr graĂŚ nieco dÂłuÂżej w iluzji, ale dla tych z was, powaÂżnych na swojej duchowej drodze i Wzniesieniu jest czas ÂżyĂŚ, przechodziĂŚ, i byĂŚ w prawdzie.

W tym czasie jest du¿o œpiewu, radoœci i œwiêtowania narodzin jedynego syna Boga, który narodzi³ siê w ¿³obie, po to, aby uratowaÌ œwiat. Jesteœmy tu, aby powiedzieÌ wam, ¿e to wydarzenie równie¿ mia³o byÌ prysznicem dla tych z symbolicznymi "oczami do patrzenia". Narodziny Jezusa s¹ opowieœci¹ o tym jak wszystkie i ka¿dy stan œwiadomoœci musi najpierw staÌ prostym ¿³obem, zanim Chrystus mo¿e narodziÌ siê w nim wewn¹trz. Wasz stan œwiadomoœci staje siê ¿³obem tylko wtedy, gdy jest opró¿niony z ego i wszystkich pu³apek, które towarzysz¹ wierze w siebie, oddzielonego od Jednego. Tylko wtedy jest osoba przygotowana, aby goœciÌ nowe, a jednak bardzo nietrwa³e dziecko - Chrystusa (Œwiat³o, Prawdê).

Najpierw, nowonarodzony Chrystus musi byĂŚ czule chroniony i przechowywany w sercu, poniewaÂż oÂświecona ÂświadomoœÌ jest zagroÂżeniem dla tych, ktĂłrzy prosperujÂą siĂŞ w Âświecie faÂłszywych przekonaĂą, - ich moc bĂŞdzie widziana jako to, co zostaÂło proklamowane przez dzieciĂŞcÂą ksi¹¿kĂŞ; „krĂłl jest nagi”.

Z czasem dziecko Chrystus umacnia i staje siê codziennym stanem œwiadomoœci osoby przynosz¹c ze sob¹ nowe pomys³y, nowych przyjació³, nowe sposoby widzenia i bycia, ale zawsze w mi³oœci i œwietle.

Zapytaj siebie, "Czy ¿yjê w rezydencji trzeciowymiarowych przekonaù, czy przygotowa³em cichy i œwiêty ¿³óbek, w którym Chrystus mo¿e siê narodziÌ"? To jest pytanie, ka¿dy musi zadaÌ sobie. Nie mo¿ecie ¿yÌ w obu œwiatach. Widzimy wiele niechêci, aby porzuciÌ te trójwymiarowe "Dobra", które uwa¿acie, ¿e wci¹¿ s¹ konieczne do waszego szczêœcia. Teraz jest czas wyboru, drodzy, czy chcecie iœÌ do przodu duchowo, czy po prostu znaleŸÌ ca³y temat jako ciekawy do rozmowy przy kolacji? Teraz jest czas, aby wybraÌ.

Jest du¿o dezinformacji w zakresie opró¿niania ego, które przysz³o przez wiele fa³szywych nauk przez wieki. Pokora ducha nie oznacza, ¿e musicie oddaÌ wszystko, co macie w³asne i ¿yÌ jak ¿ebrak, aby byÌ duchowym, co nadal pojawia siê w wielu wschodnich spo³eczeùstwach. Uwolnienie ego oznacza, ¿e b³ogos³awieùstwa, które macie w ¿yciu przyjm¹ ich w³aœciwe miejsca i nie bêd¹ ju¿ postrzegane jako moc czy to absolutnie konieczne do waszego poczucia kompletnoœci. Oznacza to, ¿e rodzina, przyjaciele, pieni¹dze, zgromadzone dobra, s³awa, s¹ postrzegane jako "rzeczy dodatkowe", a nie cel.

Wiele koœcio³ów nadal g³osi, ¿e jest œwiêtoœci¹ byÌ ubogim. Bóg nigdy nie objawia siê jako bieda. Samotrwa³a, samoutrzymuj¹ca siê boskoœÌ nie ucieleœnia, ani nie mo¿e zawieraÌ w sobie ubóstwa. Wszystko w Boskiej Œwiadomoœci jest regulowane przez prawo Bo¿e, i jeœli bieda by³aby zarz¹dzona przez prawo Bo¿e, nigdy nie mog³oby byÌ jej koùca. Ubóstwo jest fa³szyw¹ kreacj¹, fa³szywych przekonaù, - rezultatem wielkiej i ciê¿kiej niewiedzy przesz³oœci, kiedy rodzaj ludzki by³ ca³kowicie nie-oœwiecony. Œredniowieczne koœcio³y chcia³y zapewniÌ ludzi, ¿e ubóstwo by³o wol¹ Boga albo kar¹ jako sposób, aby utrzymaÌ ich w ich mocy.

Nie macie ju¿ potrzeby, aby ci¹gn¹Ì ze sob¹ te przestarza³y baga¿, a w rzeczywistoœci, nie mo¿ecie przynieœÌ go ze sob¹.

Czy moja œwiadomoœÌ jest przygotowana do realnych narodzin realnego Chrystusa? To jest tym, o co potrzebujesz zapytaÌ, zamiast: czy masz wystarczaj¹co du¿o ciasteczek upieczone lub czy choinka jest prosta.

JesteÂśmy GrupÂą  Arkturian 16.12.12

Marilyn Raffaele
16 grudnia 2012
www.onenessofall.com

sfinks
Gość
« Odpowiedz #1884 : Grudzień 18, 2012, 06:13:47 »

CIEKAWA I MÂĄDRA WYPOWIEDÂŹ .Ktokolwiek by to byÂł ,kto nadal ten przekaz ,mĂłwi mÂądrze i na temat.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1885 : Grudzień 19, 2012, 01:56:14 »

Bardzo wymowny przekaz, w³aœciwie nic dodaÌ i nic uj¹Ì, nawet nie trzeba czytaÌ miêdzy wierszami. Jest wyj¹tkowo klarowny , wystarczy tylko analiza siebie i g³êbsze zrozumienie istoty rozwoju Ludzkoœci.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

17.12.2012 ZawróÌcie. Mistrz KUTHUMI

Mistrz KUTHUMI

Dzieci StwĂłrcy!

Niebo otworzyÂło dla Was swoje Bramy.
Dlaczego nie wchodzicie, dlaczego siĂŞ boicie, w obliczu Pana, w obliczu Pra-Matki wszystkich ÂŻyĂŚ?

Ja Jestem Mistrz KUTHUMI, ten ktĂłry pomaga w ciÂągÂłym postĂŞpie Ludzkiej ÂŚwiadomoÂści i ktĂłry podejmuje kaÂżdÂą DuszĂŞ ktĂłra jest gotowa do przyjĂŞcia ObfitoÂści Nieba i ktĂłra nie chce juÂż wiĂŞcej siĂŞ gubiĂŚ w Âświecie Niedostatku.

Ta Epoka przynosi wszystkie nierozwiÂązane Tematy Istoty na ÂŚwiatÂło, przy czym nie ma znaczenia czy ta Istota chce do tego dopuÂściĂŚ. To po prostu siĂŞ staje. ZnaczÂącym jest jednak jak Istota reaguje na to co siĂŞ pokazuje.

Wiele dzieci Ludzkich ¿yje w b³êdnym przekonaniu ¿e mog¹ decydowaÌ o tym czy dotknie ich Œwiat³o. To jest mo¿liwe w znikomym stopniu, poniewa¿ Œwiat³o dop³ywa do Ziemi i do wszystkich Ludzi i ka¿dy zostanie z nim skonfrontowany.

Wolna Ludzka Wola – biorÂąc pod uwagĂŞ ten fakt – dba o to czy Istota przyjmie to ÂŚwiatÂło caÂłkowicie i czy chce zastosowaĂŚ je do Transformacji. To oznacza, Âże gdy ma miejsce to DOTKNIÊCIE, to wszystko co kolejne leÂży w rĂŞkach Jednostki, jednak nie samo dotkniĂŞcie. Albowiem:

Poprzez £askê Stwórcy ka¿dy znajduje mo¿liwoœÌ Przemiany i Powrotu.

I to PrzesÂłanie mĂłwi o Przemianie i Powrocie, albowiem wiele dzieci Ludzkich odwraca siĂŞ od ÂŚwiatÂła i one zbaczajÂą z Drogi do ÂŚwiatÂła.

Wielkie nieporozumienia mno¿¹ siê w literaturze ezoterycznej, wierzy siê w wielkie b³êdne za³o¿enia. Wielkie regresje pokazywane s¹ progres (*postêp) i przynosz¹ Ludzi z powrotem na Start i z powrotem do Œwiata 3 Poziomu Bytu.

Wielu Ludzi którzy przez lata poœwiêcali siê Duchowemu Szlakowi i Œwiat³u, powraca teraz do Starych Zachowaù, Starych Przyzwyczajeù, wierz¹c ¿e dawno ju¿ je pokonali, jednoczeœnie t³umacz¹c sobie ¿e tak powinno byÌ. Swoje przyzwyczajenia i chciwoœÌ, swoje zachowania odpowiadaj¹ce ludzkim ograniczeniom przedstawiaj¹ jako pe³ne Œwiat³a aby móc ponownie wróciÌ do Starych Zachowaù.

O czym jest tutaj mowa?

Ukochane Dzieci Ludzkie,
mowa jest tutaj o fakcie Âże wiele Dusz Mistrzowskich przelicza siĂŞ teraz!

Oni myÂślÂą i wierzÂą Âże niektĂłre ze ÂśrodkĂłw, zasad i norm przyniesionych do Was w ostatnich latach z Duchowego ÂŚwiata ich NIE OBOWIÂĄZUJÂĄ.

„Ja sam Jestem Mistrzem” – mĂłwiÂą
i poprzez to tworz¹ Przestrzeù daj¹c¹ im WolnoœÌ aby mogli spaœÌ z powrotem w stare, jeszcze niepokonane i nieprzetransformowane zachowania.

Ludzie zaczynajÂą ponownie przyjmowaĂŚ do siebie miĂŞso – poÂżywienie od zwierzÂąt ktĂłre zostaÂły zabite i tworzÂą przy tym najbardziej kuriozalne wytÂłumaczenia. Ja mĂłwiĂŞ tu klarownie:

Nikt nigdy nie „dojadÂł siĂŞ” do Nieba, jak mĂłwi g³êboka Prawda Sufi. Nie dotarÂł jeszcze do Nieba nikt, kto z powodu swojej ÂżarÂłocznoÂści uÂżywa jako ÂźrĂłdÂła poÂżywienia niebiaĂąskiego RodzeĂąstwa ZwierzÂąt.

Wiele byÂło zastrzeÂżone tylko dla naprawdĂŞ wielkich MistrzĂłw, aby mogli to w sposĂłb jasny pokazaĂŚ jako przykÂład szkoleniowy dla swoich AdeptĂłw. Kto wierzy Âże moÂże gorliwie naÂśladowaĂŚ tych wielkich MistrzĂłw, musi wpierw rozpoznaĂŚ ile musi mieĂŚ w sobie samym Pokory i GotowoÂści aby odÂłoÂżyĂŚ swoje Stare Zachowania i rozpoznaĂŚ Âże jedynie poprzez naÂśladowanie zachowania MistrzĂłw – bez zrozumienia g³êbokiego sensu ktĂłry siĂŞ za tym kryje – nie sÂą odpowiadajÂący tym Mistrzom.

Jest utrzymywane Âże ÂŚwiat ZwierzÂąt ma sÂłuÂżyĂŚ Wam jako ÂŹrĂłdÂło PoÂżywienia, „ma byĂŚ do Waszej dyspozycji” i tak kroczÂą wpierw wysoko szacowane Istoty do rzeÂźnika i biorÂą od niego zwierzĂŞcÂą padlinĂŞ do spoÂżywania.

Istoty Wodne, czy Ziemne Stworzenia, wszystkie one znajdujÂą wczesnÂą ÂŚmierĂŚ gdy CzÂłowiek wynosi siĂŞ ponad ÂŻycie i zamiast Zycie tworzyĂŚ, zadecydowaÂł aby to ÂŻycie zabraĂŚ.

PowróÌcie, z powrotem do siebie samych!

Jak byÂście siĂŞ czuli gdyby wyÂżej rozwiniĂŞta Rasa widziaÂłaby w Was „ÂŹrĂłdÂło PoÂżywienia” i jeszcze zanim doszedÂłby do koĂąca Czas Waszego ÂŻycia doprowadziÂłby Was z przemocÂą do ÂŚmierci?

Tak, wiele Elit ma to absurdalne wyobraÂżenie i Eugenika peÂłna jest tego, przez to Âże jednej Rasie dana jest przewaga (priorytet), wszystkie inne Rasy sÂą uwaÂżane za drugo-, trzecio- i czwartorzĂŞdne i Âże z tym ÂŻyciem moÂżna robiĂŚ co siĂŞ chce.

Có¿ za pomyÂłka i jakie fatalne miaÂło to skutki skutki w dotychczasowej Historii LudzkoÂści. To naleÂżaÂło pokonaĂŚ w minionych dziesiĂŞcioleciach i Wy to pokonaliÂście, poniewaÂż jest osiÂągniĂŞta Masa Krytyczna – inaczej praktycznie nie byÂłoby moÂżliwe Podniesienie tego ÂŚwiata do 5 Poziomu Wymiaru Bytu.

Teraz jednak wielu WojownikĂłw ÂŚwiatÂła odwraca siĂŞ od Drogi ÂŚwiatÂła i oni zaczynajÂą ponownie zabijaĂŚ.

KaÂżdy jeden ktĂłry je IstotĂŞ z KrĂłlestwa ZwierzÂąt zabija ÂŻycie ktĂłre powinno towarzyszyĂŚ CzÂłowiekowi jako Brat, jako Siostra i nie jest wybranym do tego aby sÂłuÂżyĂŚ CzÂłowiekowi jako ÂŹrĂłdÂło PoÂżywienia.

Wy³¹cznie Œwiat Roœlin, wy³¹cznie to, co roœnie z gruntu Ziemi zosta³o stworzone dla Cz³owieka jako po¿ywienie dla jego Cia³a, nigdy jednak nie jest to Wasze Zwierzêce Rodzeùstwo które by siê do tego dobrowolnie oddawa³o aby zaspokoiÌ Wasze nierozwi¹zane ³akomstwo, apetyt na rybê i miêso.

Tam, gdzie nie ma ¿adnego innego po¿ywienia jak Zwierzêce, jest to ca³kowicie inna sytuacja i tam zawsze chodzi o to aby po³¹czyÌ siê z Duchem Zwierzêcia, poprosiÌ go aby opuœci³o Cia³o przed zabiciem, by mog³a zostaÌ dokonana koniecznoœÌ.

To jest absolutnie inne podejÂście, niekonieczne i niedozwolone, w ÂŚwiecie w ktĂłrym jest dostĂŞp do zasobĂłw Ziemi. Niedozwolone! Tak.

Albowiem to nie Ci którzy jedz¹ miêso trac¹ po³¹czenie ze Œwiat³em, tylko Ci którzy to czyni¹ prowadzeni ni¿szymi instynktami i którzy dla tego wymyœlaj¹ ryzykowne wyt³umaczenia i krzycz¹ce a¿ do Nieba t³umaczenia, aby móc czyniÌ swoje przyzwyczajenia.

Takie „ÂŚwiadectwo NiewinnoÂści” nie istnieje,
Wy ukochani – dlatego ZAWRÓÆCIE.

Nadal jest obowiÂązujÂącym:
tak dÂługo jak jecie ZwierzĂŞta i prowadzicie wojny z Waszym ZwierzĂŞcym RodzeĂąstwem, tak dÂługo na tym ÂŚwiecie bĂŞdÂą wojny miĂŞdzy paĂąstwami i miĂŞdzy LudÂźmi.

KolejnÂą pomyÂłkÂą jest to Âże wielu Ludzi wierzy w to, Âże zostaÂła im odpuszczona caÂła Karma.

Ja powtarzam:
50 PROCENT KARMY
musia³ Cz³owiek uwolniÌ dla siebie, aby móc siê PodnieœÌ.

ProszĂŞ, rozpoznajcie to, albowiem jeÂśli teraz zag³êbicie siĂŞ w tÂą b³êdnÂą wiarĂŞ Âże juÂż wszystko jest uczynione a sami jednak nadal jesteÂście „miejscem budowy” dla Âłakomstwa, miejscem ktĂłre przedstawia sobÂą skondycjonowane (uwarunkowane) sposoby zachowania lub ciÂągnie za sobÂą ÂłaĂącuch b³êdnych zaÂłoÂżeĂą, to Ja mĂłwiĂŞ Wam:

MaÂło jest uczynione, jeÂśli dajecie PrzestrzeĂą Waszym niskim instynktom i gdy legitymujecie to kuriozalnymi duchowymi wytÂłumaczeniami dla Was samych i dla innych.

NiesprawiedliwoœÌ pozostaje Niesprawiedliwoœci¹
niezale¿nie jakimi S³owami uczynion¹ przez Was NiesprawiedliwoœÌ
formujecie w SprawiedliwoœÌ.

W minionych latach zostaÂło Wam powiedziane Âże „Wy jesteÂście Mistrzami”! I zaprawdĂŞ, tak wÂłaÂśnie jest.

U wielu przez to wystÂąpiÂła „Arogancja” i pojawiÂło siĂŞ Samo-Wyniesienie siĂŞ.

Bez rozwiÂązania swoich TematĂłw, oni siĂŞ mierzÂą z prawdziwymi Mistrzami i nie widzÂą Âże juÂż dawno opuÂścili DrogĂŞ do ÂŚwiatÂła. Jednak jest to proces logiczny, albowiem tylko poprzez to u niektĂłrych Ludzi mogÂą staĂŚ siĂŞ widocznymi Tematy dziaÂłajÂące w tym co ukryte.

Œwiat³o uczyni³o to widocznym i teraz wiele Dzieci Ludzkich d¹¿y do tego aby to ukryÌ, aby ich ponowne, têpe i nieodpowiednie zachowanie mogli przykryÌ pe³nymi fantazji wyt³umaczeniami.

MiÂłoœÌ leczy wszystko, jest jednak bezsilna tam, gdzie stopieĂą dojrzaÂłoÂści CzÂłowieka do dotkniĂŞcia MiÂłoÂściÂą i do wciÂągniĂŞcia przez ÂŚwiatÂło – nie zostaÂł jeszcze osiÂągniĂŞty.

To znaczy: chwieje siĂŞ teraz wielu Ludzi, albowiem ponownie pozwalajÂą odÂżywaĂŚ Starym Wzorcom poniewaÂż nie odrobili do koĂąca „zadaĂą domowych” i rĂłwnieÂż nie chcÂą tego uczyniĂŚ.

Przed tymi LudÂźmi stoi kolejna runda na Karuzeli Cierpienia, BĂłlu i PrzemijajÂącego SzczĂŞÂścia.

Ka¿de inne przypuszczenie pochodzi z B³êdów tego Czasu oraz ze S³ów fa³szywych Proroków którzy przynosz¹ te S³owa Ludziom i je rozpowszechniaj¹.

WOÂŁANI SÂĄ WSZYSCY LUDZIE,
LECZ TYLKO NIELICZNI PODÂĄÂŻÂĄ ZA TYM WOÂŁANIEM.

Bramy Nieba stojÂą otwarte i wielu zawraca.

Ja wzywam Was do tego byÂście spojrzeli na ÂŚwiatÂło i zaprawdĂŞ zawrĂłcili z Drogi ktĂłra wyÂłoÂżona jest Starymi Przyzwyczajeniami i Sposobami Zachowania.

Nikt nie wejdzie do KrĂłlestwa BoÂżego,
kto jest nieÂświadom swoich czynĂłw,
swoich S³ów, uczynków i tego co zrobi³.

Wielu „MistrzĂłw” pozostaje na Linii Czasu i Przestrzeni wiĂŞÂźniami ich – wykreowanych przez nich samych – po³¹czeĂą ze ÂŚmierciÂą, z KarmÂą i z ponownymi Narodzinami w Starym Czasie.

Nakarmionymi bĂŞdziecie tylko prze ÂŚwiatÂło Boga i na 5 Poziomie Bytu potrzebne jest tylko to poÂżywienie.

Im mniej materialne stajÂą siĂŞ Wasze CiaÂła,
tym mniej znoszÂą one materialne lub zwierzĂŞce poÂżywienie.

RĂłwnieÂż i to jest miarÂą na ktĂłrej moÂżecie dobrze odczytaĂŚ Wasz RozwĂłj.

ProszĂŞ, zakoĂączcie stan zakÂładania sobie samemu ÂłaĂącuchĂłw – z powodu tego iÂż nie chcecie pokonaĂŚ Waszego Âłakomstwa i nie chcecie napotkaĂŚ Waszej Ignorancji.

ZawróÌcie!
AbyÂście zaprawdĂŞ mogli  dojœÌ do Nieba.

Krótko przed Celem, wielu bogów w Ludzkiej Postaci zostanie dogonionych przez Stare Zachowania, bo sami do tego dopuszczaj±, aby zostaæ ponownie WGRANYM W GRÊ MAYA.

Dla tych którzy chc¹ tego unikn¹Ì przekazane jest to Przes³anie, albowiem: Praca nie jest jeszcze ukoùczona, Karma jeszcze nie uwolniona.

Podstawowym wymaganiem do Podniesienia do ÂŚwiatÂła jest szlachetne i godne CzÂłowieka zachowanie do wszystkich ÂŻyĂŚ.

Podejmijcie Decyzjê i nie czyùcie tak, jakbyœcie ju¿ dawno zadecydowali! Albowiem zadecydowanie oznacza dopasowanie swojego ¯ycia, swojego Zachowania i swoich Przyzwyczajeù do podjêtej Decyzji, a nie pozostawanie tym/t¹ Starym w Wierze ¿e tak mo¿na wejœÌ w Nowy Œwiat.

Jeszcze duÂżo wolnego miejsca jest na Drodze do ÂŚwiatÂła i jest on na poboczu LudzkoÂści. Wybierzcie i dopasujcie Wasze Zachowanie do Waszego wyboru.

Czy stanie siĂŞ Ciemno, czy stanie siĂŞ ÂŚwiatÂło w Twoim ÂŻyciu
- o tym decydujesz TY.

ProszĂŞ, nie zwlekaj ani sekundy i orientuj siĂŞ na tym, co w Tobie g³êboko jest ÂŻywe, na Twojej Boskiej Iskrze ktĂłra dokÂładnie wie co JEST „wÂłaÂściwe”, co „niewÂłaÂściwe”. ZAWRÓÆ!

W g³êbokiej MiÂłoÂści Ja prowadzĂŞ Dzieci Ludzkie do Nieba – przy Bramach stoimy My, Mistrzowie, w duÂżej iloÂści.

Dlaczego zawracasz?

MISTRZ KUTHUMI

www.lichtweltverlag.com
TÂłumaczenie: Team TERRA

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/12/18/17-12-2012-zawroccie-mistrz-kuthumi/
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1886 : Grudzień 19, 2012, 02:23:56 »

Co to jest rozwój duchowy.. czy to gromadzenie informacji , czy sposób odpowiedniego ¿ycia? jak osi¹gn¹Ì taki stan i jak ¿yÌ by go utrzymaÌ?
na te podstawowe pytania w prosty sposĂłb odpowiada ten przekaz.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

Duchowa informacja w praktyce

18 gru 2012 Komentowanie nie jest moÂżliwe

by krystal28 in Inne kategorie

.

Wydaje siê, ¿e na Ziemi modne jest obecnie poch³anianie wszelkich informacji znajduj¹cych siê na rynku duchowoœci, nawet, jeœli zamiast przynieœÌ wam korzyœci, zanieczyszczaj¹ umys³ i zaÌmiewaj¹ wnikliwoœÌ oraz percepcjê rzeczywistoœci.

.

Logosy Galaktyczne

PrzetÂłumaczyÂła Anna Burakowska

Pozdrowienia dla wszystkich, którzy œwiadomi s¹ swej nieœmiertelnej, boskiej esencji i poszukuj¹ po³¹czenia z Boskim ród³em oraz swoj¹ Istot¹ Œwietlist¹.

Temat, ktĂłry dziÂś poruszamy, ma jak zawsze cel edukacyjny i stanowi esencjĂŞ tego, co powinniÂście zrozumieĂŚ w obecnej sekwencji ewolucji.  Operatorzy ÂświatÂła majÂą tendencjĂŞ do gromadzenia ogromnych iloÂści informacji, ktĂłre czĂŞsto stajÂą siĂŞ dla nich bardziej ciĂŞÂżarem niÂż ÂźrĂłdÂłem inspiracji i wiedzy.  Wasza planeta zalewana jest obecnie znieksztaÂłconymi informacjami, stanowiÂącymi owoce spekulacji pÂłodnych umys³ów poszukujÂących zwolennikĂłw absurdalnych teorii, karmiÂących ich rozgorÂączkowane umysÂły.  Stanowi to dowĂłd braku dyscypliny intelektualnej i powoduje, Âże prawdziwa informacja zastĂŞpowana jest projekcjami ego i dysfunkcyjnych umys³ów spragnionych zainteresowania naiwnych czytelnikĂłw, ignorujÂących ÂźrĂłdÂła wiedzy autentycznej.

Wydaje siĂŞ, Âże na Ziemi modne jest obecnie pochÂłanianie wszelkich informacji znajdujÂących siĂŞ na rynku duchowoÂści, nawet, jeÂśli zamiast przynieœÌ wam korzyÂści, zanieczyszczajÂą umysÂł i zaĂŚmiewajÂą wnikliwoœÌ oraz percepcjĂŞ rzeczywistoÂści.  Klucz do prawdziwej wiedzy nie spoczywa w fantastycznych, nieudowodnionych i niepraktycznych koncepcjach, ale w uniwersalnych, aksjomatycznych prawdach, Âżywych od milionĂłw lat na waszej planecie.  Mistrzowie stÂąpajÂący po niej, podczas ró¿nych sekwencji ewolucyjnych, w ró¿nych czasach historycznych, przekazywali te same paradygmaty dostosowujÂąc je do zmieniajÂących siĂŞ ewolucyjnych potrzeb istoty ludzkiej.  Ich zadaniem byÂło aktualizowanie uniwersalnych paradygmatĂłw duchowej ewolucji do formatu zrozumiaÂłego i praktycznego dla ludzi, tak by mogli je oni przyswoiĂŚ i zastosowaĂŚ w Âżyciu.

Bieguny ÂświatÂła i cienia znajdujÂą siĂŞ teraz w fazie konfrontacji.  Instalacja ich paradygmatĂłw uzaleÂżniona jest od sposobu, w jaki odpowiecie na nie oraz poziomu waszej ÂświadomoÂści i duchowej wraÂżliwoÂści.  Czasy sÂą krytyczne i znajdujecie siĂŞ na rozstaju ewolucyjnym: czy skÂłaniacie siĂŞ ku ÂświatÂłu czy ku ciemnoÂści?  To wy jesteÂście g³ównymi bohaterami, odpowiedzialnymi za to, co siĂŞ wydarzy: czy naprawdĂŞ zamierzacie zainstalowaĂŚ i uwolniĂŚ nowe kody energetyczno-wibracyjne piÂątego wymiaru?
PrĂłbujemy wyjaÂśniĂŚ wam, Âże nie ma potrzeby gromadzenia nadmiernych iloÂści informacji.  Istotne jest by przyswoiĂŚ fundamentalne paradygmaty ewolucyjne, co zdecydowanie wymaga praktyki.  A tej praktyki jakÂże czĂŞsto unikacie zachowujÂąc siĂŞ jakbyÂście byli tylko obserwatorami, krytycznymi i nienasyconymi zbieraczami informacji.  CzĂŞsto koĂączy siĂŞ to zaciemnieniem waszej wnikliwoÂści i duchowej inteligencji.
  Klucz do duchowego rozwoju nie znajduje siĂŞ w nadmiernej konsumpcji informacji odÂżywiajÂącej tylko intelekt i mentalne ego, a nie istotĂŞ ÂświetlistÂą.  UzaleÂżniliÂście siĂŞ od informacji, ktĂłre opierajÂą siĂŞ tylko na spekulacjach rozgorÂączkowanych umys³ów, poszukujÂących uwagi naiwnych zwolennikĂłw, sfrustrowanych tym, Âże wiĂŞkszoœÌ informacji nie znajduje tak naprawdĂŞ zastosowania w ich osobistym rozwoju duchowym.

W tych czasach, wnikliwoœÌ powinna byĂŚ busolÂą wskazujÂącÂą wam drogĂŞ, ktĂłrÂą bĂŞdziecie pod¹¿aĂŚ. PociÂąga to za sobÂą przyswojenie i doskonalenie w sobie aksjomatycznych paradygmatĂłw duchowych obowiÂązujÂących w kaÂżdej czasoprzestrzeni.  JeÂśli informacja jest tylko bodÂźcem do wewnĂŞtrznej refleksji i medytacji, a nie zostanie przyswojona i nie przeradza siĂŞ w codziennÂą praktykĂŞ duchowÂą, staje siĂŞ ona tylko ÂźrĂłdÂłem zamieszania i zniechĂŞcenia, a tego wielu z was doÂświadcza.
 Duchowy postĂŞp nie zaleÂży od koncepcji ani zÂłoÂżonych teorii bĂŞdÂących owocem umys³ów pragnÂących znajdowaĂŚ siĂŞ na pierwszym planie, ale od indywidualnej metamorfozy, ktĂłra stopniowo modyfikuje wasze postrzeganie rzeczywistoÂści; rzeczywistoÂści przenikniĂŞtej emocjami i duchowymi uczuciami niosÂącymi wam impulsy do coraz g³êbszego kontaktu z waszÂą boskÂą esencjÂą i NieskoĂączonym StwĂłrcÂą.

ÂŚwiadomoœÌ i wraÂżliwoœÌ duchowa wymagajÂą wytrwaÂłoÂści, metody i praktyki umoÂżliwiajÂącej transformacjĂŞ cieni, ktĂłre trzeba obserwowaĂŚ, analizowaĂŚ i transmutowaĂŚ.  Gdy wasze zachowania nie odzwierciedlajÂą uniwersalnych paradygmatĂłw dobroci, ÂżyczliwoÂści, empatii, wspó³czucia, tolerancji, braterstwa i solidarnoÂści, nie ulegacie prawdziwie wewnĂŞtrznej transformacji; moÂżna powiedzieĂŚ nie przejawiacie tych cech w duchowej praktyce.
Duchowa praktyka to dyscyplina i przemiana irracjonalnych tendencji umysÂłu jak rĂłwnieÂż megalomaĂąskich ekspresji ego.  Ono nie zaprzestaje swych poszukiwaĂą ustanowienia wÂładzy i kontroli nad otoczeniem oraz wyzyskiwania innych istot.

MoÂżecie zgromadziĂŚ ogromnÂą iloœÌ informacji na twardym dysku swej pamiĂŞci, ale bez duchowej praktyki, skoĂączy siĂŞ to tym, Âże staniecie siĂŞ tylko muzeum informacji, ktĂłre kiedyÂś ulegnie dezintegracji w czasie.
Waszym osobistym wyzwaniem jest obiektywna i bezstronna introspekcja, ktĂłrej celem ma byĂŚ wykrycie i wyeliminowanie tych rys zachowania i osobowoÂści, ktĂłre nie rezonujÂą z duchowymi paradygmatami bezinteresownej sÂłuÂżby, wewnĂŞtrznej transformacji i wiecznej relacji z Bogiem.  Operator ÂświatÂła to ten, ktĂłry dedykuje swe Âżycie, czas i energiĂŞ duchowej ewolucji, wznoszÂąc siĂŞ na jej wierzchoÂłek, ktĂłrym jest powrĂłt do Boskiego ÂŹrĂłdÂła – Boga.

Poruszacie siĂŞ obecnie w oceanie galaktycznych energii plazmatycznych i elektromagnetycznych, ktĂłre uderzajÂą w waszÂą planetĂŞ, by umoÂżliwiĂŚ konfrontacjĂŞ biegunĂłw i zrĂłwnowaÂżenie karmiczne oraz ewolucyjne ziemskiej cywilizacji.  Prawdziwi operatorzy ÂświatÂła, to ci, ktĂłrzy wyró¿niajÂą siĂŞ swoim sposobem Âżycia, zwyczajami, zachowaniami caÂłkowicie odmiennymi od tych, krĂłlujÂących w obecnym spoÂłeczeĂąstwie.  Ich umysÂły i uczucia przepeÂłnione sÂą wspó³czuciem w stosunku do kaÂżdej osoby znajdujÂącej siĂŞ jeszcze w duchowym uÂśpieniu.  Ich emocje powodujÂą transformacjĂŞ cienia, wnoszÂą wiĂŞcej ÂświadomoÂści, uwagi i duchowej wraÂżliwoÂści.  Ich przyzwyczajenia sÂą peÂłne czystoÂści. PowstrzymujÂą siĂŞ oni od spoÂżywania zwierzÂąt, ale takÂże od wszelkiej wspó³pracy w handlu niewinnymi stworzeniami zabijanymi w brutalny sposĂłb, bĂŞdÂącymi ofiarami okrucieĂąstwa ludzi i spoÂłeczeĂąstwa stosujÂącego destrukcyjne normy moralne, duchowe i etyczne.  Postawy operatorĂłw ÂświatÂła odzwierciedlajÂą wraÂżliwoœÌ i empatiĂŞ duchowÂą w stosunku do wszystkich, ktĂłrzy pozostajÂą jeszcze wiĂŞÂźniami Âśmiertelnego labiryntu nieÂświadomoÂści i nieodpowiedzialnoÂści.  Prezentowane przez nich duchowe koncepcje odzwierciedlajÂą wiecznÂą, niezmiennÂą mÂądroœÌ wzmacniajÂąc jednoœÌ, wspó³pracĂŞ, zrozumienie innych, oczyszczanie z egocentryzmu i gotowoœÌ do rezygnacji z oszustw i korupcji niszczÂących duchowÂą integralnoœÌ istoty.  Ich wizja Âżycia generuje ÂświatÂło, harmoniĂŞ, pokĂłj i zgodĂŞ w otoczeniu.  Wspó³pracujÂą oni Âświadomie z bioró¿norodnoÂściÂą Ziemi.  Ich Âżycie jest symbolem wyrzeczenia siĂŞ wszystkiego, co zaĂŚmiewa i znieksztaÂłca uniwersalne paradygmaty duchowe oraz tego, co pozostaje w sprzecznoÂści z prawami Âżycia i ewolucji.  SÂą uosobieniem duchowej praktyki, zawsze gotowi do poÂświĂŞcenia egocentrycznych projekcji i osobistych motywacji, by prawdziwie ÂżyĂŚ boskim ÂświatÂłem NieskoĂączonego StwĂłrcy mieszkajÂącego w ich sercach.

Duchowa praktyka to Âśrodek, ktĂłry kaÂżdy operator ÂświatÂła powinien zastosowaĂŚ, by wzmocniĂŚ wizjĂŞ, myÂśli i uczucia duchowe, ktĂłre na nowo jednoczÂą, odÂżywiajÂą i transformujÂą wszystko.  Prawdziwy operator ÂświatÂła ma tylko jeden cel: na nowo po³¹czyĂŚ siĂŞ z NieskoĂączonym StwĂłrcÂą, ktĂłrego boska obecnoœÌ niezmiennie rozprzestrzenia siĂŞ w caÂłym kosmicznym otoczeniu wywoÂłujÂąc prÂąd ewolucji, jednoÂści i boskiej miÂłoÂści transmutujÂącej i harmonizujÂącej wszystko. Oto, czym jest duchowa informacja w praktyce.  Powinna byĂŚ podstawÂą waszego Âżycia, abyÂście nie stali siĂŞ zwykÂłymi zbieraczami informacji.

Kreacja nowej cywilizacji stanowi waszÂą ogromnÂą odpowiedzialnoœÌ.  Dlatego przywoÂłujemy was, byÂście pokazali, kim jesteÂście i w praktyce przejawili wszystko, co przyswoiliÂście.  Przechodzicie ewolucyjnÂą mutacjĂŞ i w zwiÂązku z tym macie moc modyfikowania rzeczywistoÂści, Âżycia i wszechÂświata poprzez swojÂą ÂświetlistÂą obecnoœÌ i boskÂą ÂświadomoœÌ.  MoÂżecie rozprzestrzeniaĂŚ ÂświatÂło, pokĂłj, harmoniĂŞ i miÂłoœÌ gdziekolwiek Âżyjecie czy siĂŞ udajecie.  Oto wielkie wyzwanie, z ktĂłrym musicie siĂŞ zmierzyĂŚ. A my was wspieramy, wzywamy byÂście prawdziwie, w kaÂżdej chwili byli symbolicznymi reprezentantami nowych paradygmatĂłw duchowych, jak rĂłwnieÂż nowej cywilizacji.

SpisaÂł Ramaathis-Mam, listopad 2012

http://krystal28.wordpress.com/
sfinks
Gość
« Odpowiedz #1887 : Grudzień 19, 2012, 07:22:28 »

Bardzo wymowny przekaz, w³aœciwie nic dodaÌ i nic uj¹Ì, nawet nie trzeba czytaÌ miêdzy wierszami. Jest wyj¹tkowo klarowny , wystarczy tylko analiza siebie i g³êbsze zrozumienie istoty rozwoju Ludzkoœci.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech

17.12.2012 ZawróÌcie. Mistrz KUTHUMI

Mistrz KUTHUMI

Dzieci StwĂłrcy!

Dlaczego nie wchodzicie, dlaczego siĂŞ boicie, w obliczu Pana, w obliczu Pra-Matki wszystkich ÂŻyĂŚ?

Ja Jestem Mistrz KUTHUMI, ten ktĂłry pomaga w ciÂągÂłym postĂŞpie Ludzkiej ÂŚwiadomoÂści i ktĂłry podejmuje kaÂżdÂą DuszĂŞ ktĂłra jest gotowa do przyjĂŞcia ObfitoÂści Nieba i ktĂłra nie chce juÂż wiĂŞcej siĂŞ gubiĂŚ w Âświecie Niedostatku.

Ta Epoka przynosi wszystkie nierozwiÂązane Tematy Istoty na ÂŚwiatÂło, przy czym nie ma znaczenia czy ta Istota chce do tego dopuÂściĂŚ. To po prostu siĂŞ staje. ZnaczÂącym jest jednak jak Istota reaguje na to co siĂŞ pokazuje.

Wiele dzieci Ludzkich ¿yje w b³êdnym przekonaniu ¿e mog¹ decydowaÌ o tym czy dotknie ich Œwiat³o. To jest mo¿liwe w znikomym stopniu, poniewa¿ Œwiat³o dop³ywa do Ziemi i do wszystkich Ludzi i ka¿dy zostanie z nim skonfrontowany.

Wolna Ludzka Wola – biorÂąc pod uwagĂŞ ten fakt – dba o to czy Istota przyjmie to ÂŚwiatÂło caÂłkowicie i czy chce zastosowaĂŚ je do Transformacji. To oznacza, Âże gdy ma miejsce to DOTKNIÊCIE, to wszystko co kolejne leÂży w rĂŞkach Jednostki, jednak nie samo dotkniĂŞcie. Albowiem:

Poprzez £askê Stwórcy ka¿dy znajduje mo¿liwoœÌ Przemiany i Powrotu.

I to PrzesÂłanie mĂłwi o Przemianie i Powrocie, albowiem wiele dzieci Ludzkich odwraca siĂŞ od ÂŚwiatÂła i one zbaczajÂą z Drogi do ÂŚwiatÂła.

Wielkie nieporozumienia mno¿¹ siê w literaturze ezoterycznej, wierzy siê w wielkie b³êdne za³o¿enia. Wielkie regresje pokazywane s¹ progres (*postêp) i przynosz¹ Ludzi z powrotem na Start i z powrotem do Œwiata 3 Poziomu Bytu.

Wielu Ludzi którzy przez lata poœwiêcali siê Duchowemu Szlakowi i Œwiat³u, powraca teraz do Starych Zachowaù, Starych Przyzwyczajeù, wierz¹c ¿e dawno ju¿ je pokonali, jednoczeœnie t³umacz¹c sobie ¿e tak powinno byÌ. Swoje przyzwyczajenia i chciwoœÌ, swoje zachowania odpowiadaj¹ce ludzkim ograniczeniom przedstawiaj¹ jako pe³ne Œwiat³a aby móc ponownie wróciÌ do Starych Zachowaù.

O czym jest tutaj mowa?

Ukochane Dzieci Ludzkie,
mowa jest tutaj o fakcie Âże wiele Dusz Mistrzowskich przelicza siĂŞ teraz!

Oni myÂślÂą i wierzÂą Âże niektĂłre ze ÂśrodkĂłw, zasad i norm przyniesionych do Was w ostatnich latach z Duchowego ÂŚwiata ich NIE OBOWIÂĄZUJÂĄ.

„Ja sam Jestem Mistrzem” – mĂłwiÂą
i poprzez to tworz¹ Przestrzeù daj¹c¹ im WolnoœÌ aby mogli spaœÌ z powrotem w stare, jeszcze niepokonane i nieprzetransformowane zachowania.

Ludzie zaczynajÂą ponownie przyjmowaĂŚ do siebie miĂŞso – poÂżywienie od zwierzÂąt ktĂłre zostaÂły zabite i tworzÂą przy tym najbardziej kuriozalne wytÂłumaczenia. Ja mĂłwiĂŞ tu klarownie:

Nikt nigdy nie „dojadÂł siĂŞ” do Nieba, jak mĂłwi g³êboka Prawda Sufi. Nie dotarÂł jeszcze do Nieba nikt, kto z powodu swojej ÂżarÂłocznoÂści uÂżywa jako ÂźrĂłdÂła poÂżywienia niebiaĂąskiego RodzeĂąstwa ZwierzÂąt.

Wiele byÂło zastrzeÂżone tylko dla naprawdĂŞ wielkich MistrzĂłw, aby mogli to w sposĂłb jasny pokazaĂŚ jako przykÂład szkoleniowy dla swoich AdeptĂłw. Kto wierzy Âże moÂże gorliwie naÂśladowaĂŚ tych wielkich MistrzĂłw, musi wpierw rozpoznaĂŚ ile musi mieĂŚ w sobie samym Pokory i GotowoÂści aby odÂłoÂżyĂŚ swoje Stare Zachowania i rozpoznaĂŚ Âże jedynie poprzez naÂśladowanie zachowania MistrzĂłw – bez zrozumienia g³êbokiego sensu ktĂłry siĂŞ za tym kryje – nie sÂą odpowiadajÂący tym Mistrzom.

Jest utrzymywane Âże ÂŚwiat ZwierzÂąt ma sÂłuÂżyĂŚ Wam jako ÂŹrĂłdÂło PoÂżywienia, „ma byĂŚ do Waszej dyspozycji” i tak kroczÂą wpierw wysoko szacowane Istoty do rzeÂźnika i biorÂą od niego zwierzĂŞcÂą padlinĂŞ do spoÂżywania.

Istoty Wodne, czy Ziemne Stworzenia, wszystkie one znajdujÂą wczesnÂą ÂŚmierĂŚ gdy CzÂłowiek wynosi siĂŞ ponad ÂŻycie i zamiast Zycie tworzyĂŚ, zadecydowaÂł aby to ÂŻycie zabraĂŚ.

PowróÌcie, z powrotem do siebie samych!

Jak byÂście siĂŞ czuli gdyby wyÂżej rozwiniĂŞta Rasa widziaÂłaby w Was „ÂŹrĂłdÂło PoÂżywienia” i jeszcze zanim doszedÂłby do koĂąca Czas Waszego ÂŻycia doprowadziÂłby Was z przemocÂą do ÂŚmierci?

Tak, wiele Elit ma to absurdalne wyobraÂżenie i Eugenika peÂłna jest tego, przez to Âże jednej Rasie dana jest przewaga (priorytet), wszystkie inne Rasy sÂą uwaÂżane za drugo-, trzecio- i czwartorzĂŞdne i Âże z tym ÂŻyciem moÂżna robiĂŚ co siĂŞ chce.

Có¿ za pomyÂłka i jakie fatalne miaÂło to skutki skutki w dotychczasowej Historii LudzkoÂści. To naleÂżaÂło pokonaĂŚ w minionych dziesiĂŞcioleciach i Wy to pokonaliÂście, poniewaÂż jest osiÂągniĂŞta Masa Krytyczna – inaczej praktycznie nie byÂłoby moÂżliwe Podniesienie tego ÂŚwiata do 5 Poziomu Wymiaru Bytu.

Teraz jednak wielu WojownikĂłw ÂŚwiatÂła odwraca siĂŞ od Drogi ÂŚwiatÂła i oni zaczynajÂą ponownie zabijaĂŚ.

KaÂżdy jeden ktĂłry je IstotĂŞ z KrĂłlestwa ZwierzÂąt zabija ÂŻycie ktĂłre powinno towarzyszyĂŚ CzÂłowiekowi jako Brat, jako Siostra i nie jest wybranym do tego aby sÂłuÂżyĂŚ CzÂłowiekowi jako ÂŹrĂłdÂło PoÂżywienia.

Wy³¹cznie Œwiat Roœlin, wy³¹cznie to, co roœnie z gruntu Ziemi zosta³o stworzone dla Cz³owieka jako po¿ywienie dla jego Cia³a, nigdy jednak nie jest to Wasze Zwierzêce Rodzeùstwo które by siê do tego dobrowolnie oddawa³o aby zaspokoiÌ Wasze nierozwi¹zane ³akomstwo, apetyt na rybê i miêso.

Tam, gdzie nie ma ¿adnego innego po¿ywienia jak Zwierzêce, jest to ca³kowicie inna sytuacja i tam zawsze chodzi o to aby po³¹czyÌ siê z Duchem Zwierzêcia, poprosiÌ go aby opuœci³o Cia³o przed zabiciem, by mog³a zostaÌ dokonana koniecznoœÌ.

To jest absolutnie inne podejÂście, niekonieczne i niedozwolone, w ÂŚwiecie w ktĂłrym jest dostĂŞp do zasobĂłw Ziemi. Niedozwolone! Tak.

Albowiem to nie Ci którzy jedz¹ miêso trac¹ po³¹czenie ze Œwiat³em, tylko Ci którzy to czyni¹ prowadzeni ni¿szymi instynktami i którzy dla tego wymyœlaj¹ ryzykowne wyt³umaczenia i krzycz¹ce a¿ do Nieba t³umaczenia, aby móc czyniÌ swoje przyzwyczajenia.

Takie „ÂŚwiadectwo NiewinnoÂści” nie istnieje,
Wy ukochani – dlatego ZAWRÓÆCIE.

Nadal jest obowiÂązujÂącym:
tak dÂługo jak jecie ZwierzĂŞta i prowadzicie wojny z Waszym ZwierzĂŞcym RodzeĂąstwem, tak dÂługo na tym ÂŚwiecie bĂŞdÂą wojny miĂŞdzy paĂąstwami i miĂŞdzy LudÂźmi.

KolejnÂą pomyÂłkÂą jest to Âże wielu Ludzi wierzy w to, Âże zostaÂła im odpuszczona caÂła Karma.

Ja powtarzam:
50 PROCENT KARMY
musia³ Cz³owiek uwolniÌ dla siebie, aby móc siê PodnieœÌ.

ProszĂŞ, rozpoznajcie to, albowiem jeÂśli teraz zag³êbicie siĂŞ w tÂą b³êdnÂą wiarĂŞ Âże juÂż wszystko jest uczynione a sami jednak nadal jesteÂście „miejscem budowy” dla Âłakomstwa, miejscem ktĂłre przedstawia sobÂą skondycjonowane (uwarunkowane) sposoby zachowania lub ciÂągnie za sobÂą ÂłaĂącuch b³êdnych zaÂłoÂżeĂą, to Ja mĂłwiĂŞ Wam:

MaÂło jest uczynione, jeÂśli dajecie PrzestrzeĂą Waszym niskim instynktom i gdy legitymujecie to kuriozalnymi duchowymi wytÂłumaczeniami dla Was samych i dla innych.

NiesprawiedliwoœÌ pozostaje Niesprawiedliwoœci¹
niezale¿nie jakimi S³owami uczynion¹ przez Was NiesprawiedliwoœÌ
formujecie w SprawiedliwoœÌ.

W minionych latach zostaÂło Wam powiedziane Âże „Wy jesteÂście Mistrzami”! I zaprawdĂŞ, tak wÂłaÂśnie jest.

U wielu przez to wystÂąpiÂła „Arogancja” i pojawiÂło siĂŞ Samo-Wyniesienie siĂŞ.

Bez rozwiÂązania swoich TematĂłw, oni siĂŞ mierzÂą z prawdziwymi Mistrzami i nie widzÂą Âże juÂż dawno opuÂścili DrogĂŞ do ÂŚwiatÂła. Jednak jest to proces logiczny, albowiem tylko poprzez to u niektĂłrych Ludzi mogÂą staĂŚ siĂŞ widocznymi Tematy dziaÂłajÂące w tym co ukryte.

Œwiat³o uczyni³o to widocznym i teraz wiele Dzieci Ludzkich d¹¿y do tego aby to ukryÌ, aby ich ponowne, têpe i nieodpowiednie zachowanie mogli przykryÌ pe³nymi fantazji wyt³umaczeniami.

MiÂłoœÌ leczy wszystko, jest jednak bezsilna tam, gdzie stopieĂą dojrzaÂłoÂści CzÂłowieka do dotkniĂŞcia MiÂłoÂściÂą i do wciÂągniĂŞcia przez ÂŚwiatÂło – nie zostaÂł jeszcze osiÂągniĂŞty.

To znaczy: chwieje siĂŞ teraz wielu Ludzi, albowiem ponownie pozwalajÂą odÂżywaĂŚ Starym Wzorcom poniewaÂż nie odrobili do koĂąca „zadaĂą domowych” i rĂłwnieÂż nie chcÂą tego uczyniĂŚ.

Przed tymi LudÂźmi stoi kolejna runda na Karuzeli Cierpienia, BĂłlu i PrzemijajÂącego SzczĂŞÂścia.

Ka¿de inne przypuszczenie pochodzi z B³êdów tego Czasu oraz ze S³ów fa³szywych Proroków którzy przynosz¹ te S³owa Ludziom i je rozpowszechniaj¹.

WOÂŁANI SÂĄ WSZYSCY LUDZIE,
LECZ TYLKO NIELICZNI PODÂĄÂŻÂĄ ZA TYM WOÂŁANIEM.

Bramy Nieba stojÂą otwarte i wielu zawraca.

Ja wzywam Was do tego byÂście spojrzeli na ÂŚwiatÂło i zaprawdĂŞ zawrĂłcili z Drogi ktĂłra wyÂłoÂżona jest Starymi Przyzwyczajeniami i Sposobami Zachowania.

Wielu „MistrzĂłw” pozostaje na Linii Czasu i Przestrzeni wiĂŞÂźniami ich – wykreowanych przez nich samych – po³¹czeĂą ze ÂŚmierciÂą, z KarmÂą i z ponownymi Narodzinami w Starym Czasie.

Nakarmionymi bĂŞdziecie tylko prze ÂŚwiatÂło Boga i na 5 Poziomie Bytu potrzebne jest tylko to poÂżywienie.

Im mniej materialne stajÂą siĂŞ Wasze CiaÂła,
tym mniej znoszÂą one materialne lub zwierzĂŞce poÂżywienie.

RĂłwnieÂż i to jest miarÂą na ktĂłrej moÂżecie dobrze odczytaĂŚ Wasz RozwĂłj.

ProszĂŞ, zakoĂączcie stan zakÂładania sobie samemu ÂłaĂącuchĂłw – z powodu tego iÂż nie chcecie pokonaĂŚ Waszego Âłakomstwa i nie chcecie napotkaĂŚ Waszej Ignorancji.

ZawróÌcie!
AbyÂście zaprawdĂŞ mogli  dojœÌ do Nieba.

Krótko przed Celem, wielu bogów w Ludzkiej Postaci zostanie dogonionych przez Stare Zachowania, bo sami do tego dopuszczaj±, aby zostaæ ponownie WGRANYM W GRÊ MAYA.

Dla tych którzy chc¹ tego unikn¹Ì przekazane jest to Przes³anie, albowiem: Praca nie jest jeszcze ukoùczona, Karma jeszcze nie uwolniona.

Podstawowym wymaganiem do Podniesienia do ÂŚwiatÂła jest szlachetne i godne CzÂłowieka zachowanie do wszystkich ÂŻyĂŚ.

Podejmijcie Decyzjê i nie czyùcie tak, jakbyœcie ju¿ dawno zadecydowali! Albowiem zadecydowanie oznacza dopasowanie swojego ¯ycia, swojego Zachowania i swoich Przyzwyczajeù do podjêtej Decyzji, a nie pozostawanie tym/t¹ Starym w Wierze ¿e tak mo¿na wejœÌ w Nowy Œwiat.

Jeszcze duÂżo wolnego miejsca jest na Drodze do ÂŚwiatÂła i jest on na poboczu LudzkoÂści. Wybierzcie i dopasujcie Wasze Zachowanie do Waszego wyboru.

Czy stanie siĂŞ Ciemno, czy stanie siĂŞ ÂŚwiatÂło w Twoim ÂŻyciu
- o tym decydujesz TY.

ProszĂŞ, nie zwlekaj ani sekundy i orientuj siĂŞ na tym, co w Tobie g³êboko jest ÂŻywe, na Twojej Boskiej Iskrze ktĂłra dokÂładnie wie co JEST „wÂłaÂściwe”, co „niewÂłaÂściwe”. ZAWRÓÆ!

W g³êbokiej MiÂłoÂści Ja prowadzĂŞ Dzieci Ludzkie do Nieba – przy Bramach stoimy My, Mistrzowie, w duÂżej iloÂści.

Dlaczego zawracasz?

MISTRZ KUTHUMI

www.lichtweltverlag.com
TÂłumaczenie: Team TERRA

http://wolnaplaneta.pl/terra/2012/12/18/17-12-2012-zawroccie-mistrz-kuthumi/
M¹dre ,ale nie czujê siê godna ,poniewa¿ pope³niam podstawowe b³êdy tutaj wymienione.
Kiara
Gość
« Odpowiedz #1888 : Grudzień 19, 2012, 09:41:24 »

PopeÂłnianie b³êdĂłw jest rzeczÂą ludzkÂą , ale i korygowanie ich rownieÂż , bowiem Âżycie czÂłowieka opiera siĂŞ na staÂłej  korekcie i naprawianiu siebie systematycznym. B³¹d Âżaden  nie powinien odbieraĂŚ czÂłowiekowi poczucia jego godnoÂści ,  ona - godnoœÌ wi¹¿e siĂŞ bezpoÂśrednio z Ogniem ÂŻycia - DuszÂą, ktĂłry jest w nim. OgieĂą ÂŻycia -Dusza  to czÂąstka Boga , ktĂłra wybraÂła zestaw doÂświadczeĂą w ziemskiej szkole  rozwoju duchowego ( kaÂżdy inne zdarzenia) , nieÂświadomoœÌ powodowaÂła ró¿ne wybory, ÂświadomoœÌ wprowadza korekty.

Kiara UÂśmiech UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 11:47:43 wysłane przez Kiara » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #1889 : Grudzień 19, 2012, 10:41:51 »

I dalej kwestie wegetarianizmu lub tzw "czystego Âżycia " .. samodoskonalenia siĂŞ, wyrzekania siĂŞ tego czy tamtego ..
Oto jak  "za 5 dwunasta" Âłatwo zbudowaĂŚ dupochron.
Niebo przyszÂło ,ale nie jesteÂście godni , padlinoÂżercy .... taki pÂłynie przekaz. No, ale jeÂśli zrobisz to , czy tamto, to moÂże jeszcze zasÂłuÂżysz, grzeszniku. .... moÂże.
Wzniesie siĂŞ niewielu , ale i  tak nikt tego nie bĂŞdzie mĂłgÂł zweryfikowaĂŚ DuÂży uÂśmiech Genialny dupochron Chichot

Jest pewien sposĂłb na to. Zaj¹Ì siĂŞ rozpoznaniem iluzji. 
MoÂżna nawet podziĂŞkowaĂŚ Kuthumi za celne wskazanie :

WidaĂŚ ?
Nie chodzi o to co robisz, ale o to, aby byĂŚ ÂŚWIADOM tego. ByĂŚ Âświadom to widzieĂŚ i patrzeĂŚ czyli byĂŚ w tym co siĂŞ czyni. I dopiero wtedy, w wyniku owej ÂŚWIADOMOÂŚCI (wzrostu ÂświadomoÂści) , nie jako cel (szanowanie braci zwierzat), ale jako efekt uboczny, bezwysiÂłkowo, pojawi siĂŞ wegetarianizm. I nawet nie zauwaÂżysz kiedy MrugniĂŞcie
Czasami ze zdziwieniem stwierdzisz , Âże CIEBIE odrzuca od miĂŞsa bo Âśmierdzi padlinÂą - co bĂŞdzie oczywiÂście interpretacjÂą tylko.

Tymczasem Jezus miaÂł powiedzieĂŚ " nie to zanieczyszcza co wchodzi do ust , ale to, co z nich wychodzi ".
komandos040
Gość
« Odpowiedz #1890 : Grudzień 19, 2012, 11:32:55 »

Witajcie.UÂśmiech
Ja zadecydowaÂłem tak.
Od 01.01.2013 roku, nie jem juÂż wiĂŞcej miĂŞsa ani Ryb.
B³êdnie to nam Anunaki kiedyœ przez 2000 lat narzucili, nakazuj¹c Ryby wszelakie i
ZwierzĂŞta spoÂżywaĂŚ, i mieĂŚ je sobie podlegÂłymi !!!
Koniec tego !!! Czas by Fabryki ÂŚmierci ZwierzÂąt wszelakiej maÂści ZakoĂączyĂŚ !!!
Dobrze majÂą Ci wszyscy Wegetarianie, gdyÂż Oni sÂą o stopieĂą wuyÂżej do wzniesienia Duchowego przed Nami !!!

SwojÂą drogÂą, te oba przekazy, wczeÂśniejszy i ten , zresztÂą oba przez KiarĂŞ zamieszczone, udostĂŞpniĂŚ Ludziom na CaÂłym ÂŚwiecie !!!
I wskazaĂŚ jak majÂą czyniĂŚ by nie popeÂłniali karmicznych zbrodni -nieÂświadomie.
U nas w Polsce, powinniÂśmy rozpropagowaĂŚ "Koniec ubojni i wszelkich masarni".
JuÂż widzĂŞ podniesione alarmy tych co wolÂą Âżycie w 3m wymiarze i w ciemnoÂści. Oni z tego nie zrezygnujÂą.

Ulotki w Polsce z tych dwĂłch przekazĂłw, uÂświadomiÂły by Ludziom o Prawdzie i stanie rzeczy, oraz tak naprawdĂŞ sytuacji skÂąd biorÂą siĂŞ nowotwory.
Jeœli faktycznie przez to s¹ wojny na ró¿nych zak¹tkach naszego globu, to jak przerwiemy ten zabójczy proceder zabijania naszego Zwierzêcego Rodzeùstwa i Rybnego, mo¿e bêdzie lepiej, i nastanie Pokój.
Pozdrawiam. Cool
songo1970

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 22

KIN 213

« Odpowiedz #1891 : Grudzień 19, 2012, 11:55:12 »

..ja siĂŞ niestety nie zdecyduje pĂłki co,-
mam krew "0"- czyli "myÂśliwy"- http://www.dieta.biosila.pl/content/view/16/21/
poza tym, tak sobie myÂślĂŞ, Âże zwierzĂŞta same siĂŞ zjadajÂą i nie majÂą chyba od wiekĂłw wyrzutĂłw sumienia.
To tyle na tÂą chwile MrugniĂŞcie

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
east
Gość
« Odpowiedz #1892 : Grudzień 19, 2012, 15:51:04 »

SÂłusznie zauwaÂżyÂłeÂś songo, Âże zwierzĂŞta rĂłwnieÂż siĂŞ zjadajÂą nawzajem i nie majÂą wyrzutĂłw sumienia. Bo nie posiadajÂą JA.

CaÂła ta ideologia wegetariaĂąska to kolejne budowanie zÂłotego cielca. ChĂŞĂŚ poczucia siĂŞ bycia lepszym niÂż tamci - miĂŞsoÂżercy, padlinoÂżercy, zabĂłjcy "braci" itd itp. W momencie kiedy padajÂą takie argumenty to siĂŞ automatycznie przypomina "oÂświecone ego". A barykada roÂśnie i kolejne podziaÂły gotowe.

Wzrost wra¿liwoœci sam w sobie powoduje zmiany nie tylko na poziomie emocjonalnym, ale równie¿ w nawykach ¿ywieniowych. Po prostu zmienia siê ludzka czêstotliwoœÌ. Nie na t¹ "lepsz¹" tylko na inn¹ po prostu. I nie ma co z tego powodu toczyÌ bojów.
To zupeÂłnie inny punkt widzenia.

Nie dlatego jest siê wege, ¿eby poczuÌ siê lepszym, albo ocaliÌ i tak ju¿ nie¿ywego schabowego ( bo i tak go wyrzuc¹ po terminie przydatnoœci do spo¿ycia zamiast oddaÌ tym co nie maj¹ w ogóle co jeœÌ ), ale dlatego ,¿e ten stan bycia po prostu bardziej odpowiada.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #1893 : Grudzień 19, 2012, 16:07:39 »

Z punktu widzenia "miĂŞsoÂżercĂłw", odÂżywianie siĂŞ roÂślinami jest poparte IDEÂĄ...
UwaÂżam, Âże to nie idea kieruje ich poczynaniami, a sposĂłb odczuwania.
MoÂże na poczÂątku, w pierwszym odruchu dziaÂła chĂŞĂŚ dostosowania siĂŞ do grupy, wspĂłlnoty o podobnych zainteresowaniach, potem dziaÂłajÂą juÂż tylko uczucia. CzÂłowiek czuje siĂŞ lÂżejszy, delikatniejszy, bardziej subtelny i jest mu z tym BAARDZO dobrze. UÂśmiech

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
komandos040
Gość
« Odpowiedz #1894 : Grudzień 19, 2012, 16:15:18 »

Czyli to kolejny rodzaj dezinformacji ?
Ja mam grupĂŞ 0 RH +.
I teÂż jestem myÂśliwym ? UÂśmiech
OsobiÂście w wodzie wolĂŞ fotografowaĂŚ, i filmowaĂŚ, niÂż zjadaĂŚ. DuÂży uÂśmiech
Nie tak dawno kupiÂłem w Realu Karpie juÂż "zabite" przez sprzedawczyniĂŞ, gdyÂż inaczej by Ich mi nie sprzedaÂła,
chyba Âże bym miaÂł specjalny pojemnik na nie-wiadro.
Po czym czekaÂłem aÂż mi na balkonie zasnÂą, zresztÂą byÂły "zabite".
Co siĂŞ okazaÂło, trzy faktycznie byÂły nieÂżywe, ale dwa jeszcze siĂŞ rzucaÂły od czasu do czasu.
Kto nie patroszy³ Karpii ten nie wie jak¹ karmê i obci¹¿enie na siebie bierze.
Ja zaÂś poprosiÂłem przed krojeniem te Karpie o wybaczenie mi tego co zrobiĂŞ i odesÂłaÂłem sÂłowami je do ÂŹrĂłdÂła.
Po czym obci¹¿enie ze mnie dopiero zesz³o.
WiĂŞc to byÂły ostatnie Karpie jakie kupiÂłem i Ryby.
Ale co powiedzieĂŚ o tym jedzeniu w puszkach ?
Zakonserwowana padlina- trupy w hermetycznych trumnach ?? Z politowaniem
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 16:23:24 wysłane przez komandos040 » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1895 : Grudzień 19, 2012, 16:21:01 »

Ja mam grupĂŞ 0 RH +.
OsobiÂście w wodzie wolĂŞ fotografowaĂŚ, i filmowaĂŚ, niÂż zjadaĂŚ. DuÂży uÂśmiech

ludzie sobie mogÂą wybieraĂŚ,-
ale namĂłw Lwa na kukurydzĂŞ zamiast Antylopy,-
ideologia przy stole- to dla mnie za duÂżo. ByÂł czas, Âże jadÂłem maÂło i prawie same "zielone", ale Âżeby samemu sobie zakÂładaĂŚ kajdany,-
to nie przejdzie, tak jak mogÂą mnie namawiaĂŚ na drĂłb, a ja zawsze wolĂŞ woÂłowinĂŞ/jagniĂŞcinĂŞ, itp..

"Pustka to mniej ni¿ nic, a jednak to coœ wiêcej ni¿ wszystko, co istnieje! Pustka jest zerem absolutnym; chaosem, w którym powstaj¹ wszystkie mo¿liwoœci. To jest Absolutna ŒwiadomoœÌ; coœ o wiele wiêcej ni¿ nawet Uniwersalna Inteligencja."
komandos040
Gość
« Odpowiedz #1896 : Grudzień 19, 2012, 16:27:55 »

Ja mam grupĂŞ 0 RH +.

ideologia przy stole- to dla mnie za duÂżo. ByÂł czas, Âże jadÂłem maÂło i prawie same "zielone", ale Âżeby samemu sobie zakÂładaĂŚ kajdany,-
to nie przejdzie, tak jak mogÂą mnie namawiaĂŚ na drĂłb, a ja zawsze wolĂŞ woÂłowinĂŞ/jagniĂŞcinĂŞ, itp..
Zobacz @songo, mnie juÂż kuraki siĂŞ przejadÂły. Nawet, ostatnio czujĂŞ ich niechĂŞĂŚ z jedzenia bo zwyczajnie za przeproszeniem ÂśmierdzÂą.
A jak mamy siĂŞ odÂżywiaĂŚ, i zaspokajaĂŚ potrzebĂŞ zabezpieczenia biaÂłka w organizmie naszych pojazdĂłw, by byÂły sprawne ? UÂśmiech

Na szczĂŞÂście nie odbiegliÂśmy od sedna wÂątku i Kuthumi, naznaczyÂł ten "problem miĂŞsny". DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 16:29:51 wysłane przez komandos040 » Zapisane
songo1970

Maszyna do pisania...

KIN 213

« Odpowiedz #1897 : Grudzień 19, 2012, 16:37:46 »

Ja mam grupĂŞ 0 RH +.

Zobacz @songo, mnie juÂż kuraki siĂŞ przejadÂły. Nawet, ostatnio czujĂŞ ich niechĂŞĂŚ z jedzenia bo zwyczajnie za przeproszeniem ÂśmierdzÂą.
A jak mamy siĂŞ odÂżywiaĂŚ, i zaspokajaĂŚ potrzebĂŞ zabezpieczenia biaÂłka w organizmie naszych pojazdĂłw, by byÂły sprawne ? UÂśmiech

ja staram siĂŞ sÂłuchaĂŚ swojego pojazdu co do menu,-
a nie nawet najwspanialszych diet. OczywiÂście potrzeby siĂŞ zmieniajÂą i szacun dla naszych braci mniejszych jak najbardziej.

aha i jeszcze Eskimosi i ich dieta...
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2012, 16:40:15 wysłane przez songo1970 » Zapisane

PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #1898 : Grudzień 19, 2012, 17:00:13 »

Dodam, ze ze mnÂą pracuje Szwajcar, ktĂłrego wuj jest Kanadyjczykiem ciotka Francuzem wiĂŞc dopowiedzieliÂśmy mu ze jego chrzestny jest Eskimosem MrugniĂŞcie
to pa DuÂży uÂśmiech
komandos040
Gość
« Odpowiedz #1899 : Grudzień 19, 2012, 17:13:55 »

Dodam, ze ze mnÂą pracuje Szwajcar, ktĂłrego wuj jest Kanadyjczykiem ciotka Francuzem wiĂŞc dopowiedzieliÂśmy mu ze jego chrzestny jest Eskimosem MrugniĂŞcie
to pa DuÂży uÂśmiech
He he.  DuÂży uÂśmiech
Strony: 1 ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 [76] 77 78 79 80 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: